Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
стесняюсь спитати: -де і по чому таке удовольствіє?Ще один запис в бж. Почну з простішого. По номеру кузова підібрав фарбу і задув в балон
я тоже схиляюсь до такого варіанту, у мене тоже фара потіла, загерметизував, феном сушив всі діла..а за день знову конденсат..але за тиждень на сонці (то було літо) все просохло і пропало до сьогодні..тфу тфу тфу три разиЗалишки старої вологи може?
В мене є вставки з карт без отворів, треба купити матеріал і перетягнути по новому всі чотири карти.
Ага, Ростик вже почав самопрограмування на пошуки заміни Роверу))))romanbelyj писав: ↑Пон, 25 лютого 2019, 21:37Ой, Ростик, не обманюй сам себе. Нічого вона не їсть тобі. Признайся , ти просто загорівся Volvo - ось єдина причина твого останнього посту.
:)))
Ростик, маю підозру, що справа в дренажі. Фара не може бути герметичною, в принципі, там має бути рух повітря, і якраз коли нутрощі нагріваються, то утворюється конденсат, який має через дренажі випаровуватись, якщо вони забиті, то воно буде осідати. Як варіант зробити отвір невеличкий, 1 зверху (збоку) і один внизу, щоб конденсат міг і випаровуватись і стікати при потребі.
кинь туди пару пакетиків, такі як в коробках із взуттям лежать, за пару днів мають всю вологу витягти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей