Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ваз 21093і- SHAMANська версія
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 23 рази
[цензура], там ше не питав, тре заїхати
- S_V_B
- Номер:0990
- Подякували: 0
Re: Ваз 21093і- SHAMANська версія
shaman, там будка 1001 дрібниця, шось таке)))))
- shaman
Підшаманив трохи я машину, отже:
-перебрана вся ходова, поставлені підшипники від 2110, майстер казав шо "вічні")), замінено передні стійки, на зад поставив проставки гумові, підняв, все укріпив- в машину гружу 500-600 кг-льогко! бо срака вже висіла як занижена бувша Фікуса девятіна))------1500 грн за роботу і запчастини
-купив та поставив новий акумулятор, старий хоть 1 рік мав, але мав тріщину, почав мені роз"їдати там все- все почищено та оброблено--------350 грн
-поміняв масло та фільтр, завжди лив кастрол півсинтетику, але на неї ціни підняли ппц, взяв якесь тнк, казали нормальне, там побачим.--------100 грн масло+фільтр в подарунок, робота-0грн
-замінив свічки на "бош", купив був якісь газові, через тиждень викинув [цензура] і со свістом- гамно рідкісне-----свічки 4шт=220 грн.
-замінив термостат та повітряний фільтр= 100грн, но термостат [цензура] вроді хрєновий попався, гріється машина деколи троха=70 грн
-купив молдинги широкі, комплект на машину, бо без них реально незручно.=150 грн
-бавлюся з варіантами "реснічок"= 3.5грн погонний метр оракалу
-відистив машину від смоли- балончик 1990 року "для снятия битумных пятен"- декабіт ховається=0 грн, найшов в підвалі
-перебрана вся ходова, поставлені підшипники від 2110, майстер казав шо "вічні")), замінено передні стійки, на зад поставив проставки гумові, підняв, все укріпив- в машину гружу 500-600 кг-льогко! бо срака вже висіла як занижена бувша Фікуса девятіна))------1500 грн за роботу і запчастини
-купив та поставив новий акумулятор, старий хоть 1 рік мав, але мав тріщину, почав мені роз"їдати там все- все почищено та оброблено--------350 грн
-поміняв масло та фільтр, завжди лив кастрол півсинтетику, але на неї ціни підняли ппц, взяв якесь тнк, казали нормальне, там побачим.--------100 грн масло+фільтр в подарунок, робота-0грн
-замінив свічки на "бош", купив був якісь газові, через тиждень викинув [цензура] і со свістом- гамно рідкісне-----свічки 4шт=220 грн.
-замінив термостат та повітряний фільтр= 100грн, но термостат [цензура] вроді хрєновий попався, гріється машина деколи троха=70 грн
-купив молдинги широкі, комплект на машину, бо без них реально незручно.=150 грн
-бавлюся з варіантами "реснічок"= 3.5грн погонний метр оракалу
-відистив машину від смоли- балончик 1990 року "для снятия битумных пятен"- декабіт ховається=0 грн, найшов в підвалі
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
то якісь 4 лепесткові ?shaman писав:-замінив свічки на "бош", купив був якісь газові, через тиждень викинув [цензура] і со свістом- гамно рідкісне-----свічки 4шт=220 грн.

щось надто дорого.
- shaman
хз, можу хіба упаковку сфотати якщо ше валяється в багажнику. Свічки- бомба! брав їх раніше- накатав 40 тис, і ше віддав сусіду дальше їздить.vovka писав:то якісь 4 лепесткові ?
щось надто дорого.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
а який там зазор в свічках? скільки літрів залив масла в мотор?
- shaman
іпуAndriy01 писав:а який там зазор в свічках?

3.7, так як завждиAndriy01 писав:скільки літрів залив масла в мотор?
- Black
- Ім'я:Дмитро
а у меня 3,0 и ппц :)shaman писав:3.7, так як завжди
А сколько щас не кто последнее время не покупал ?vovka писав:то якісь 4 лепесткові ?
щось надто дорого.
З повагою Black.
- shaman
Вчора занявся прочисткою системи охолодження, бо як вже описував-машина швидко гріється, довго остигає, помагало лише включення в жару пічки на всю мощь, а це як всі розуміють
отже що робив:
1. купив промивку лікві молі(потім сфотаю) та тосол на заміну
2.залив промику в бачок та дав машині попрацювати заведеній 35 хв, періодично примусово включаючи\виключаючи вентилятор та пічку
3. злив тосол з промивкою. Ї шо ви думали зідти злилось? Такі якісь сцяки коричнуватого кольору шо я охєрів!
4. залив води, дав попрацювати 15 хв, злив все.
5. див пункт 4
6. залив новий тосол у систему.
Ефект просто бомба! ПІчка валить як дура, температура піднімається опускається як пише книжка, в машині стало комфортніше їздити без пічки в жару

отже що робив:
1. купив промивку лікві молі(потім сфотаю) та тосол на заміну
2.залив промику в бачок та дав машині попрацювати заведеній 35 хв, періодично примусово включаючи\виключаючи вентилятор та пічку
3. злив тосол з промивкою. Ї шо ви думали зідти злилось? Такі якісь сцяки коричнуватого кольору шо я охєрів!
4. залив води, дав попрацювати 15 хв, злив все.
5. див пункт 4
6. залив новий тосол у систему.
Ефект просто бомба! ПІчка валить як дура, температура піднімається опускається як пише книжка, в машині стало комфортніше їздити без пічки в жару

- Black
Ты её ещё вспомнишь в жару (если не понял обьясню) и погладишь себя по голове со словами "какой я молодец!"shaman писав:стало комфортніше їздити без пічки в жару

З повагою Black.
- shaman
поясниBlack писав:Ты её ещё вспомнишь в жару
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
shaman, думаю шо не дуже класно коли на дворі +25, а тобі ше в харю дує гаряче повітря з машини))) Тому і згадаєш, і скажеш собі який ти молодець))
- Black
LEgEnDA писав:шо не дуже класно коли на дворі +25, а тобі ше в харю дує гаряче повітря з машини
LEgEnDA, shaman, всё просто!Когда на улице жара и ты в городе в пробках и тянучках мотор изрядно начинает греться по любому заваливая темпиратурой за рабочую отметку .Многие стоят с капотами и кипят,дымят,иПуться короче 1 словом.shaman писав:поясни
Действие:заметив что температура по ползла вверх скидываешь все стёкла вниз ВКЛ печку на всю соответственно направив поток воздуха не на себя :).Немного поднимаешь обороты двигателя ,вывод ;
больше обороты - быстрее циркуляция охлаждающей жидкости
открывание печки - в систему врубаеться большой круг охолождения + дополнительная жидкость.
Итог : что б не мучать и не греть дрыгало именно этот способ позволит вам сбереч мотор не согрев его и нормально не мучая стартер добраться в точку В.
З повагою Black.
- Black
Именно так и скажешь LEgEnDALEgEnDA писав:і скажеш собі який ти молодець

З повагою Black.
-
- Контактна інформація:
балончик 1990 року "для снятия битумных пятен і в мене такий був, шкода закінчився .... Але чистив офігенно !
- shaman
Діма, звичайно що при високій температурі буду допомагати остигати мотору пічкою, але це буде при необхідності. А то раніше проїхав пару метрів і вже машина нагрілась, вентилятор не допомагає і я сижу як в сауні- пічка куярить на всю івановську...
- Black
Конечно ! :)shaman писав:але це буде при необхідності.
З повагою Black.
- shaman
[цензура]! знову халявна сауна машині
сьогодні зняв термостат, виломав ту середину, щоб тосол постійно по великому колу бігав. Зараз переїхався- гріється набагато довше, але [цензура] як нагріється знову крім пічки нічого не допомагає, даром термостат ламав, я думав шо він бракований...
що ще може бути? помпа? Система вся розвоздушена і прочищена, охолодження по вел. колу....

сьогодні зняв термостат, виломав ту середину, щоб тосол постійно по великому колу бігав. Зараз переїхався- гріється набагато довше, але [цензура] як нагріється знову крім пічки нічого не допомагає, даром термостат ламав, я думав шо він бракований...
що ще може бути? помпа? Система вся розвоздушена і прочищена, охолодження по вел. колу....
- shaman
так, я собі ще й в салон вивів тумблер тимчасово- шоб швидше включати- не помагає
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей