Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Покупка квартиры в кредит
hugo
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Покупка квартиры в кредит

Повідомлення hugo » Пон, 22 жовтня 2007, 09:43

Привет,

у меня вот такой вопрос - здесь есть люди которые имеют отношение к первичному рынку жилья ? Сколько реально сейчас в среднем стоит метр кв ?
На что стоит обращать внимание при выборе квартиры на первичном рынке ?

Меня время от времени посещают мысли о покупке квартиры в кредит :) Раньше я с ними удачно боролся и посылал в сад.. но сейчас чето вижу, что пора решаться.

Я думаю, что я здесь такой не один, так что давайте опытом поделимся. Буду рад любой информации !

Спасибо !

pikach00
Стать:чоловік
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Re: Покупка квартиры в кредит

Повідомлення pikach00 » Пон, 22 жовтня 2007, 09:53

hugo, шас прийде А1 і всьо розчеше :D

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Пон, 22 жовтня 2007, 09:55

hugo писав:у меня вот такой вопрос - здесь есть люди которые имеют отношение к первичному рынку жилья ? Сколько реально сейчас в среднем стоит метр кв ?
Я відношення не маю, але трохи ознайомлений з цінами :) Ціна метра зараз від 1200$, ціна суттєво нижча при купівлі на рівні фундаменту або навіть проекту ;) В принципі на рівні фундаменту, вже можуть 80-90% квартир бути куплені пізніше вони з'являються у Вашому Магазині :D звичайно за вищими цінами.
hugo писав:На что стоит обращать внимание при выборе квартиры на первичном рынке ?
На фірму забудовника в першу чергу.

Зараз в кредит не дуже вигідно купувати так як ціна висока крім того відсоткові ставки за доларовими кредитами теоретично мали б вже підвищитись.
volleyball.lviv.ua/blog/

hugo

Повідомлення hugo » Пон, 22 жовтня 2007, 10:06

pikach00 писав:hugo, шас прийде А1 і всьо розчеше :D
ооо .. ждемс :)

hugo

Повідомлення hugo » Пон, 22 жовтня 2007, 10:07

Yelik писав: На фірму забудовника в першу чергу.
есть какой то черный список ?

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Пон, 22 жовтня 2007, 11:19

З тими компаніями звязуватися іноді ризиковано.
Я всім раджу будувати свій будинок в районі Львова. В залежності від місця сотка землі коштує 1000-4000 тис. у.о. Найдорожчий квадратний метр будівництва "під ключ" мені пропонували 620 у.о. за квадратний метр. Але ца найдорожчі ціни, якщо тим зайянтися можна шукати наприклад стару хату з комунікаціями - її зносити і будувати свою, знайти компанії де дешевше кв. метр.

A1

Повідомлення A1 » Пон, 22 жовтня 2007, 17:26

pikach00, нєа, не розчешу, бо кредитуванням на первинному ринку наш банк не займається, ну дуже вже багато зараз афер по Україні.
Хіба можу запропонувати споживчий кредит під заставу нерухомості, що вже є у власності.

З.І. Навпроти мого дому будуть 7 поверховий будинок, кв. м коштує 2200 доларів, вже ставлять дах. 3-ох кімнатна квартира обійдеться в 220 тис. долярів.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 22 жовтня 2007, 17:30

A1, Фігасє... Це в якому районі такі ціни?

Не займаєтесь навіть якщо будинок вже запущений в експлуатацію? Якщо тільки починається будова то я б на такий кредит і сам поморозився брати...

Yelik
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Пон, 22 жовтня 2007, 17:39

pikach00 писав:Якщо тільки починається будова то я б на такий кредит і сам поморозився брати...
Ми таку квартиру взяли на рівні фундаменту, так нам обійшлось в +2000у.о. :D продавши стару ;) але то було 2 роки тому. Забудовник Інтергал-Буд, будинок мав бути зданий ще літом, але ще й досі немає світла і газу.
volleyball.lviv.ua/blog/

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 22 жовтня 2007, 17:59

pikach00 писав:Якщо тільки починається будова то я б на такий кредит і сам поморозився брати...
Просто треба мати мінімальні звязки і брати в провірених компаніях.
Я саме так і брав кредит (правда кредит не під новобудову а трохи інші схеми :))) ). В ті часи (2 роки назад) вийшло по 600$ (95 квадратів, 3 кімнати). Наразі вже всьо збудоване, здача будинку мала б бути в цьому кварталі, але думаю не встигнуть, хотя газ вже в середу будуть проводити, світло в принципі є, автономне опалення і вода вже зроблена, каналізація теж.. В принципі деякі люди вже там живуть..

Зараз в тому районі ціна в межах 1000$ (ну принаймні була літом). Але квартири там купують.. хорошу квартиру (так щоб гараж наприклад був прямо під квартирою і щоб він взагалі був і т.п.) ще треба вибити і дати мінімальну взятку.
hugo писав:На что стоит обращать внимание при выборе квартиры на первичном рынке ?
Я би в першу чергу дивився на можливість купити гараж в будинку, і щоб будинок був не вищий 5 поверхів (хоча це вже рідкість, але як на мене це дуже суттєва перевага). Ну і понятно що треба поцікавитися компанією.. які будинки вже збудувала раніше..

A1

Повідомлення A1 » Пон, 22 жовтня 2007, 19:35

pikach00, перехрестя Мечнікова - Левицького, компанія Будімекс, за_бала вже їхня будова, за 20 м від моїх вікон строять

andrew
Ім'я:Андрій
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Пон, 22 жовтня 2007, 19:39

Спитай Єліка скільки коштував гараж під його будинком, можна було ще одну квартиру купити :)

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Пон, 22 жовтня 2007, 20:02

ИМХО, лучше купить "домик в деревне" :D . В смысле в пригороде. Никакая хата в многоэтажке не заменит своего сада/огорода/просто места для отдыха/огромного подвала/чердака и т.д. В городе душно и тесно. А по деньгам даже выиграть можно.

andrew
Ім'я:Андрій
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Пон, 22 жовтня 2007, 20:09

virtual 100%

hugo

Повідомлення hugo » Пон, 22 жовтня 2007, 20:31

virtual писав:ИМХО, лучше купить "домик в деревне" :D . В смысле в пригороде. Никакая хата в многоэтажке не заменит своего сада/огорода/просто места для отдыха/огромного подвала/чердака и т.д. В городе душно и тесно. А по деньгам даже выиграть можно.
согласен, но сам считаю такой вариант допустимым только после того как в городе будет своя обустроенная квартира.

Блин, ну еще 1000$ за квадрат готов выложить, и так сумма за нормальную хату будет космос.. но больше.... [цензура] ... сколько в этой стране нужно зарабатывать ??? У меня зп не маленькая даже по киевским меркам... но пля... есть же предел допустимого... неужели сейчас все валят по 1200$+ за кв.м ?

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Пон, 22 жовтня 2007, 20:40

hugo писав:согласен, но сам считаю такой вариант допустимым только после того как в городе будет своя обустроенная квартира.
А нафик она тебе нужна при наличии особняка??? :shock Ты что, вечно жить собираешься? Купить хату в кредит на 20 лет, обустроить, обставить... а потом послать все [цензура] и купить особняк??? Это у тебя уже при внуках будет, а ведь детей еще надо родить и на ноги поставить. 8)

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 22 жовтня 2007, 20:44

andrew, я тобі можу сказати скільки коштував мій гараж в будинку. 27000 грн якщо не помиляюся.. Може чуть дорожче (+-1000грн)...
virtual, ну я повністю згоден. Але по грошах воно гарно потягне (в радіусі 10-15м від Львова).. Та і купа нюансів виникає.. Не кожна людина зможе жити в селі (ну тобто пригороді :D ). Хотя я теж мрію про великий особняк десь в Брюховичах або накрайняк в Сокільниках.. З сауною, нормальним гаражем для тюнінгу :D, більярдом, басейном, тенісним кортом :)))
Тут швидше погоджуся з hugo - спочатку треба квартиру у Львові, а потім вже думати про особняк подалі від Львова.
hugo писав:Блин, ну еще 1000$ за квадрат готов выложить
Якщо готовий то думай швидше.. Я 2 роки назад думав чи по 600 брати (надумав).. А 4 роки назад думав чи брати по 300 (передумав)..

hugo

Повідомлення hugo » Пон, 22 жовтня 2007, 20:48

virtual писав:
hugo писав:согласен, но сам считаю такой вариант допустимым только после того как в городе будет своя обустроенная квартира.
А нафик она тебе нужна при наличии особняка??? :shock Ты что, вечно жить собираешься? Купить хату в кредит на 20 лет, обустроить, обставить... а потом послать все [цензура] и купить особняк??? Это у тебя уже при внуках будет, а ведь детей еще надо родить и на ноги поставить. 8)
да все ты верно говоришь, думал и думаю про это ... землю допустим еще пробью.. друг в земельном кадастре работает.. но вот кто у меня стройкой будет заниматься .... кроме меня никто:( а слыша постоянно страшные историии про строителей рас3.14здяев и то, что нужно самому хазяину вместо основной работы на месте строительства находиться.. то прихожу в тихий ужас :(

mytiania
Контактна інформація:

Повідомлення mytiania » Пон, 22 жовтня 2007, 20:49

hugo писав:и так сумма за нормальную хату будет космос
будуй сам, будова тобі обійдеться в 100тис-150тис,
саме дешевше житло на первиному ринку: в сихівському(від 1100 за м. кв.), шевченківському і залізничному районі(1100-1300) і вище,франківський район є самим дорогим(1200-2000) ціни взяті ж журналу маклер.

hugo

Повідомлення hugo » Пон, 22 жовтня 2007, 20:51

vovka писав: Якщо готовий то думай швидше.. Я 2 роки назад думав чи по 600 брати (надумав).. А 4 роки назад думав чи брати по 300 (передумав)..
та вот сейчас я занят глобальным поиском и анализом.. если подвернется нормальный вариант то впрягаюсь в кредит и будь как будет...

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей