Це зрозуміло, п.6 ч.1 ст.70 Види митних режимів.St-ART писав:Тимчасове ввезення.
І це для транспортних засобів комерційного призначення.
Питання було - Чи є десь оплатне тимчасове ввезення ТЗ для особистого користування!?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це зрозуміло, п.6 ч.1 ст.70 Види митних режимів.St-ART писав:Тимчасове ввезення.
Навіщо їздити кожні 5 днів якщо можна заплатити цілком офіційно 8500 і їздити вічно, дати хабар і теж їздити вічно?St-ART писав: можеш їздити кожні 5 днів.
здmay писав:Це зрозуміло, п.6 ч.1 ст.70 Види митних режимів.St-ART писав:Тимчасове ввезення.
І це для транспортних засобів комерційного призначення.
Питання було - Чи є десь оплатне тимчасове ввезення ТЗ для особистого користування!?
В нього машина 600 уо коштуєSt-ART писав: Якщо в тебе немає 600
Ясно. Все ясноDoktor писав: реальні запитання по реальним схемам
То не схема. Якісь там схеми доктор вище описує. Ми ж пропонуємо реальний механізм, який: 1. Не розтягує штучно транзит. Транзиту в 5 днів стає цілком, і потрібно речі називати своїми іменами. Тимчасове ввезення на рік є саме тимчасове ввезення, а не транзит. 2. Наповнить бюджет (нам дали ясно зрозуміти, що халяви не буде, Кабмін не підтримає жоден з законопроектів, в якому немає якоїсь користі для бюджету). І ми згідні платити за користування такими автомобілями! Просто ви чомусь берете зразу мерседес 2003 року з мотором в 5 кубів. Та ви візьміть щось простіше і бюджетніше, і буде вам тих самих 300 доларів у рік, тільки без всяких дірок, вигадувань різних схем і всього іншого. Заїхав, заплатив, їздиш - все чесно і прозоро. 3. З розмитненням тема дуже і дуже важка. Законопроект 3251 наразі на розгляді у ВР, але раніше 2017 року в плані розмитнення ТОЧНО нічого не зміниться. Крім того, обмеження у вигляді Євро-5 не дасть розмитнити нічого з тих машин, на яких катається більшість "транзитників". Тому платне тимчасове ввезення - єдиний вихід.andreyclk писав: п.с. Схема бред повний як на мене.За шо платити 600 уо в рік ?Шоб їздити на авто яке ти купив сам на свої зароблені гроші?!
А ти читав наш законопроект, щоб такі питання задавати?Doktor писав: Ок на польському корчі закінчилась страхівка чи техогляд, ми заїхали місяць назад і заплатити 1000 баксів тепер що знову платити 1000 басків? А якщо поїхати на цій машині по закордонах то теж при кожному вїзді башляти бабло?
а що брати опель кадет 72 року?З ОБЄМОМ 0.8?St-ART писав: Просто ви чомусь берете зразу мерседес 2003 року з мотором в 5 кубів.
а де факт щот цей законопроект розглянуть найблищийм часом і приймуть?St-ART писав: Законопроект 3251 наразі на розгляді у ВР, але раніше 2017 року
Треба не механізм а вирішення коріню проблеми а саме зменшення акцизів.Якщо зменшать акцизи та збільшать термін транзиту (чи як там ) до 15 днів,що ти вибереш?St-ART писав: Ми ж пропонуємо реальний механізм
+ 100 наші скоти зробили економічний простір але авто звідтам виключили,бо ті гандони з того крадуть! тому проблему треба рубати в корінь а не іти на уступки і платити космічні гроші за те що в цілому світі безкоштовноandreyclk писав: Треба не механізм а вирішення коріню проблеми а саме зменшення акцизів.Якщо зменшать акцизи та збільшать термін транзиту (чи як там ) до 15 днів,що ти вибереш?
На зустрічі будемо презентувати його.Doktor писав: бо на перед розмови мабуть варто було б його оприлюднити?
В тебе машина 2003 року з об'ємом 3.2? Чого тоді переживаєш? Твого грата з 2.0 розмитнити показує 6915 доларів. 3% то 207 доларів у рік, щоб спокійно їздити. Багато?Doktor писав: а що брати опель кадет 72 року?З ОБЄМОМ 0.8?
2003 рік це тіпа мажорство? і обєм 3.2 для дизеля це цілком нормально!
Так, бо потім йде 485 стаття і 300% від несплачених митних платежів, якщо не вивезеш машину і вловлять. Прецеденти вже булиDoktor писав: я пояснюю вдруге 8500 стягується ОДИН РАЗ!!!!!
Для початку рекомендую почитати митний кодекс. Товар - це все, що переміщується через кордон (навіть електрика), за виключенням транспортних засобів КОМЕРЦІЙНОГО призначення. Розумієш логіку, чому автомобіль - це товар?Doktor писав: і як авто може бути товаром? товар це те,що ти продаєш і на чому заробляєш, а не на чому їздиш!
Ніякої гарантії. Взагалі. А ще Євро-5. Тому ми і бачимо альтернативу - платне тимчасове ввезення.Doktor писав: а де факт щот цей законопроект розглянуть найблищийм часом і приймуть?
Ти вкурсі процедури розмитнення автомобіля? Ну от аналогічно. Раз у рік треба буде таку процедуру проходити. Є альтернативні пропозиції, за виключенням 30/100/1000 днів транзиту, яких не буде ніколи?Doktor писав: як буде оцінюватись вартість авто яке ввозиться?
ти розумієш що на митниці на пасі ніхто не буде бігати навкого нього і 10 годин оцінювати?
Платне ввезення на рікandreyclk писав: саме зменшення акцизів.Якщо зменшать акцизи та збільшать термін транзиту (чи як там ) до 15 днів,що ти вибереш?
І що ти особисто зробив для того, щоб щось там "рубати в корінь", крім писати не дуже розумні коментарі в цій темі? Люди (я не про себе) роками над тим працюють, і не можуть нічого зробити, бо це великий бізнес, велике лоббі, а тут прийшов Доктор, і зразу всім розказав як все має бути...Doktor писав: тому проблему треба рубати в корінь а не іти на уступки і платити космічні гроші за те що в цілому світі безкоштовно
Логічно або так або підробка сертифікатів .Короч Україна рідна мати не наїбеш не проживешSt-ART писав: Платне ввезення на рік Тому що я не можу розмитнити автомобіль, він не відповідає Євро-5!
Ну митний калькулятор показує, що розмитнення таких машин коштувало б в районі 8000, відповідно 3% в рік то 250 доларів десь.cat-yellow писав: - яким згідно вашої пропозиції приблизно буде розмір платежу?
Тесть - ні. Наразі передавати керування тимчасово ввезеними автомобілями взагалі заборонено, пробуємо в законопроекті передбачити можливість передачі родичам першої спорідненості (батьки/діти/подружжя). Але то треба розуміти, що це лише пропозиція, чи підтримають ці пропозиції - оце питання. Занадто велике лоббі проти автовиробників і автоімпортерів, бо це обвалить продажі нових автомобілів і всяких там форз.cat-yellow писав: - чи можу завезти я, власником бути я, раз на рік платити я, а кататись мій тесть?
Всі б щось собі взялиcat-yellow писав: А я б на дружину для тестя якусь таку Окташку взяв би
Це утопія. Ніхто 3% замість сплати всіх митних платежів не впровадить.St-ART писав: чи підтримають ці пропозиції - оце питання.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей