Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Історії з ДАЇвцями...
gribkoff777
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Номер:BC ☻ AA
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Історії з ДАЇвцями...

Повідомлення gribkoff777 » Сер, 04 липня 2012, 11:33

В Правила треба періодично заглядати :facepalm veresen, :beer
Хочеш миру - готуй Parabellum

pierce

Повідомлення pierce » Сер, 04 липня 2012, 16:55

Kirik писав:і та людина, коли буде спішити, дасть бабло на руку, тоді вона свій відеореєстратор виключить, і заховає далеко і глибоко в бардачок :D :D
не судите других по себе...
Kirik писав:та і то чужь я думаю, ті менти такі самі люди, я б подивився на вас були б ви ментом, то я до pierce, всі беруть хабарі, перше підніми зарплату, і дай людям за шо жити, а потім будем говорити :D
как там любимая фраза гаишников - это не мы знаки устанавливаем... это не мы дороги ремонтируем... это не мы разметку рисуем...
вообщем - это не я им зарплату поднимаю ;)
ни я, ни вы, никто другой ментов насильно в органы не приводил. Пришли - пусть работают как написано в 19 ст. Конституции - по Закону. Не хотят, не умеют, не хотят учиться/переучиваться работать по Закону - давайдосвиданья!
И насчёт "все берут взятки" - с таким мышлением коррупция у нас не уменьшится, Украине и дальше быть бедной и несчастной... как и её населению, большинство которого так и остаются холопами, готовыми давать взятки - только чтобы от них отстали. Даже если правда и Закон на их стороне.

Morozov, topper , gribkoff777 - спасибо за понимание и поддержку!
Люблю путешествовать и рыбачить

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Сер, 04 липня 2012, 17:38

от завжди мене дивувала логіка виправдання незаконних дій доблесних дайців :confused "Сім"ю годувати треба, мама в лікарні, хата недобудована" :facepalm ... Тупобрєд :| Коли тебе грабують ввечері в підїзді - ти шукаєш виправдання грабіжнику? Вникаєш в мотиви його дій? Пропонуєш "накинути десяточку" - дітям на молочко? А чим ситуація з дайцем-хабарником відрізняється від нічного грабежу? Та нічим! Як таке можна виправдовувати??? %) :facepalm
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Сер, 04 липня 2012, 21:53

та піда.. 99.99% ментів(0.01 залишається на статистичну похибку але шось таких не бачив) всі порушують законодавство, а це ж представники держави
VAG вже не той

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 05 липня 2012, 00:35

Myself, pierce, всі ходять на роботу, щоб гроші заробляти, і кожен заробляє як може, чого Ви дивуєтесь? Станьте хтось на їх місце, будете іншими? Сумніваюсь. Ще не чув щоб хтось з таких правильних людей, покинули дбати про сім'ю, лишили маму в лікарні, і дім недобудований, звільнились від теперішньої роботи, і пішли в Даї працювати, серед ночі на дорозі Закон стерегти :facepalm Я проти хабарів, і Даї недолюблюю, але мовчки читати такі наївні обурення, про причини такої роботи влади, бо мол "їх туди ніхто не заставляв іти працювати" тоже не можу, дивіться на речі реально :beer

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 05 липня 2012, 07:01

igorok,
:facepalm
Ну як можна писати такий брєд ?
та якщо він хоче гошей то нехай йде у програмісти , шахтарі чи підприємці !
igorok писав:звільнились від теперішньої роботи, і пішли в Даї працювати,
от це логіка настощого даішника, всі знають що там низькі зарплати але всерівно там очерідь на вакантні місця, може просто не варто йти на роботу у мвс, і тоді влада задумається як зробити цю роботу привабливішою ? бо для чого піднімати їм оплату якщо і з окладом 1500-2000 гр туди море бажаючих ?
а люди які дають хабарі даішникам - настоящі ідіоти !

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Чет, 05 липня 2012, 07:12

Йдуть туди працювати знаючи, що будуть з громадян касу збирати. У 2005 році, коли Ющенко чи Луценко трохи пошугав їх, родич одного знайомого плакав:" Йой, вуйку, як же тепер відробити ті гроші, що мама заплатила, жеби я в ДАІ попав!".
Хочеш миру - готуй Parabellum

RULES

Повідомлення RULES » Чет, 05 липня 2012, 10:06

gribkoff777 писав:Йдуть туди працювати знаючи, що будуть з громадян касу збирати. У 2005 році, коли Ющенко чи Луценко трохи пошугав їх, родич одного знайомого плакав:" Йой, вуйку, як же тепер відробити ті гроші, що мама заплатила, жеби я в ДАІ попав!".
а нефіг було йти туди, притому здійснюючи злочин при прийомі на роботу і з ціллю займатись протиправною роботою. тобто він зі старту є злочинцем.завжди існує моральний вибір чи йти туди.

розігнати їх(і посадити) всіх під ноль і створити нову структуру по досвіду Грузії наприклад. але влада в цьому абсолютно не зацікавлена.
VAG вже не той

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 05 липня 2012, 10:44

Morozov писав:Ну як можна писати такий брєд ?та якщо він хоче гошей то нехай йде у програмісти , шахтарі чи підприємці !

Ну брєд якраз ти написав, ніби в нас така шалена пропозиція на ринку праці, що ти, як вільний художник, вибираєш ким би то піти попрацювати. Коли вибирається робота в наши умовах, то вибираєш там, де є більша можливість заробити.
Morozov писав:от це логіка настощого даішника, всі знають що там низькі зарплати але всерівно там очерідь на вакантні місця

я тобі не про то, якщо ти, наприклад хочеш законності і порядку на дорозі, чому не йдеш в даї, і не працюєш чесно? Бо напевно маєш іншу роботу, де краще платять (якщо не брати хабарів), ніж в даї, і хай хтось інший іде там працює за малу зарплату.
RULES писав:завжди існує моральний вибір чи йти туди

який нівелюється економічним вибором :D
RULES писав:розігнати їх(і посадити) всіх під ноль і створити нову структуру по досвіду Грузії наприклад. але влада в цьому абсолютно не зацікавлена.

100% згідний, як і з останнім постом gribkoff777,

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 05 липня 2012, 10:50

igorok,

і як тебе зрозуміти ?
igorok писав:100% згідний, як і з останнім постом gribkoff777,
якщо ти за те щоб всіх розігнати, то чому шукаєсь якесь оправдання ?

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 05 липня 2012, 10:56

igorok, мусарок, іди працюй! :D

pikach00

Повідомлення pikach00 » Чет, 05 липня 2012, 11:00

Нє, ну igorok реальний юмаріст. Багато людей ходять і працюють за 1-2-3к грн, а мєнтам цього мало? То сугубо його проблема чого в мєнтовку пішов.

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 05 липня 2012, 11:06

pikach00,
нажаль але дуже багато таких людей, які вважають що виправдання типу діти голодні і тд, дозволяють міліції робити злочини.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Чет, 05 липня 2012, 11:09

Morozov, та я в шоці з тих людей :facepalm В інших напевно діти не голодні :facepalm

RULES

Повідомлення RULES » Чет, 05 липня 2012, 11:20

можна і на панель піти працювати і "коровани грабити" якщо так треба багато грошей, але це такі самі злочини як і поточна діяльність ментури
VAG вже не той

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 05 липня 2012, 11:26

pikach00 писав:та я в шоці з тих людей В інших напевно діти не голодні
От тут на днях новина про згорівшу машину таксиста в зимній воді,
і між іншим це працівник суду !!! просто по ночах підробляв таксистом !!!
На роботі напевне з ним ніхто навіть не вітався, бо це для них дико коли працівник суду підробляє по ночах та щей таксистом !
Це як міф якийсь, восьме чудо Львова :
"працівник суду підробляє по ночах таксистом"
http://zik.ua/ua/news/2012/07/05/357161

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » Чет, 05 липня 2012, 17:30

pierce писав:как там любимая фраза гаишников - это не мы знаки устанавливаем... это не мы дороги ремонтируем... это не мы разметку рисуем...
1. ДАІ узгоджує усі схеми ОДР.
2. У їхні завдання входить контроль за виконанням норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.
3. ДАІ має право давати обов'язкові для виконання приписи про усунення порушень норм та стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, а у разі невиконання таких приписів - притягувати винних осіб до передбаченої законодавством відповідальності;
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 05 липня 2012, 18:15

may писав:ДАІ має право давати обов'язкові для виконання приписи про усунення порушень норм та стандартів,
Правильныше напевне буде не "має право" а "зобовязані" !
А взагалі воно то так має бути, а на ділі даі саме ж створює такі місця "кормушки" для того щоб регулярно здирати хабарі :(

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 05 липня 2012, 19:01

Morozov писав:якщо ти за те щоб всіх розігнати, то чому шукаєсь якесь оправдання ?
ну дивись, я проти хабарів, і дуже зрадів би, коли б в нас всі дотримувались Закону,але я вшоке з тих, хто пише
pikach00 писав: Багато людей ходять і працюють за 1-2-3к грн, а мєнтам цього мало
та ті "багато хто" працюють не тому, що їм того хватає, а тому, що більше взяти ніде, а в ментів є де, то чого ж Ви дивуєтесь, що вони беруть?
pikach00 писав:То сугубо його проблема чого в мєнтовку пішов.
всьо правильно, і сугубо він собі її і рішає, правда з нашої кишені, але то його справа, все логічно, чОму Ви дивуєтесь?
RULES писав:можна і на панель піти працювати і "коровани грабити" якщо так треба багато грошей, але це такі самі злочини як і поточна діяльність ментури
а лікарі, інші? а суди, прокуратура, ВУЗи? Тоже грабіжники? Це все банальне зловживання службовим становищем, от і все, а всі хочуть щоб вони чесно працювали за 3 тис. грн? Так чому ж ніхто з Вас не іде в Даї, щоб чесно працювати за ті гроші? Бо мало, чи є інша можливість заробити більше, а хтось такого не має, зате має можливість в погонах ходити і користується цим.
П.С. Хотів би я подивитись на лягавого покемона :facepalm

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Чет, 05 липня 2012, 19:03

igorok писав:та ті "багато хто" працюють не тому, що їм того хватає, а тому, що більше взяти ніде, а в ментів є де, то чого ж Ви дивуєтесь, що вони беруть?

от якраз ВСІМ взяти є де, якщо порушувати закон, тільки не всі порушують, щоб взяти, а менти порушують, ще й думають, що то їхнє "покликання" блєаць і так має бути

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 19 гостей