не факт чи довго проїздить.andriy320e30 писав:якшо не крутити за 5000об мотор то буде їхав
чим відслідковується детонація?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не факт чи довго проїздить.andriy320e30 писав:якшо не крутити за 5000об мотор то буде їхав
Детонацію дуже гарно відчуваеться на слух ( хто знає цей звук і здатен його відокремити від других) хоча і стоїть штатний датчик детонації тільки з нього толку мало.Vomont писав:не факт чи довго проїздить.andriy320e30 писав:якшо не крутити за 5000об мотор то буде їхав
чим відслідковується детонація?
а чому у відкритому?P.Pavel писав:яке розрідження в ресівері у атмосферніку при відкритому дроселі
на слух не завжди можна почути а коли вже почуєш то капут мотору може бути.P.Pavel писав:хто знає цей звук і здатен його відокремити від других
я дивився по ДАДу, і по синхрометру на карбах.P.Pavel писав:Цікаво ніхто не заміряв яке розрідження в ресівері у атмосферніку при відкритому дроселі ?
:) Погоджусь , головне цей звук не ігнорувати ( а може пронесе ).Vomont писав:на слух не завжди можна почути а коли вже почуєш то капут мотору може бути.P.Pavel писав:хто знає цей звук і здатен його відокремити від других
Ну це напевно на твоїй , після карбів ?vovka писав:я дивився по ДАДу, і по синхрометру на карбах.P.Pavel писав:Цікаво ніхто не заміряв яке розрідження в ресівері у атмосферніку при відкритому дроселі ?
при відкритому дроселі розрідження нема - там атмосферний тиск. якщо воно там є - то щось мотор давить.
ну так. дад підключений після карбів (після дроселя, в колектор короче).P.Pavel писав:Ну це напевно на твоїй , після карбів ?
він же абсолютнийvovka писав:там атмосферний тиск - 1атм.
До яких обертів він не лізе в мінус ?vovka писав:ну так. дад підключений після карбів (після дроселя, в колектор короче).P.Pavel писав:Ну це напевно на твоїй , після карбів ?
на солексі карбюраторі теж так само. в принципі на любій атмосферній машині має так бути. там атмосферний тиск - 1атм.
http://www.secondchancegarage.com/public/186.cfm
Scenario 2 (там якраз видно, як при газуванні розряження падає до нуля).
+\- 50Кпа принаймні таке показує ланосівський дадP.Pavel писав:Цікаво ніхто не заміряв яке розрідження в ресівері у атмосферніку при відкритому дроселі ?
тобто в мінус ? якщо валю на повному дроселі то там нуль постійно. (після 7500 появлявся якийсь мінімальний мінус - типу ефект турбо я так собі думаюP.Pavel писав:До яких обертів він не лізе в мінус ?
Діло у тім що я під 'єднав манометр у якого атмосферний це нуль.
ага, скоро ше один з ебаю прилетить може кому треба :)P.Pavel писав:Приїхав і встановлений клапан " сброса ".
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей