Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не судите других по себе...Kirik писав:і та людина, коли буде спішити, дасть бабло на руку, тоді вона свій відеореєстратор виключить, і заховає далеко і глибоко в бардачок![]()
![]()
как там любимая фраза гаишников - это не мы знаки устанавливаем... это не мы дороги ремонтируем... это не мы разметку рисуем...Kirik писав:та і то чужь я думаю, ті менти такі самі люди, я б подивився на вас були б ви ментом, то я до pierce, всі беруть хабарі, перше підніми зарплату, і дай людям за шо жити, а потім будем говорити
от це логіка настощого даішника, всі знають що там низькі зарплати але всерівно там очерідь на вакантні місця, може просто не варто йти на роботу у мвс, і тоді влада задумається як зробити цю роботу привабливішою ? бо для чого піднімати їм оплату якщо і з окладом 1500-2000 гр туди море бажаючих ?igorok писав:звільнились від теперішньої роботи, і пішли в Даї працювати,
а нефіг було йти туди, притому здійснюючи злочин при прийомі на роботу і з ціллю займатись протиправною роботою. тобто він зі старту є злочинцем.завжди існує моральний вибір чи йти туди.gribkoff777 писав:Йдуть туди працювати знаючи, що будуть з громадян касу збирати. У 2005 році, коли Ющенко чи Луценко трохи пошугав їх, родич одного знайомого плакав:" Йой, вуйку, як же тепер відробити ті гроші, що мама заплатила, жеби я в ДАІ попав!".
Morozov писав:Ну як можна писати такий брєд ?та якщо він хоче гошей то нехай йде у програмісти , шахтарі чи підприємці !
Morozov писав:от це логіка настощого даішника, всі знають що там низькі зарплати але всерівно там очерідь на вакантні місця
RULES писав:завжди існує моральний вибір чи йти туди
RULES писав:розігнати їх(і посадити) всіх під ноль і створити нову структуру по досвіду Грузії наприклад. але влада в цьому абсолютно не зацікавлена.
якщо ти за те щоб всіх розігнати, то чому шукаєсь якесь оправдання ?igorok писав:100% згідний, як і з останнім постом gribkoff777,
От тут на днях новина про згорівшу машину таксиста в зимній воді,pikach00 писав:та я в шоці з тих людей В інших напевно діти не голодні
1. ДАІ узгоджує усі схеми ОДР.pierce писав:как там любимая фраза гаишников - это не мы знаки устанавливаем... это не мы дороги ремонтируем... это не мы разметку рисуем...
Правильныше напевне буде не "має право" а "зобовязані" !may писав:ДАІ має право давати обов'язкові для виконання приписи про усунення порушень норм та стандартів,
ну дивись, я проти хабарів, і дуже зрадів би, коли б в нас всі дотримувались Закону,але я вшоке з тих, хто пишеMorozov писав:якщо ти за те щоб всіх розігнати, то чому шукаєсь якесь оправдання ?
та ті "багато хто" працюють не тому, що їм того хватає, а тому, що більше взяти ніде, а в ментів є де, то чого ж Ви дивуєтесь, що вони беруть?pikach00 писав: Багато людей ходять і працюють за 1-2-3к грн, а мєнтам цього мало
всьо правильно, і сугубо він собі її і рішає, правда з нашої кишені, але то його справа, все логічно, чОму Ви дивуєтесь?pikach00 писав:То сугубо його проблема чого в мєнтовку пішов.
а лікарі, інші? а суди, прокуратура, ВУЗи? Тоже грабіжники? Це все банальне зловживання службовим становищем, от і все, а всі хочуть щоб вони чесно працювали за 3 тис. грн? Так чому ж ніхто з Вас не іде в Даї, щоб чесно працювати за ті гроші? Бо мало, чи є інша можливість заробити більше, а хтось такого не має, зате має можливість в погонах ходити і користується цим.RULES писав:можна і на панель піти працювати і "коровани грабити" якщо так треба багато грошей, але це такі самі злочини як і поточна діяльність ментури
igorok писав:та ті "багато хто" працюють не тому, що їм того хватає, а тому, що більше взяти ніде, а в ментів є де, то чого ж Ви дивуєтесь, що вони беруть?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей