Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Даїшники пі.......
- and1
- Ім'я:Андрей
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
LEgEnDA, сделал бы уже права, за 3 года то 

- RED_Spider
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
Re: Даїшники пі.......
пирходила мені така хрень правда пирйшов зразу виклик на оплату штрафу виклику в суд небулоPier писав:Та вони, може на всі, навіть толком не знаю, як той протокол оформляється. Написали на мене протокол(перший для мене) кажуть, через місяць зявитися в районий суд. Інший приходить і каже, що прийде виклик на суд, потім перший знову каже, а краще, йди і вже заплати штрав в касу, щоб потім проблем із судом немав. Так що навіть толком не знаю, що з того всього робити, напевно буду чекати виклику в суд.

- Stranger
Просто суд иногда простые дела решает без вашего присутствия.RED_Spider писав:пирходила мені така хрень правда пирйшов зразу виклик на оплату штрафу виклику в суд небулоPier писав:Та вони, може на всі, навіть толком не знаю, як той протокол оформляється. Написали на мене протокол(перший для мене) кажуть, через місяць зявитися в районий суд. Інший приходить і каже, що прийде виклик на суд, потім перший знову каже, а краще, йди і вже заплати штрав в касу, щоб потім проблем із судом немав. Так що навіть толком не знаю, що з того всього робити, напевно буду чекати виклику в суд.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
1- 18 нету.and1 писав:LEgEnDA, сделал бы уже права, за 3 года то
2- Разници шо с правами ездить с отметкой, шо без них не чуствую.
3- уже делают, к 18 будут;)
- LUBAN
- Ім'я:Любомир
- Контактна інформація:
LEgEnDA,
Повір шо різниця чується...Легше відмазатись і трішечки дешевше)))Але якшо вже права робляться то ДОБРЕ!!!!LEgEnDA писав:2- Разници шо с правами ездить с отметкой, шо без них не чуствую.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
дык зараз вже до 18 не роблять(винятки є) да і попадати тре, а мені 3 категорії A,B,C за 900грн;)
- Nazarik
ну й мені прийшов штраф за порушення який я зробив 9 місяців назад прийшов заплатив, а вона каже: "можете бути вільні", і я відповідаю: " а якийсь чек про оплату або ще шось тіпа того", вона: "ні нчого нема".
після того казав більше неприйду ніхера платити 

Nazarik, чек - це квитанція з банку, через який ти платив. Доречі раджу його зберігати, ібо може через рік прийти ще раз вимога оплатити той самий штраф+пеню нехілу нарахують, і без чеку ти нічого не докажеш що колись вже платив.
- Nazarik
A1, я через банк не платив!!!! я платив через ту кантору яка мені прислала конверт, там десь біля краківського, Юра РОТОР знає
, зразу біля його кантори!!!

- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Пси мають право на перевірку номера агрегатів(кузова).Ти зобовязаний надати йому таку можливість, якщо в тебе на стакані - відкрий капот, якщо біля сідушки пасажира - відкрий двері. Найбільше мене перло, як три митники на кордоні в Канго номер кузова шукали(під пасажирською сідушкою) :) І ще мені предяву сунули, що я повинен знати де номер кузова в моїй машині:) Я їм сказав, що я блондинко:)RED_Spider писав:зупенив мене в суботу даїшник попросив документи і попросив сідкрити капот на запитання у звязку з чим перевірка він промовчав я подумав може він не почув, я вийшов з машини знов запитав, він знов промовчав після того як він почав шукати номер кузова в салоні я майже з криком знову запитам у звязку з чим перевірка на що він мені відповів цитую "Я ЩО В ТЕБЕ ВДОМА ЩОБ ТОБІ ВІДПОВІДАТИ" після чого я в нього з рук забрав свої документи закрив капот і поїхав
Пси не мають права оглядати салон/бардачок авто, бо це посягання на приватну власність - треба ордер. На прохання предявити вогнегасник/аптечку/домкрат/запаску - посилати в бубруйск! Ці елементи перевіряються при проходженні ТО.Раз є ТО, значить є комплектація авто. На прохання відкрити багажник - даєш ключі і кажеш прикальни себе сам - фіг підпишется! Гарантовано! Або наполягати на складання протоколу і двох свідків, мол тобі його буда не подобається, вдруг він щось тобі підкине.
По нових пісульках, які порозсилали по МРЕВДАІ, вони мають право на перевірку твого авто по базі даних/списках виконавчої служби(тіпа тих хто не оплатив за 2007 рік штрафи)/і в випадку виникнення будь-якої підозри можуть затримати ТЗ на, скажімо експертизу.
Але, є одне але.Розказувати можна оленям, в яких фуражки більші за плечі. А тупікне кобра і всьо, приплили! Я завжди з собою вожу візитку якогось начальника роти кобри, один дядя подарував, завжди лічила всіх ментів. Ви не повірите, біля Рівного, я умудрився показати її тому начальнику.Добре хоть він знав того дядю, який мені її дав, поржали і розійшлись полюбовно:)
Nazarik, хм дивно. Мені як декілька років тому прислали лист, то там були банківські реквізити, от я через Кредобанк і заплатив, хоча вони радили Ощадбанк(який я не переношу) Все одно - через щоб ти там не платив - чек тобі зобовязані видавати
- Nazarik
Мені місяць назад пояснили, що коли до тебе прийшла така штука і приходячи до них, вони тобі кажуть, у вас штраф, за порушення яке ви вчинили пів року назад, т о на ці слова їх можно послать на чоловічий статевий .... Бо якщо через три місяці від порушення нічого неприходить то про нього можна забути - це правда?
Nazarik, все залежить до кого ти приходиш. Якщо до виконавчої служби - то раджу нікого не посилати, бо це означає що вже є рішення по твоїй справі і треба платити 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей