Коли якийсь поодинокий випадок - то це доволі легко все просто сприймати. А коли оленів дафіга, а їхати далеко - воно трохи дратує
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нє ну а чьоThug писав: нє умнічай
ну я менше став звертати увагу на всяких неадекватів, і вроді норм. :)Thug писав: Коли якийсь поодинокий випадок - то це доволі легко все просто сприймати. А коли оленів дафіга, а їхати далеко - воно трохи дратує
ну так шо?))Thug писав: Карочє, завтра тре буде перевірити реєстратор, мало б бути файне кіно
да да, хтось тут обіцяв німецьке кінцоugine31 писав:ну так шо?))Thug писав: Карочє, завтра тре буде перевірити реєстратор, мало б бути файне кіно
Падстава!!!!Thug писав:Профукав я кіноРеєстратор в машині чомусь сам включився в четвертій ночі і перезаписав усе поверху
![]()
Кидай тепер певно якісь картинки в тему!Thug писав:telko, замаханий був і поспішав - не від'єднав живлення. А воно он як обернулосяГаньба
telko писав: Кидай тепер певно якісь картинки в тему!
В тебе нема виходу, проси в жінки допомоги!Thug писав:telko, та фулі кидати? В інтернеті всьо фотошопна туфта. А тут був живий матеріал
+100500telko писав: В тебе нема виходу, проси в жінки допомоги!
Карочє не включай задню!!!Thug писав:telko, моя по справах поїхала. Можу чужу познімати, якщо надасте можливість![]()
нєаrubilnik писав: а тебе б не нервувало коли ти їдеш за машиною в правій полосі, наприклад, і тут вона раз і зупинилась, без поворотніка, і чувак собі пішов. або їдуть перед тобою, різко по тормозах і в поворот, поворотнік - нє, не чув, чи обгін справа по обочині, бо вона трохи рівніша полоси. я головою постійно в різні боки кручу щоб якийсь мудак десь не підсунувся.
а якщо заїхати десь в села то обше....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей