Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Трансліт
- AndrewK
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:ВР0001КМ
- Дякував (ла): 150 рази
- Подякували: 117 рази
Навіяно цією темою. Ну ніяк не розумію навіщо люди користуються транслітом...
Нема розкладки на клаві? Купити нормальну клаву, купити наклейки, намалювати самому (маркер, лак для нігтів+зубочистка). Варіантів маса, було б бажання.
Чи просто є бажання виділитися?
Я, наприклад, трансліт не сприймаю. Через пару слів очі просто вилазять, тим більше, що "правильним" транслітом пишуть рідко, що подавно утруднює сприйняття.
Нема розкладки на клаві? Купити нормальну клаву, купити наклейки, намалювати самому (маркер, лак для нігтів+зубочистка). Варіантів маса, було б бажання.
Я, наприклад, трансліт не сприймаю. Через пару слів очі просто вилазять, тим більше, що "правильним" транслітом пишуть рідко, що подавно утруднює сприйняття.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Підтримую :00086: Майже ніколи не читаю трансліт або не дочитую, харить.AndrewK писав:Навіяно цією темою. Ну ніяк не розумію навіщо люди користуються транслітом...
volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Іноді це всетаки допоміжна штука, коли я був за кордоном - мені треба було спілкуватися з людиною яка не розуміє англ.мови. На тому компі звісно кирилиці не було, дистрибутива теж не було, поставити не мав звідки, отже прийшлося писати тою аброкадаброю.
А от коли людина може це все зробити а не хоче.... :mad:
А от коли людина може це все зробити а не хоче.... :mad:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей