Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Петро писав: Danko, в твому ніссані зазори можуть бути кращі???
Петро писав: то так,але колибампер передній прикріплений болтаминазовні то не то ,і коли то все вживу видно Данко,ти ж зі скловолокном дружиш наскільки я знаю-забацай кріплення так шоб їх не було видно...
Андрюхи машина роблена у дорогому тюнінг центрі у Києві - TARANTINO!, бюджет його корчика - Машина+Запчастини - 15.000y.e + Робота 5.000y.e. зазори, там кращі ніж у нового авто там взагалі дуже грамотно все зроблено...Правда для дріфту малувата комплектація...Машина зроблена для Дейлі Дріфт...Після того як її зробили,пофарбували, на ній ніхто не їздив...Машина з салону! Так що тут немає про що говорити...Подивишся на його зазори через пів року...Петро писав: От в Андрея не видно кріплень
RomK0o писав: Данко ,будуть ще в вас тренування на арені ? Я б під"їхав,хочу подивитись вживу . Напиши в пп будь-ласка )
УТОЧНЯЮ, ЩО - це не було відкрите плановане тренування... про яке я говорив так як..Червону Сиску тільки зробили, і потрібно було потестити ті мозги!, Голуба Сикса поїхала за компаніюDerevo1076 писав: цікаво, де обіцяне відео тренування
Danko писав: Поки все...через 15хв... буде пару відях...Знов ж таки випадкових, не планованих...!!! Фотоапарат який робив ці прекрасні фото не знімає відео!
Андрей писав: АЛЕ з нами був ГОРЕ фотограф
Shpioner писав: Андрей написав:
АЛЕ з нами був ГОРЕ фотограф
Юра Новак?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість