Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
killawatt, та вона сама так їздить, тому таке хворобливе сприйняття адекватних дій
-
Re: Виродки на дорозі
васса, хто посмів там так їздити без благословіння топпера???!topper писав:TAXI,в мому районі
![]()

-
ой дарма ти то написавugine31 писав:killawatt, та вона сама так їздить, тому таке хворобливе сприйняття адекватних дій

- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
killawatt, маю в носі 

-
ugine31, ага, каблук при встрєчі 

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
інструкціями і регламентами про космічні корабліgribkoff777 писав: Чим вони керуються?

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- topper
ти бачив? отож не звіздіugine31 писав: та вона сама так їздить, тому таке хворобливе сприйняття адекватних дій

- Just be
Я сам ніколи не пропускаю тих хто нагло "влазить", але дивлячись на дії інших водіїв, замічаю що більшість відривається на всяких жигулях, ланосах і т.д., а коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості .... не говорячи про то щоб зажати сигнал і бодатись ...
Печально воно якось ...
Печально воно якось ...
- IceQueen
- Ім'я:Оксана
- Номер:6926
- Контактна інформація:
а їх такі машини пропустять?Just be писав: а коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості ....

Бывает, посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать. Судя по виду, он уже везде был...
-
та який я там крутийSally писав:а ти думав, що самий самий крутий і отак от гарно його провчив?TAXI писав: мужик на зубилі думав, що самий хитрий

П.С. Мене, десь так років зо 5 тому (тоді ще їздив на 2106), теж так провчили, що мусів по Гвардійській догори задом перти поки хтось пустив в свою смугу

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
як показує досвід, водії на дорогих машинах пропускають охочіше, ніж на дешевих. і старші пропускають частіше, ніж молоді. я часами просто відкриваю вікно і питаю, що в нього за проблема, чому він не може пропустити. для мене постійне таке місце це площа митна, так як це якраз виїзд з лічаківської "в місто", так от на тому перехресті вічно якийсь ппц робиться перепрошую за мою французьку і обов"язково буде хтось, хто пропустить, і хтось, хто буде ше й сигналити в істериці 5 хвилин і всіляко підставляти свою машину типу дивись який я крутий чому це я маю тебе пропускати ти там на другорядній от і зігний там на тому перехресті, але рухатись ти не маєш ніяких прав. і вони не доганяють своїми курячими мозгами, переповненими тестостероном, адреналіном і примітивною дурістю, що якщо там стояти і чемно всіх пропускати, то не виїдеш ніколи. і так, "карають" зазвичай простіші машини і простих водіїв, бо як з якогось джипа вилізе який громіла і дасть в морду, то карати перехочеться назавжди. от і намагаються відчути себе крутими хоча б на якомусь рівні. однак для справедливості варто зауважити, що є місця, де мене нагле порушення вкурвлює страшенно, одне з цим місць тут було показано топпером в його відео, ну ше коли отак от небагато машин то ше куда не йшло, але коли там пробка і ще справа пхається автобус і ти розумієш, що за один світлофор не просунешся ні на метр бо той автобус там став і перекрив всю вулицю, то хочеться піти тому автобуснику відкрутити яйця найжорстокішим способом, бо він ітак під..с і вони йому нафіг не треба. але я людина цивілізована тому обмежують перекриванням шляху для тих, хто там залізти хоче, коли я нарешті добираюсь до місця світлофораIceQueen писав: а їх такі машини пропустять?

zubylo.lviv.ua
-
+1Just be писав:а коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості .... не говорячи про то щоб зажати сигнал і бодатись ...
Печально воно якось ...
То, певно, інстинкт самозбереження спрацьовує

Востаннє редагувалось Сер, 30 жовтня 2013, 22:43 користувачем TAXI, всього редагувалось 1 раз.
- Sally
TAXI, в мого малого є казочка про двох козочок і двох козлів. от козочки зустрілись на вузькій стежці на горі, щоб не впасти, одна лягла, інша переступила через неї і таким чином вони мирно розійшлись в різні боки, а два козла зустрілись на ній і ніодне не хотіло пропустити іншого, от вони так бадались бадались і обоє попадали. мораль - не будьте козлами 

zubylo.lviv.ua
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Just be писав: коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості .... не говорячи про то щоб зажати сигнал і бодатись ...
Печально воно якось ...
не знаю, мені якось, чим дорожча машина, тим більше не хочеться його пропускати, як ти кажеш "бодаюсь", розумію, що рагулізм і "чорна завість", але що поробиш. Хоча і виродків на старих жигулях чи тавріях так само треба вчити, на дорозі всі мають бути рівні (хотя, балончик в бардачку, як мінімум не помішає

це точно! Тільки одного разу, не так давно, на дорозі мав "тьоркі", як виявилося, за кермом був дєд років 60-ти на б5-му і строїв з себе великго "учітєля". Трохи поматюкали одни одного і роз"їхалися. Хоча, поправді, двоє були неправі...Sally писав: як показує досвід, водії на дорогих машинах пропускають охочіше, ніж на дешевих.
Востаннє редагувалось Сер, 30 жовтня 2013, 22:41 користувачем Speedo, всього редагувалось 2 разів.
-

-
Speedo, про балончик то ти правильно сказав. Я думаю де б то бейзбольну біту купити, так на всяк випадок 

- Sally
ну узагальнення для того і узагальнення, що вони вибирають найтиповіші випадки, а різні вийнятки відкидають :)Speedo писав: тільки одного разу недано мав "тьоркі", як виявилося, за кермом був дєд років 60-ти на б5-му і строїв з себе великго "учітєля". Трохи поматюкали одни одного і роз"їхалися. Хоча, поправді, двоє були неправі...
zubylo.lviv.ua
- Sally
TAXI, ой проблема - он в метро є і великі і маленькі і металеві і деревяні
тільки дивись щоб не нарватись на когось, щоб та біта не опинилась в тебе в найцікавішому місці 

zubylo.lviv.ua
- topper
Оль, ти забула, на великих машинах переважно їздять ті, в кого комплекс маленької піськи :) На "простішій" машині може їхати громіла або просто спортивний хлопець який може дати в чолоSally писав: "карають" зазвичай простіші машини і простих водіїв, бо як з якогось джипа вилізе який громіла і дасть в морду, то карати перехочеться назавжди.

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
TAXI ну з бітами кататися, то пригод на свою *опу шукати, та ще й мінти можуть домахатися. А балон - то так - для самозахисту, але не якийсь-там "бабаський", а нервово-паралітичний, щоб і п"яного знешкодив і любого неадеквата.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей