Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Даїшники пі.......
RED_Spider
Тюнінг клуб
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Даїшники пі.......

Повідомлення RED_Spider » Пон, 26 листопада 2007, 14:02

зупенив мене в суботу даїшник попросив документи і попросив сідкрити капот на запитання у звязку з чим перевірка він промовчав я подумав може він не почув, я вийшов з машини знов запитав, він знов промовчав після того як він почав шукати номер кузова в салоні я майже з криком знову запитам у звязку з чим перевірка на що він мені відповів цитую "Я ЩО В ТЕБЕ ВДОМА ЩОБ ТОБІ ВІДПОВІДАТИ" після чого я в нього з рук забрав свої документи закрив капот і поїхав (просто небуло часу його бакланити і торохи забагато народу в машині)
таке питання які ці падло мають мати документи щоб мене заставити відкрити капот ?

ато мене їхнє хамство дістає :angry

ROTOR

Re: Даїшники пі.......

Повідомлення ROTOR » Пон, 26 листопада 2007, 14:46

RED_Spider писав:ато мене їхнє хамство дістає
+100 я от без бампера зараз катаюсь ну просто ЗАЇ.....БЛИ [цензура] на кожному повороті харять :angry де бля як бля чо бля , треба десь нарити нові положення про даї , а то дійсно харить одному розказати решта вже будуть знати що ту машину нє фіг зупиняти :shout

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 26 листопада 2007, 14:50

RED_Spider писав:які ці падло мають мати документи щоб мене заставити відкрити капот ?
Ну в принципі я небачу тут чогось такого.. я думаю вони мають право попросити відкрити капот щоб звірити номера кузова.
Можеш на крайняк вручити їм ключі в руки і сказати хай самі все роблять - незнаю як з капотом але власноруч відкривати машину і багажник вони бояться і завжди це роблять руками водія, бо якщо власноруч то це вже трактується вроді як обшук і повинен бути складений протокол з 2 свідками і т.п. Десь я таке читав :))

ROTOR

Повідомлення ROTOR » Пон, 26 листопада 2007, 14:51

Дороечі їхня ментовска почта працює реактивно я вот іздив з мотром 01 цілий рік а потім мені вскрили капот і вичислили шо там 03, правда я на другий день переоформив документи , але після того ше два тижня по два три рази на день зупиняли і відкривали капот :D

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Пон, 26 листопада 2007, 15:06

та я не проти їм відкрити капот але ящо він почина так по хамськи відповідати це бісить і я незнаю чим їм притикнути ше дістався що в салоні біля сидіння пасажира на підлозі має бути номер кузова і почав на мене наїжати що я його зашив томушо там була обшивка а в мене обшивка ще завоцька і ніхто там нічого не зашивав чесно кажучи сам незнаю де в мене номер кузова на кузові тільки табличка дублююча під капотом
треба десь дістати останю версію їхнього закону :unsure

Black
Ім'я:Дмитро
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Black » Пон, 26 листопада 2007, 15:14

Мужики по моему если я не ошибаюсь то они имеют право попросить поднять капот а вот в салон и багажник лезть права не имеют так как там могут находиться личные вещи!!!!
З повагою Black.

MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення MAGYLA » Пон, 26 листопада 2007, 15:51

ROTOR писав:+100 я от без бампера зараз катаюсь ну просто ЗАЇ.....БЛИ [цензура] на кожному повороті харять
ПДР п.31.4 Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:
31.4.7. Інші елементи конструкції:
е) відсутній передбачений конструкцією бампер або задній захисний пристрій, грязезахисні фартухи і бризковики;
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

MAGYLA

Повідомлення MAGYLA » Пон, 26 листопада 2007, 15:59

to RED_Spider
2.14. Водій має право:
в) знати причину зупинки, перевірки та огляду транспортного засобу посадовою особою державного органу, яка здійснює нагляд за дорожнім рухом, а також її прізвище і посаду;
г) вимагати від особи, яка здійснює нагляд за дорожнім рухом та зупинила транспортний засіб, пред'явлення посвідчення її особи;

так що мент хам і можеш писати на нього скаргу, але тільки за хамство, бо
п.2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
б) дати можливість перевірити технічний стан, номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;
і до-речі про комплектність: в принципі це може бути підставою для його вимоги відкрити багажнік :( , оскільки перевіряють комплектність тз, зокрема, наявність запаски, докатки, знаку аварійної зупинки і т.д

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Пон, 26 листопада 2007, 16:16

MAGYLA писав:to RED_Spider
2.14. Водій має право:
в) знати причину зупинки, перевірки та огляду транспортного засобу посадовою особою державного органу, яка здійснює нагляд за дорожнім рухом, а також її прізвище і посаду;
г) вимагати від особи, яка здійснює нагляд за дорожнім рухом та зупинила транспортний засіб, пред'явлення посвідчення її особи;

так що мент хам і можеш писати на нього скаргу, але тільки за хамство, бо
п.2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
б) дати можливість перевірити технічний стан, номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;
і до-речі про комплектність: в принципі це може бути підставою для його вимоги відкрити багажнік :( , оскільки перевіряють комплектність тз, зокрема,
наявність запаски, докатки, знаку аварійної зупинки і т.д
поділись силкою звітки ти то витянув цікаво буде почитати повністю

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 26 листопада 2007, 16:26

RED_Spider, вот скажи, нафіга ти вилазив з машини?:)

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 26 листопада 2007, 16:28

Fly писав:RED_Spider, вот скажи, нафіга ти вилазив з машини?:)
Хотів з ними поспілкуватись напевно ;)

MAGYLA

Повідомлення MAGYLA » Пон, 26 листопада 2007, 16:34

RED_Spider писав:поділись силкою звітки ти то витянув цікаво буде почитати повністю
Правила дорожнього руху 8)

neya
Ім'я:Євгенія
Звідки:харків,київ,ів-франківськ, москва, львів і по мєлочам..
Контактна інформація:

Повідомлення neya » Пон, 26 листопада 2007, 17:28

Black писав:Мужики по моему если я не ошибаюсь то они имеют право попросить поднять капот а вот в салон и багажник лезть права не имеют так как там могут находиться личные вещи!!!!
забытый труп, например... :roll очееень личная вещь..

и меня постоянно останавливают.. :(
документы проверяют и очень просят наклейку ТО на окошко наклеить..
ну и за проезд под знаки... :oops
и талон..и вапще - достали..

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Пон, 26 листопада 2007, 17:30

Fly писав:RED_Spider, вот скажи, нафіга ти вилазив з машини?:)
а вдруг він меніб шось спіз..... під капотом :happy
той рагульі неособливо спішив йти до машини він метрів 10 йшов десь 4 хв :(

Stranger

Повідомлення Stranger » Пон, 26 листопада 2007, 17:42

MAGYLA писав:е) відсутній передбачений конструкцією бампер або задній захисний пристрій, грязезахисні фартухи і бризковики;
не буду спорить, но походу, под бампером подразумевается не пластмассовая часть, а металический усилитель. Но настаивать не буду, так как эта инфа по слухам :) ;)

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 26 листопада 2007, 18:16

Fly писав:вот скажи, нафіга ти вилазив з машини?:)
я раньше завжди з машини вилазив - шось мені моторошно було в ночі, повна машина, самому 15 років... х3, зараз ніколи не вилажу, правда 2 раза сидів в них в машині протокол складали(20 грн. мало;)) Блін буду мати права буду спеціально їздити їх доводити.. ;)

LUBAN
Ім'я:Любомир
Контактна інформація:

Повідомлення LUBAN » Пон, 26 листопада 2007, 18:52

LEgEnDA, і в шо тобі обійшлося таке складання протоколу??? Я так само їздив,правда ,слава Богу,не попадався,і зераз іжджу(є всі документи,правда права з печаткою,але до 18 лишилося 4 місяці :D )...Але ті даїшники останнім часом взагалі взбісилися,певно через то шо їм Ющенко притикнув-вже навіть в нас-в Городку де незнають шо таке ДАЇ,і де мало коли поодинокий транспорт з голубими номерами смутно пронесеться сірим полотном подорожі(бля,ну і поет я) вже почали шмонити,і то так шо піпєц-стараюся на трасі дуже не світитись...Як тіки виповниться 18 я їм покажу,як СІ їзди!!!!!!

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 26 листопада 2007, 19:21

LUBAN, Любан, катаюсь без прав давно, правда прікол в тому шо ланос фартовий( ну не завжди навіть в ночі його зупиняють), протокол складали, але я давав вже 40 грн і його рвали, правда таке було 2 рази, в основному не більше 20 грн попадав, правда зараз трохи легше з ними говорити, раніше весь перелякагий виходив з машини(в основному якшо зупиняли то вночі коли батьки думалии шо синочок спить в іншій кімнаті :D ), але то було років 2-3 назад. Тепер навіть не вихожу з машини - забув права... Пробують зі мною спорити шо нема в мене прав, на шо я настойчиво доказую перше, тулю 20 грн кажу шо спішу вибачайте, забераю техпаспорт і газу) Але блін, за весь час [цензура] вже десь раз 20 зупиняли, попав десь в 100у.о. за 3 роки більш-менш активної їзди. Без прав погано в аварії попадати, навіть якшо ти правий а в не правого страховка - мінінгіт. ;) В знайомого така ситуація була...

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Вів, 27 листопада 2007, 12:00

Та вони, може на всі, навіть толком не знаю, як той протокол оформляється. Написали на мене протокол(перший для мене) кажуть, через місяць зявитися в районий суд. Інший приходить і каже, що прийде виклик на суд, потім перший знову каже, а краще, йди і вже заплати штрав в касу, щоб потім проблем із судом немав. Так що навіть толком не знаю, що з того всього робити, напевно буду чекати виклику в суд.

Stranger

Повідомлення Stranger » Вів, 27 листопада 2007, 12:02

Pier писав:Та вони, може на всі, навіть толком не знаю, як той протокол оформляється. Написали на мене протокол(перший для мене) кажуть, через місяць зявитися в районий суд. Інший приходить і каже, що прийде виклик на суд, потім перший знову каже, а краще, йди і вже заплати штрав в касу, щоб потім проблем із судом немав. Так що навіть толком не знаю, що з того всього робити, напевно буду чекати виклику в суд.
И правильно сделаешь.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей