Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
ugine31
Ім'я:Євген
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення ugine31 » Сер, 30 жовтня 2013, 22:06

killawatt, та вона сама так їздить, тому таке хворобливе сприйняття адекватних дій

killawatt

Повідомлення killawatt » Сер, 30 жовтня 2013, 22:06

topper писав:TAXI, :beer в мому районі :roll :sing
васса, хто посмів там так їздити без благословіння топпера???! :facepalm :( :D[/off]

killawatt

Повідомлення killawatt » Сер, 30 жовтня 2013, 22:07

ugine31 писав:killawatt, та вона сама так їздить, тому таке хворобливе сприйняття адекватних дій
ой дарма ти то написав :ninja :D

ugine31
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Сер, 30 жовтня 2013, 22:07

killawatt, маю в носі :D

killawatt

Повідомлення killawatt » Сер, 30 жовтня 2013, 22:08

ugine31, ага, каблук при встрєчі :D

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Сер, 30 жовтня 2013, 22:13

gribkoff777 писав: Чим вони керуються?
інструкціями і регламентами про космічні кораблі :roll :sing
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

topper

Повідомлення topper » Сер, 30 жовтня 2013, 22:17

ugine31 писав: та вона сама так їздить, тому таке хворобливе сприйняття адекватних дій
ти бачив? отож не звізді :| 8-)

Just be

Повідомлення Just be » Сер, 30 жовтня 2013, 22:20

Я сам ніколи не пропускаю тих хто нагло "влазить", але дивлячись на дії інших водіїв, замічаю що більшість відривається на всяких жигулях, ланосах і т.д., а коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості .... не говорячи про то щоб зажати сигнал і бодатись ...
Печально воно якось ...

IceQueen
Ім'я:Оксана
Номер:6926
Контактна інформація:

Повідомлення IceQueen » Сер, 30 жовтня 2013, 22:24

Just be писав: а коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості ....
а їх такі машини пропустять? :|
Бывает, посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать. Судя по виду, он уже везде был...

TAXI

Повідомлення TAXI » Сер, 30 жовтня 2013, 22:33

Sally писав:
TAXI писав: мужик на зубилі думав, що самий хитрий
а ти думав, що самий самий крутий і отак от гарно його провчив? :D
та який я там крутий 8-) Там шнурок тягнувся майже зі самої гори по Стрийській. Я чомусь зміг стояти в черзі, а він ні. Нема чого нагліти.
П.С. Мене, десь так років зо 5 тому (тоді ще їздив на 2106), теж так провчили, що мусів по Гвардійській догори задом перти поки хтось пустив в свою смугу :D То після того жодного разу більше не наглів так :angel

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Сер, 30 жовтня 2013, 22:35

IceQueen писав: а їх такі машини пропустять?
як показує досвід, водії на дорогих машинах пропускають охочіше, ніж на дешевих. і старші пропускають частіше, ніж молоді. я часами просто відкриваю вікно і питаю, що в нього за проблема, чому він не може пропустити. для мене постійне таке місце це площа митна, так як це якраз виїзд з лічаківської "в місто", так от на тому перехресті вічно якийсь ппц робиться перепрошую за мою французьку і обов"язково буде хтось, хто пропустить, і хтось, хто буде ше й сигналити в істериці 5 хвилин і всіляко підставляти свою машину типу дивись який я крутий чому це я маю тебе пропускати ти там на другорядній от і зігний там на тому перехресті, але рухатись ти не маєш ніяких прав. і вони не доганяють своїми курячими мозгами, переповненими тестостероном, адреналіном і примітивною дурістю, що якщо там стояти і чемно всіх пропускати, то не виїдеш ніколи. і так, "карають" зазвичай простіші машини і простих водіїв, бо як з якогось джипа вилізе який громіла і дасть в морду, то карати перехочеться назавжди. от і намагаються відчути себе крутими хоча б на якомусь рівні. однак для справедливості варто зауважити, що є місця, де мене нагле порушення вкурвлює страшенно, одне з цим місць тут було показано топпером в його відео, ну ше коли отак от небагато машин то ше куда не йшло, але коли там пробка і ще справа пхається автобус і ти розумієш, що за один світлофор не просунешся ні на метр бо той автобус там став і перекрив всю вулицю, то хочеться піти тому автобуснику відкрутити яйця найжорстокішим способом, бо він ітак під..с і вони йому нафіг не треба. але я людина цивілізована тому обмежують перекриванням шляху для тих, хто там залізти хоче, коли я нарешті добираюсь до місця світлофора :D
zubylo.lviv.ua

TAXI

Повідомлення TAXI » Сер, 30 жовтня 2013, 22:37

Just be писав:а коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості .... не говорячи про то щоб зажати сигнал і бодатись ...
Печально воно якось ...
+1
То, певно, інстинкт самозбереження спрацьовує :happy Бо на таких машинах, як правило, неадеквати їздять. Та й як показують мої спостереження водії таких авто рідко коли пропустять інших тому і я їх теж рідко пропускаю
Востаннє редагувалось Сер, 30 жовтня 2013, 22:43 користувачем TAXI, всього редагувалось 1 раз.

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 30 жовтня 2013, 22:37

TAXI, в мого малого є казочка про двох козочок і двох козлів. от козочки зустрілись на вузькій стежці на горі, щоб не впасти, одна лягла, інша переступила через неї і таким чином вони мирно розійшлись в різні боки, а два козла зустрілись на ній і ніодне не хотіло пропустити іншого, от вони так бадались бадались і обоє попадали. мораль - не будьте козлами :shout
zubylo.lviv.ua

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 30 жовтня 2013, 22:38

Just be писав: коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості .... не говорячи про то щоб зажати сигнал і бодатись ...
Печально воно якось ...

не знаю, мені якось, чим дорожча машина, тим більше не хочеться його пропускати, як ти кажеш "бодаюсь", розумію, що рагулізм і "чорна завість", але що поробиш. Хоча і виродків на старих жигулях чи тавріях так само треба вчити, на дорозі всі мають бути рівні (хотя, балончик в бардачку, як мінімум не помішає :D )
Sally писав: як показує досвід, водії на дорогих машинах пропускають охочіше, ніж на дешевих.
це точно! Тільки одного разу, не так давно, на дорозі мав "тьоркі", як виявилося, за кермом був дєд років 60-ти на б5-му і строїв з себе великго "учітєля". Трохи поматюкали одни одного і роз"їхалися. Хоча, поправді, двоє були неправі...
Востаннє редагувалось Сер, 30 жовтня 2013, 22:41 користувачем Speedo, всього редагувалось 2 разів.

killawatt

Повідомлення killawatt » Сер, 30 жовтня 2013, 22:38

:shock ото навальохала :D але по ділу! 8-)

TAXI

Повідомлення TAXI » Сер, 30 жовтня 2013, 22:41

Speedo, про балончик то ти правильно сказав. Я думаю де б то бейзбольну біту купити, так на всяк випадок :D

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 30 жовтня 2013, 22:42

Speedo писав: тільки одного разу недано мав "тьоркі", як виявилося, за кермом був дєд років 60-ти на б5-му і строїв з себе великго "учітєля". Трохи поматюкали одни одного і роз"їхалися. Хоча, поправді, двоє були неправі...
ну узагальнення для того і узагальнення, що вони вибирають найтиповіші випадки, а різні вийнятки відкидають :)
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 30 жовтня 2013, 22:43

TAXI, ой проблема - он в метро є і великі і маленькі і металеві і деревяні :D тільки дивись щоб не нарватись на когось, щоб та біта не опинилась в тебе в найцікавішому місці :shout
zubylo.lviv.ua

topper

Повідомлення topper » Сер, 30 жовтня 2013, 22:44

Sally писав: "карають" зазвичай простіші машини і простих водіїв, бо як з якогось джипа вилізе який громіла і дасть в морду, то карати перехочеться назавжди.
Оль, ти забула, на великих машинах переважно їздять ті, в кого комплекс маленької піськи :) На "простішій" машині може їхати громіла або просто спортивний хлопець який може дати в чоло ;) 8-)

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 30 жовтня 2013, 22:44

TAXI ну з бітами кататися, то пригод на свою *опу шукати, та ще й мінти можуть домахатися. А балон - то так - для самозахисту, але не якийсь-там "бабаський", а нервово-паралітичний, щоб і п"яного знешкодив і любого неадеквата.

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей