нормальний синдром для учасників цього форумуandriy320e30 писав: в мене сіндром нехваткі мощності

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нормальний синдром для учасників цього форумуandriy320e30 писав: в мене сіндром нехваткі мощності
вам сюди:TimeKeeper писав: Не Розумію шо значить не їде? Ау люди ви де живете? Чи вам треба шо б "їхала" для того шо б скорше ями обїзджати? Головне це комфорт,зовнішній вигляд і надійність.
А чути про їде не їде це взагалі FAIL
нашо далко йти? товаріщ silvio, маєtarasgeronovuch писав: У Львові ж є 159! О будеш на вулиці з ним десь пересікатися хапни його скажи дай попробувати мафинку!Бо запала в душу
На підставі чого такі твердження? Басні перекупщиків з ближньоо автобазару? Супернадійність німців і суперненадійність італійців так як і неремонтопридатність французів це стереотипи які перекочували з "лихих 90-х" і досі культивуються на теренах бико-авто-культури, вуйків з села і перекупщиків з ПТУ за плечами. Не піддавайтеся, дивіться на все своїми очима, не відіться на псевдо-досвіт вищепереліченого контингенту...T5-R писав: Альфу можна брати хіба як машину вихідного дня, а на повсякдень їздити службовою, бо влітати в ремонти це брєд сивої кобили, для цього тре бути не фанатом а є6анатом. імхо.
в мене є товариш, живе в районі, так він все своє свідоме життя їздить на альфах, він сліпий фанат тих машин, але сам погоджується що ломучі машини, особливо електрика, має з чим рівняти бо їздить на службових.....YuraDOC писав: На підставі чого такі твердження?
у мене аналогічна штука, новенькі Шкода Суперб і Рено кангу 3 і 2 років "отроду" менше ламаються, а навіть як і ламаються то я того не відчуваю, ремонтує їх наш водій )))T5-R писав: о їздить на службових.....
YuraDOC писав: бико-авто-культури, вуйків з села і перекупщиків з ПТУ
YuraDOC писав: відіться
YuraDOC писав: досвіт
YuraDOC писав: їжжу
YuraDOC писав:Я сам їжжу на Rover tourer
cat-yellow писав: Файно курвa пательня шо ровер кавьор дівчєта
О то купи собі, ну для прикладу рено лагуну 1-го покоління... втикне рульова рейка, от знімеш її... віддасиш на реставрацію чи поміняєш на іншу, і поставиш назад... от тоді про ремонтопригодність поговоримо.YuraDOC писав: Супернадійність німців і суперненадійність італійців так як і неремонтопридатність французів
ти скільки на свому вже проїхав?vovka писав: шось мені таке саме колись казали про ломучість форда
це я вже зрозумів.AntikvAr писав: Боксер дарма створив тут тему якщо реально хотів дізнатись щось корисне..
пробіг авто 80к. вік 6 років.T5-R писав: ти скільки на свому вже проїхав?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей