ні, ще стокові пружини і проставкиvovka писав: та підкови і вйо
орієнтир зараз на київський етап, а там зацеп не краще чим в Тернополі або навіть гірший.AnGeL писав: і нормальним зацепом
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ні, ще стокові пружини і проставкиvovka писав: та підкови і вйо
орієнтир зараз на київський етап, а там зацеп не краще чим в Тернополі або навіть гірший.AnGeL писав: і нормальним зацепом
дякую. але, кстаті зроблю ліричний відступ.LEgEnDA писав: Вовка - молодець!
Як все завбачливо мастилом змащено, то щоб не іржавілоvovka писав: фото підкапотки:
vovka, Прочитай ще раз і зрозумій мене правильно... Тобі запропонували 135/65 R13... а я кажу - не підходить, бо зад машини опуститься вниз, і ти порушиш правильну драгову розвєсовку...тому сказав, що ідеальний розмір для тебе це- ВСМПО + R14 145/80, якщо ще 5см буде не вистачати, то Підкови доставиш. Також на перід потрібно Жосткі аморти з пружинами..vovka писав:так розвєсовка наоборот треба всю на перед.. нашо мені ззаді вага ?Danko писав: vovka, до жопи, замаленька висота, порушиш сильно аеродинаміку та розвєсовку....
йоли пали ото сідухиJarevych писав: якшо хош, маю задні сідухи від Тігри, типу такого:
він важить вроді 110-120 кг, на гюнселі як забирав то така вага була вказана._ALEX_ писав: Він на стільки низько розташований ппц, якби важив поменше був би ідеальний варіант кільцевого корча
1.3 то за один оборот він качає, тоді як атмосферник традиційний за 2 оборота.vovazilvova писав: і розхід суттєво більший як на об"єм 1.3.... 12л +/- якшо не помиляюсь....
ще поки що не планую бо нема грошей.Danko писав: Як ти плануєш їхати в київ?! Лавет буде?
порядка 2500$ новий. мені вийшов 1700$ (з доставкою, бо ціна мотора була 1400$) б/у після капіталки. взяв в Росії, в Казані.topper писав: а де взяти і скільки таке чудо коштує?
vovka писав: б/у після капіталки. взяв в Росії, в Казані.
обмежений ресурс переважно через наїзників таких як яvovazilvova писав: та і якшо не помиляюсь в ньому дуже обмежений ресурс.... непамятаю скільки тисяч...
та в нас спеціалістів у всіх сферах дофіга, всі у всьому розбираються, хотя той ротор тільки на картинках бачили :) всьо там капіталиться. запчасті всі є хоть і напряжно (від мазди половина підходить). просто там нема такого поняття як розточка. але можна замінити статор (та штука де крутиться ротор, хотя вони як правило довговічні, там з уплотнітелями і колінвалом і вкладишами проблеми)vovazilvova писав: хтось мені таке триндів шо він не капіталиться але -
vovka писав: статор (та штука де крутиться ротор
ніфіга собі шо настільки все ідентичне? то від РХ-8 ти маєш на увазі?vovka писав: від мазди половина підходить
rx7-rx8.vovazilvova писав: ніфіга собі шо настільки все ідентичне? то від РХ-8 ти маєш на увазі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей