Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НІ високим цінам на бензин!!
-
- Ім'я:Саша
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
а я тому і не брав іномарку, чи щось круте в кредит
взяв копійку на свої кровні і нікому нічого не винен
я розумів що прийдеться заправляти, але я вважаю що це не привід, щоб мене "доїти"
одним словом вирішуйте:
1: щось робим
2: закриваєм тему
3: лишаємо цю тему відкритою для бажаючих зайти і пофлудити
думаю ця тема створювалась для 1-го варіанту, а не для демагогії на тему: треба було думати...
взяв копійку на свої кровні і нікому нічого не винен
я розумів що прийдеться заправляти, але я вважаю що це не привід, щоб мене "доїти"
одним словом вирішуйте:
думаю ця тема створювалась для 1-го варіанту, а не для демагогії на тему: треба було думати...
-
- Контактна інформація:
Re: НІ високим цінам на бензин!!
я також не розумію навіщо брати круту машину на останні кровні, не залишаючи грошей на її обслуговуванняpikach00 писав:Buts, ну, квартира то необхідність, скажи смисл брати машину на останні гроші і потім кричати що бензин дорогий? :)
-
- Контактна інформація:
vedmid, шо ти зробиш?
Як писали вище ціни піднімаються на все!
Хліб був колись (років 3 тому) по 1 грн за буханку зараз скільки?
Всі продукти дорожають причому стабільні і незалежно від цін на бензин.
Квартири в ціні як росли, забув?
Бензин то просто ОДИН З інших товарів шо росте в ціні і ціну на який ти замічаєш. Спитай дружину чи дівчину про вартість продутків, шмоток чи чогось подібного. Думаю шо будеш здивований
Як писали вище ціни піднімаються на все!
Хліб був колись (років 3 тому) по 1 грн за буханку зараз скільки?
Всі продукти дорожають причому стабільні і незалежно від цін на бензин.
Квартири в ціні як росли, забув?
Бензин то просто ОДИН З інших товарів шо росте в ціні і ціну на який ти замічаєш. Спитай дружину чи дівчину про вартість продутків, шмоток чи чогось подібного. Думаю шо будеш здивований
-
- Контактна інформація:
з цього є вихід: купити дорожчу річ але якіснуButs писав:на більшість товарів, на яку ми тратимо більшу частку коштів, ніж на паливо, ціни є завищені, а якість низькою.
поясню:
я працював на кабельному телебаченні - цілими днями ходив по клієнтах незалежно від погоди
шкари купляв за 100-150 грн (тоді зарплати були 300-350грн) - рідко в яких шкарах (зимові) я доходив до весни - вони тупо розлазились
потім я найшов класний магазинчик в новому цумі і ризикнув: купив шкари за 360грн
так я в цих шкарах відтарабанив(все на тій же роботі) 2 роки, на третій треба було вже чуток підшаманити, припустимо я за 2 наступних роки витратив на дрібні ремонти 50-70грн
ото були шкари! запам"ятайте: базар(крім секонду) дуже рідко запропонує вам якісну річ
висновок: не скупіться на фірмові речі в фірмових магазинах - і все буде путьом, і шкари не треба буде кожен сезон купляти, а за ті гроші залити бак бєнзи
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Робимо флеш-моб на тему: "високі ціни на пальне!"
під міськрадою.

Востаннє редагувалось Вів, 25 серпня 2009, 14:09 користувачем Yelik, всього редагувалось 1 раз.
volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Контактна інформація:
ціна на пальне впливає на вартість перевозки, а вартість перевозки відбивається на вартості товаруFly писав:Всі продукти дорожають причому стабільні і незалежно від цін на бензин.
це ж елементарні основи економіки
відкриття америки не вдалось, життєві істини відомі з малечкуvedmid писав:висновок: не скупіться на фірмові речі в фірмових магазинах - і все буде путьом, і шкари не треба буде кожен сезон купляти, а за ті гроші залити бак бєнзи
-
- Контактна інформація:
Yelik, можна на українській мові - що це таке, може не всі в курсі що таке флеш-моб
щоб підняти маси треба говорити мовою зрозумілою цим масам
-
- Контактна інформація:
A1, ти канєшно звиняй за прямоту, але всі це розуміють тап не всі використовують
а мій монолог - щось на зразок рекомендацій
а мій монолог - щось на зразок рекомендацій
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
дивує позиція людей які вважають що все путьом все так і має бути європа мать вашу вирівнювання цін, да яка [цензура] європа, ми не європа і ніколи європою не станемо ми завжди будемо між росією та європою зі всіма витікаючими плюсами і мінусами, це перше, друге, хто тут рвется в європу??? мені особисто вона [цензура] не треба мені тут добре живется а до кризи жилось ще краще, от ми і підійшли в притул до причини всіх наших негараздів, КРИЗА [цензура], а криза у нашій країні нами ж і створена (спровокована звісно іншими розумними людьми які якраз зараз починають отримувати девіденти) але творцями є безпосередньо оті осли які брали кредити в долларах і євро!!! тут правильно сказали країна яка не має своєї валюти це не країна!!! Ви були в європі, там є привязка до доллара??? там людям приходить в голову класти гроші на депозит не у євро? та що там європа, канада от там реально люди люблять свою країну і себе самих!!! а ми просто купка лохів, тільки деяким надоїло що їх брутально і у всі дири як то кажуть а декому це видно почало подобатись от і кричать да все класно все так і має бути!!!
Я кредитів не брав принципово і на той момент інтуітивно, а тепер коли розумію всі механізми роботи банків точно можу сказати що ніколи ні кредитів ні депозитів у мене не буде, тому що чим більше депозитів тим більше кредитів може видати банк. Едина глобальна причина інфляції це кредити!!!
Я кредитів не брав принципово і на той момент інтуітивно, а тепер коли розумію всі механізми роботи банків точно можу сказати що ніколи ні кредитів ні депозитів у мене не буде, тому що чим більше депозитів тим більше кредитів може видати банк. Едина глобальна причина інфляції це кредити!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
- Контактна інформація:
t309, інфляція закладена у економічну модель всього світу, без неї нікак. Нажаль.... а може і не нажаль
-
- Контактна інформація:
t309, Fly, інфляція закладена
а люди вкладають гроші в банки під 25% річних, коли інфляція зараз якщо не 50-70%, то принаймі в півтора- два рази вища від того що пропонує банк
банк заробляє сьогодні, а нам з того дає мізерний процент
ви бачили десь банк, який побудував філію за власні кошти?
так за власні а не за кошти вкладників
а вся біда в тому що ми не знаємо скільки в банку є грошей
в них є мільйон, а кредитів дають на три, відповідно, в кінці року повертають своє + 200% прибутку
а люди вкладають гроші в банки під 25% річних, коли інфляція зараз якщо не 50-70%, то принаймі в півтора- два рази вища від того що пропонує банк
банк заробляє сьогодні, а нам з того дає мізерний процент
ви бачили десь банк, який побудував філію за власні кошти?
так за власні а не за кошти вкладників
а вся біда в тому що ми не знаємо скільки в банку є грошей
в них є мільйон, а кредитів дають на три, відповідно, в кінці року повертають своє + 200% прибутку
-
- Контактна інформація:
vedmid, скажу тобі по секрету шо якшо банк має 1 мілйон то кредиту дасть на 10
- Buts
vedmid,
є категорія людей яким краще 25% в банку, ніж 0 під подушкою і переживати, щоб не поцупили.
для пенсіонерів, наприклад, яким нікуди вкладувати - 25% вагома допомога.
все відносно.vedmid писав:а люди вкладають гроші в банки під 25% річних, коли інфляція зараз якщо не 50-70%, то принаймі в півтора- два рази вища від того що пропонує банк
є категорія людей яким краще 25% в банку, ніж 0 під подушкою і переживати, щоб не поцупили.
для пенсіонерів, наприклад, яким нікуди вкладувати - 25% вагома допомога.
- Buts
t309, ти якось не гарно за всіх розписався.
кожен старається, що в депозиті, що в кредиті мати вигоду, маючи свій погляд і розуміння, зважуючи ризики.
кожен старається, що в депозиті, що в кредиті мати вигоду, маючи свій погляд і розуміння, зважуючи ризики.
-
- Контактна інформація:
я знаю, просто орудував меншими цифрами, бо народ сходу може не повірити в такі цифри, але то є фактFly писав:vedmid, скажу тобі по секрету шо якшо банк має 1 мілйон то кредиту дасть на 10
- Yelik
- Контактна інформація:
Поняття одне, перекладу не знаю. Якщо ти не клеїш дурака і дійсно не розумієш можеш погуглити.vedmid писав:Yelik, можна на українській мові - що це таке, може не всі в курсі що таке флеш-моб
volleyball.lviv.ua/blog/
- !crashman!
- Контактна інформація:
флеш-моб то коли багато людей разом збираються і виконоють таку коротку якби абсурдну сценку, пантоміму і розбігаються, сплановану, домовлену перед тим, так для власного задоволення і вдають типу шо це ніби серйозно, пояснив як міг сорі ...
- Yelik
- Контактна інформація:
А чого ти чекаєш, благословення Господнього? Організуй людей і поведи їх за собою пікетувати!vedmid писав:одним словом вирішуйте:
P.S. Чому в нашій країні всі чекають, що за них хтось інший зробить?
volleyball.lviv.ua/blog/
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Шо ви не кажете шановний!t309 писав:дивує позиція людей які вважають що все путьом все так і має бути європа мать вашу вирівнювання цін, да яка [цензура] європа, ми не європа і ніколи європою не станемо ми завжди будемо між росією та європою зі всіма витікаючими плюсами і мінусами, це перше, друге, хто тут рвется в європу??? мені особисто вона [цензура] не треба мені тут добре живется а до кризи жилось ще краще, от ми і підійшли в притул до причини всіх наших негараздів, КРИЗА [цензура], а криза у нашій країні нами ж і створена (спровокована звісно іншими розумними людьми які якраз зараз починають отримувати девіденти) але творцями є безпосередньо оті осли які брали кредити в долларах і євро!!! тут правильно сказали країна яка не має своєї валюти це не країна!!! Ви були в європі, там є привязка до доллара??? там людям приходить в голову класти гроші на депозит не у євро? та що там європа, канада от там реально люди люблять свою країну і себе самих!!! а ми просто купка лохів, тільки деяким надоїло що їх брутально і у всі дири як то кажуть а декому це видно почало подобатись от і кричать да все класно все так і має бути!!!
А чи не спадало Вам на думку, що ітиність вислову: "Кредити треба брати в тій валюті, яку ти отримуєш у вигляді заробітку" - дуже велика?
Багато наших людей від безвиходу працюють за кордоном... То шо їм всім сюди везти тугрики-шмугрики і тут їхконвертувати біс його зна де?
Ні... Вони привозять гроші в поширеній валюті, як от: долар, євро.
Великий сектор праці - IT (інформаційні технології), де крутяться не малі гроші, дуже сильно співпрацює із закордонними замовниками, що в свою чергу дає прив"язку до світових валют при розрахунках - це колосальні гроші...
Валюти в країні багато... і гав..а в країні багато... Тому звідки взятись любові до гривні, до країни і т.д.?
Я особисто отримував зп в доларах і повірте, на той момент я не хотів ті гроші переводити в гривню... як кажуть - не тот компот.
Патріотизм має свою цінність тільки тоді, коли люди, котрим його прививають не знаходяться на межі виживання! А от коли ти на межі виживання - то тобі до одного місця гривня, країна, патріотизм, політика і т.д. Ти думаєш про одне - меше втратити, більше заробити, менше відчути на собі те гів..о, що твориться навколо, більше дати своїй сім"ї.
Хтось скаже - моя хата скраю?
Може й так, але після того, як був вилікуваний не один кашель і простуда від днювання та ночування на майдані у 2004-му мені вже все одно!
Моя сім"я - моя країна і те місце, де я правдами чи не правдами стараюсь досягти добробуту, навіть якщо від цього країні, в якій я живу - зле!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей