Обговорення елементів тюнінгу автомобілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Hyundai Coupe 2.0 16V - 194 PS! від ASO-Motorsport
Andre
Ім'я:Andre
Стать:чоловік
Номер:ANDRE
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Нед, 03 грудня 2006, 11:32

Fly писав:
Andre писав:
Yelik писав:
Andre писав:там по ссилці все написано...
Так описано, про впускний колектор, чіп, випуск... Хіба можна зняти завдяки їм 50 додаткових кобилок?
Шановні не забуваємо, що в Хюндай Купе стоїть мотор від Лансера, 4g63 2,0 и16 клапанів. Який впринципі на Лансері зі заводу має 150 к.с. У Хюндая зроблено для більшої економіі зі заводу 143 сили.

Так от добавлені сили :

Грамотний вихлоп (без каталізатора звичайно) - 15 сил.
Грнамотний впуск - 3-4 сили
Чіптюнінг спеціально Поляки ломали оригінальну прогу і шили паливнгі карти під тільки 98 бензин - 22 л.с. (Стенд показав) + розхід під 20л/100км.
Алюмінієвий маховик котрий важить 4,2 кг на відміну від оригінального вагою в 9,4 кг - дає мотору розкрутитись на 10% швидше значить динамічні характеристи теж виростають і крутний момент на долю площину перекриття теж збільшується - стенд сказав - 9 сил, хоча американці на сайтах FIDANZA бются в груди і кажуть 15 сил..
Загалом - думаю розяснив нормально .. все не діставайте більше питаннями такого типу
Андре я не яким чином не ставлю під сумнів твої слова, бо ти є в тому спеціаліст крутіший на пару порядків чим я. Але погодься шо цифри завищені... Якшо по таких формулах рахувати червону вісімку Сані то в ній кобил 200 має бути. Ну не вірю шо прямоток + фільтр дають біля 20 сил.... Не вірю шо чіптюнінг атмосферника дасть 15 процентів прибавки (8 процентів то нормально, а 15 хіба на турбо двіжки)....
Візьми нову любу машину і зажени на стенд - а потім просто витягни каталізатор і повітряний фільтр... Тебе результат приємно здивує...
Я ж не можу всі секрети всім розповідати - лишусь без роботи ;)
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Нед, 03 грудня 2006, 11:42

vovka писав: Cили того мотору ти рахуєш на маховику чи на колесах ?
10% на стандартному атмосферному моторі ? :lol:
Напевно того вузькоокого який складав ту машину на заводі хюндая вже звільнили з роботи.. :D
Чіп >15% потужності ? :lol:
Питань більше нема. Хотів би я подивитися як цей Хюндай в цій комплектації (без нітроса) порве cтандартну Imprezu WRX .
Вован,
1. сили рахуються на колесах
2. 10% на стандартному атмосферному моторі - який є 16 клапанним і НОВИМ - а ше він досконаліший від Девяточного двигуна і він двохлітровий. Забув додати - як завжди поставлено Валбро 255 л/г і розжаті форсунки ультразвуком - чіп тюнінг робили після цього - саме тому і всі паливні карти робили нові. Холостий хід в машини 1400 об/хв. А середній розхід біля 15 літрів замість заводських 10. При топі він буде брати десь біля 20 л. А в момент включення закисі - 22-23л.
3. Чіп 15% - легенько ... Це ж не карбюратор - а інжектор... Я знаю в Києві машини котрі за допомогою чіптюнінга (Хонда ЦРХ) і простого банячка ззаді і звичайного нульовика має 200 сил - в нього на V-Teс"у виходить що перепрошивка компа дала крутитись двигуну до 8200! І їде воно дуже весело а на стенді в нього показало 203 сили з звичайним Втековським D16Z6 - який з заводу має 160 к.с.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Нед, 03 грудня 2006, 12:38

Andre
alexrovno
[mod]Весь оффтоп забрал, давайте придерживаться правил. Если есть трудности в общении перейдите в аську или приват, зачем нам это читать. Я предупредил 8) [/mod]
Dynamic Sport Latvia

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Нед, 03 грудня 2006, 19:05

Andre писав:На задній лямда-зонд прийшлось вдягнути титановий "презерватив"
А з цього місця детальніше! :) Так можна "навчити" зонд не сприймати брудніший вихлоп?
volleyball.lviv.ua/blog/

alexrovno
Контактна інформація:

Повідомлення alexrovno » Нед, 03 грудня 2006, 21:44

Андре, а чем ты делаешь замеры?

Merck
Контактна інформація:

Повідомлення Merck » Нед, 03 грудня 2006, 22:09

vovka писав:Merck
http://www.japanpiter.ru/modules/myarti ... toryid=621 - вот ця таблиця по цівіках.
В моём посте к Андре есть ссыла на табл. по моторам хонды http://hondaclub.com.ua/honda/engines.php, помоему она более точная. Сорри за оффтоп

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Пон, 04 грудня 2006, 11:44

Yelik писав:
Andre писав:На задній лямда-зонд прийшлось вдягнути титановий "презерватив"
А з цього місця детальніше! :) Так можна "навчити" зонд не сприймати брудніший вихлоп?
ны просто коли стоїть дві лябди то перша перед а друга за каталізаторм то синусоїда другої має бути як мінімум в два рази нижчою по амплітуді, (ну типу в катіку все гарно догоріло) якщо другу лямду не рухати і просто викинути каталізатор - тоді машинка буде їхати в ремонтному режимі, комп нахавається кучу помилок, а в кунцевому резутьтаті буде розхід в 2 рази більший заводського, після чого комп на стільки буде багатити суміш, що за 5000 тісяч в моторі буде офігєнний нагар і будуть попалені клапана...
От такі то пироги...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Пон, 04 грудня 2006, 12:05

Merck писав:
Andre писав:
vovka писав: Cили того мотору ти рахуєш на маховику чи на колесах ?
10% на стандартному атмосферному моторі ? :lol:
Напевно того вузькоокого який складав ту машину на заводі хюндая вже звільнили з роботи.. :D
Чіп >15% потужності ? :lol:
Питань більше нема. Хотів би я подивитися як цей Хюндай в цій комплектації (без нітроса) порве cтандартну Imprezu WRX .
Вован,
1. сили рахуються на колесах
2. 10% на стандартному атмосферному моторі - який є 16 клапанним і НОВИМ - а ше він досконаліший від Девяточного двигуна і він двохлітровий. Забув додати - як завжди поставлено Валбро 255 л/г і розжаті форсунки ультразвуком - чіп тюнінг робили після цього - саме тому і всі паливні карти робили нові. Холостий хід в машини 1400 об/хв. А середній розхід біля 15 літрів замість заводських 10. При топі він буде брати десь біля 20 л. А в момент включення закисі - 22-23л.
3. Чіп 15% - легенько ... Це ж не карбюратор - а інжектор... Я знаю в Києві машини котрі за допомогою чіптюнінга (Хонда ЦРХ) і простого банячка ззаді і звичайного нульовика має 200 сил - в нього на V-Teс"у виходить що перепрошивка компа дала крутитись двигуну до 8200! І їде воно дуже весело а на стенді в нього показало 203 сили з звичайним Втековським D16Z6 - який з заводу має 160 к.с.
Андре, я стобой не знаком, про твои таланты по тюнингу авто судить не буду, НО хонда д16з6 125лс http://hondaclub.com.ua/honda/engines.php, помоему ты склонен всё приувеличевать, особенно то что делал ты. Хонда 160 лс с завода ишла В серии, не вериш у Запа спроси, он тебе я думаю также обьяснит что такое перепрошивка мозгов на хонде и сколько кобыл она даст. Дай если не сложно какие то координаты или ссылу на описание той хонды, очень интересно посмотреть на д16з6 в котором 160 лс с завода. кста в теме Запа про хонды есть также таблица моторов хонд в каторой написано сколько лс в каком двиге. Наверно про японцев с тобой действительно говорить не о чём :megalol:
На счёт маркеровки я ошибся... мотор был B16A1, я просто перепутал, поскольку когда-то именно Запу привозил со Словакии головку В-тек именно D16Z6 , почемуто она у меня в памяти осталась .. Кароче перепутал...

По поводу ссылки - прошу:
Зображення

Зображення

если понимаешь немецкий почитать можна тут:
http://www.hondapower.de/phpBB2/viewtop ... e7f7eca939

А по поводу Хонды? ну зайди сюда:
это мой сайт и моя контора ... я просто в поиске написал магшическое слово Хонда, и это только начало...
http://www.aso-motorsport.com/catalog/s ... f_kw=honda
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

wiki

Повідомлення wiki » Суб, 16 грудня 2006, 01:15

Andre писав: Чіп 15% - легенько ... Це ж не карбюратор - а інжектор... Я знаю в Києві машини котрі за допомогою чіптюнінга (Хонда ЦРХ) і простого банячка ззаді і звичайного нульовика має 200 сил - в нього на V-Teс"у виходить що перепрошивка компа дала крутитись двигуну до 8200! І їде воно дуже весело а на стенді в нього показало 203 сили з звичайним Втековським D16Z6 - який з заводу має 160 к.с.
так мысль проскочила карбюратор чипуется?

бред даже с В16 (прошивка нулевик + глушмак) . читай грёбаный http://WWW.PGMFI.ORG

сними ограничитель до 9-10 тыс раскрутиш. толку ноль. х.з валы такие или для смертных существуют .

теперь по списку.

skunk2 asb.
64er drosselkl.
typeR nocken
itr ventiltrieb
CP kolben
eagle pleuel
4-2-1 fächer
55er msd (eigenbau- kein kat bei dynorun)
58mm esd
chip
b16a1 motorblock - 1,6liter hub

список переведи для тех кто не понмает.
я не поленился, перевёл. ты сам читал?

мощномть по кривой как у сердечника идёт не странно?
смотрел я этот график минут 30 и не смог понять где ты там 200 л.с видел
я вижу 188 N.m это крутяга. в нютонах мереится.
мощность 160 л.с

пора кончать этот балаган.

Best regards Zapppp :)))

Koss1

Повідомлення Koss1 » Нед, 17 грудня 2006, 20:51

Ээээ....нда.Веселый график.Сидел и плакал.Ты сам придумал такое ? Или ты считаешь что здесь вообще одни тормоза сидят..?Ты хоть сам то смотрел этот график ?То есть по твоему с начала оборотов у двигателя аж 80 кобыл,потом аж 90,а дальше вдруг падает до 20 кобыл...как такое возможно ? Это ж надо было ещё додуматся назвать такую кардиограмму мощностю.Красную полосочка ты наверное считаешь за кр.момент, да ? Скажы, ты свою Хьюндай тоже так мерил ?Не удивительно что тебе прямоток дал куеву тучу лошадей, в то время как импрезам и еволюшинам, глушители за 1500 у.е. от силы дают 2 л.с.
З.Ы. не могу понять как ты мог обойти бубару на 2-ой передаче аж на 3 корпуса или сколько ты там говорил, если у тебя отсечка срабатует, а бубару до сих пор ещё крутится..Причем заметь, у субару полный привод если ты ещё не знаешь...то есть ты хочешь сказать что у тебя сотку набирает меньше 6-ти секунд?Причем если аж 3 корпуса, то наверное у тебя за 4 сек как минимум набирает...ах да, и это ещё при 194 выдуманих лошадках....бред.
Покажы хотябы ролик с телефона, как ты делаешь эту субару, или покажы хотябы свое время на квотере на ней...вот тогда может и поверю во всю эту чушь и бредовину...мегатюнер :?

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 17 грудня 2006, 21:07

Заради справедливості все таки мушу відмітити що на нижньому графіку кардіограма - це момент (синій), а потужність - червоний (біля 150кіловат). В принципі графіки як графіки..

p.s. Я конечно поважаю Хонду, але всьо таки не вірю що з Хонди ( в якої і так літрова потужність 100 сил і максимальна досягається десь на 7600 чи 8000) можна зняти ще 40 сил одною чіповкою, без інших доробок.

Koss1

Повідомлення Koss1 » Нед, 17 грудня 2006, 21:13

Во-во...Хонда с таким обьемом и так заряжена по-полной..куда там ещё чиповкой 40 кобыл? Тут некоторым турбины дают по 30 л.с....

alexrovno
Контактна інформація:

Повідомлення alexrovno » Нед, 17 грудня 2006, 21:31

у хонды куда крутильней мотор чем у [цензура]. не нужно сравнивать мотор от с2000 у которого с 2 литров снято больше 200-т лошадей, можно взять и попроще моторчики, у которых с 1,6 литра 160л.с.

Merck
Контактна інформація:

Повідомлення Merck » Нед, 17 грудня 2006, 21:51

Чтоб с мотора В16А1 снять 200лс нужно вложить денег немало. Сколько нужно вложить и что ставить описовать не буду, если кого интересует то и сам всё узнает и найдет. Насколько я понял бюджет 10куе этой хюндаи?? если да то не понимаю куда были потрачены деньги ;) . К примеру читал про двиг Олега Купе, вроде про двиг что в позапрошлом году стоял, в него вложили около 10куе, квотер 12,..... Только там турбу ставили, поршня и тд., тут только закись да и то...

З.Ы. Вот чёт не пойму к чему эти фоты на 3-й старанице??

wiki

Повідомлення wiki » Нед, 17 грудня 2006, 23:13

1) как только у тебя пошли синусоиды. это уже как ты говориш в 2ва раза больше топлива.:grin:
2) у импульса есть !выраженый! фронт. :grin: это крупное разочарование для тебя.
3)
эх.... потом допишу
Merck
ты прав. даже при косвенной диагностики ECU что скорее исключено в этом случае ошибка должна быть одна.
Востаннє редагувалось Нед, 17 грудня 2006, 23:19 користувачем wiki, всього редагувалось 1 раз.

Merck
Контактна інформація:

Повідомлення Merck » Нед, 17 грудня 2006, 23:22

21043 SW Так может проще не писать того чего не знаешь(это я к Андре)?? Просто бывает бесит когда люди открыто вешают "лапшу" и с какой целью я не могу понять. Если хотите чтоб весь форум ваш был по теме "юмор про тюнинг", конечно ваше дело. У меня тоже звук выхлопа нормальный(покрайней мере я так думаю)и ката нету, так что мне тоже орать что у меня от этого 20лс прибавилось, смешно.
http://shareua.com/files/7d3710/15_12_06_1803.3gp.html

wiki

Повідомлення wiki » Нед, 17 грудня 2006, 23:25

alexrovno
хватит гнать.
тут дело это понятно. вопрос в другом.
1) как удалось получить такой результат в хундае.
2) тюнинг вшивика и анализ графиков.
3) работа лямбда зонда.

с первыми двумя пунктами мы разобрались
остался третий. пока автор на новых тем не подкинул.

alexrovno
Контактна інформація:

Повідомлення alexrovno » Нед, 17 грудня 2006, 23:32

та тут никто не гонит, у меня тоже звук хороший, нулевик, выхлоп... но большой прибавки это всеравно не дает. Когда общался с ребятами на "чайке" в киеве, на субарик они ставят выхлопи по 1500 уе, и это им дает гдето 2-5 л.с.. То что же тут говорить???

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Пон, 18 грудня 2006, 00:50

Merck
alexrovno
Без базара, передеж моей машини меня прет. То что иногда люди гонят, мол поставил глушак +90 л.с. это не дело, Я полностью с Вами согласен.
Ну прогнал чел ( :grin: ) помоги ему добрым словом (техническим) :wink: Я точно знаю что в ответ будет еще десять слов, а Вы все равно по теме. И так "с миру по нотке" :grin:
П.С. А как пердят Субари на Форсаже :smile:
Dynamic Sport Latvia

wiki

Повідомлення wiki » П'ят, 05 січня 2007, 02:30

Andre писав:
wiki писав:1) как только у тебя пошли синусоиды. это уже как ты говориш в 2ва раза больше топлива.:grin:
2) у импульса есть !выраженый! фронт. :grin: это крупное разочарование для тебя.
3)
эх.... потом допишу
Merck
ты прав. даже при косвенной диагностики ECU что скорее исключено в этом случае ошибка должна быть одна.

Смешно до чортиків ...
А думаєш форсунки слабо поміняти?
Або накрайняк забути їх в камері з ультразвуком на годинки 3!
Вот тобі і імпульс [цензура].. З форсунки 170сс зробити як мінімум 260-270сс - намарозі... Барокамера, ультразвук чув про таке?

Ти напевно ніколи не бачив взагалі як ломають паливні карти в ЕСU. Я бачив навыть як пысля того машини заводились і через пару хвилин розривало блок... Причому суміш була чікі.. забили на кноксенсор і всьо...
это уже диагноз.
значит разговор ты вёл про лямбду или оксаген сенсор.
http://www.volvoclub.ru/info/105/
читай выше посты про синусоиды ты автор.

теперь ты говориш про фарсунки. это что параноя?
если лямбда имеет замедленную реакцию (см рис 5) синусоиду видиш?по твоим словам надо распилить форсунки в баро камере ультрозвуком. ломануть топливные карты и влить ещё больше бензина?

лично я в таких случаях оксаген сенсор на помойку выкидываю и вставляю новый.

[цензура] причём тут ещё кнок к лямбде? ну что что ты видел? может теперь про зажигание поговорить хочеш ?
так глядиш и до топлевных карт доберёмся :D
может ты видел мотор в котором лямбду выкрутили и его разорвало.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей