Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
може дядько знав що як скине швидкість то фіг вилізе під гірку?!?!? є ж економісти газовщики...DNK писав: Газельку нема чого оправдувати,якщо він їде 60 і його потолок 80 то нєх обганяти на 60 під гору ше й з грузом
то таке,а от взяти і тормознутиugine31 писав: так обганяв, але потихеньку. ну різниця в швидкості десь 10-15 км/год. а воно всеодно блимало
чомусь я попереднім бусом,яким їздив(1,9 простий дизель короче трактор),то бачив шо не можу виїхати зразу то заздалегіть розганяв його,або коли не міг скорше їхати приймав чим поближче до правого боку і мене обїжалиMAECTP0 писав: може дядько знав що як скине швидкість то фіг вилізе під гірку?!
погоджуюсьПетро писав:то таке,а от взяти і тормознутиugine31 писав: так обганяв, але потихеньку. ну різниця в швидкості десь 10-15 км/год. а воно всеодно блималоі далі їхати помалу-олень
ну так джигіт на газелі так само й зробив. але справа, як я зрозумів, був тошнот якого він поволі, але все таки обходив. тому прийняти вправо на тошнота не виходило. скинути зовсім - вклякти під горою...Петро писав: заздалегіть розганяв його,або коли не міг скорше їхати приймав чим поближче до правого боку
Коли фура обігнала легковушку то ше так сяк, а вот коли фура взялась обганяти фуруkillawatt писав:
фурщик двічі погрався у "підрізалово"![]()
дорога херсон-миколаїв-одеса, йшов десь 100-110 км/год
То Україна,чекай чого хочешTimeKeeper писав: а вот коли фура взялась обганяти фуру
MAECTP0 писав:ugine31, вони думали тебе пресанути що створюєш аварійну ситуацію - не хочеш розминутись з а5...
Може спробувати простіше відноситись до того всього?rubilnik писав:Thug, весело в нас їздять, правдамоя кожна поїздка за рульом супроводжується кучою ма.тів. а про поворотніки в нас мало хто що чув
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей