по Каддіку прирост до 20% потужності і крутного моменту.Ціна в приватJBL писав: VW Caddy 1.9 TDI 2006р. Ціна, очікувані результати(розхід, потужність,знос двигуна, турбіни), та калина які результати
По Калині який двигун?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по Каддіку прирост до 20% потужності і крутного моменту.Ціна в приватJBL писав: VW Caddy 1.9 TDI 2006р. Ціна, очікувані результати(розхід, потужність,знос двигуна, турбіни), та калина які результати
Приїжджайте , але попередньо надзвоніть :)Sany писав: Буду їхати на вихідні в Львів. Збираю грошики) Проїхався на Вашій калині (Сашки Крітіка) - дуже сподобалось як їде) не порівняти з моєю)
кожен щось день новеПетро писав: mastergid, Мені нове шось маєш?
Петро писав:mastergid, лаунч контроль забацаєш???
з твоїм компом ні , і потрібне спорт ПОПетро писав: mastergid, лаунч контроль забацаєш???
можна побачити тільки температуру від датчика той що біля теростата(від нього сигнали йдуть на ЕБУ)Koval писав: Володя є питання, підключившись можна глянути температуру ОЖ з двох датчиків?, чи тільки той що йде на комп..?? бо в мене по приборці температура живе своїм життям...включаєш пічку, фари, обігрів , і датчик починає показувати все більшу і більшу температуру... маси перевірив, перетянув, нічо не помогло...може приборка....
хз все треба ізучатъKoval писав: а хіба може датчик почати показувати інший опір при більшій електро нагрузці в мережі...??? бо бісить капєц, їдеш собі ,температруа +- 90-93, по приборці, включаєш печку на макс, гоп , вже 95, фари дальне, гоп вже 97, обігрів стікла, гоп вже 99, а якщо ще з кнопки включаю вентилятор радіатора, так зразу 103, тестер на акамуляторі скачків напруги не показує а якщо міряти тестером вже в щитку де запобіжники то при всьому включенному падає на 0.7-0.9 вольта, додаткова маса від акамулятора в салон нічого не міняє... генератор дає 13.8...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей