Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ВАЗ проти Китайців
Romko
Ім'я:Роман
Стать:чоловік
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 29 рази
Re: ВАЗ проти Китайців

Повідомлення Romko » Вів, 27 січня 2015, 17:43

Liuskywalker писав: А якщо видувалось - то кагбе не проблема пічки , а проблема зазорів і ущільнювачів
ну тіпа того :D

Infernal One
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Вів, 27 січня 2015, 17:48

AndrewK писав: Нічим не тазік
обоснуй?
таз тазом,
були там і 4 дверні версіі , взагалі один в один з жигулями. 1970 рік, Датсун А 510.
Зображення
AndrewK писав: Точно. І при чому тут таз?
при чому тут любе пластмассове відро вартістю до 25 штук :sing

ugine31
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Вів, 27 січня 2015, 17:55

Infernal One писав: центральний замок і сігналка. Мухобойка і реснічки
зато як голосно написав шо викинув то шо було...
Infernal One писав: людина заявила шо 9 секунд , то є НІЩО і так їде абсолютно люба середньостатистична машина.
Я запитав до прикладу, за скільки їде його машина?
Якшо 9 секунд для нього Вічність, то внього або Стиха або 911й в гаражі стоїть.
фішка в тому шо ти спитав чи воно йому тре і чи часто він розгяняється максимально швидко. такі питання ставлять ті кому того не треба. я вже не вперше бачу з твоєї сторони подвійнв стандарти, протиріччя самому собі і тд. єдине в чому ти лишаєшся постійним, то в тому шо твоє відро просто найкраще авто. хоча воно могло б бути найкрашим тільки за свої гроші, та й то китайці вже переплюнули. хтось ше намагається до тебе то донести, але марно.

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Вів, 27 січня 2015, 17:59

Ну ладно, можна обісрати мотори, кофморт, функціонал і т.д. всіх решта машин, ніби тюнінгований таз ту краще. Тут як кажуть в кожного своє уявлення.

Але ти зачепив святе ...
Infernal One писав: А про жорсткість кузова дешевих китайців не потрібно глаголити
В неті сотні роликів де класіка складається як гармошка при ударах влоб чи в корму, як прогинається чи рветься при ударах в бік. Шанси вижити в ДТП на швидкостях за 60км/год в такому тюнінх спорт карі - мізерні, а на швидкостях поза 100 близькі до нуля. Часто єдиний вихід - лягати на передні крісля, забираючи ноги від педального вузла і грудну клітку від керма. Інакше потім не зберуть.

Натомість в тих самих китайцях стойки товстіші, в дверях бруси захисні, спереду і ззаду за бамперами підсилювачі. І це я тільки про пасивну безпеку.

А може ти затюнінгував собі всі дискові гальма? АБС поставив? Тільки не кажи, що гальмуєш краще за електроніку )
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Вів, 27 січня 2015, 18:17

g0nzales писав: А може ти затюнінгував собі всі дискові гальма? АБС поставив? Тільки не кажи, що гальмуєш краще за електроніку )
для чого це? він вже довів що редуктор ВАЗ2107 набагато кращий за редуктор від БМВ Е30 і рульовав в ВАЗа виграє порівняно з БМВ е30
зараз скаже що ВАЗівські барабанні гальма гальмують нічим не гірше за бмв-шні дискові гальма :teach
і нашо той абс взагалі ставити? то ж галімі панти і грші на вітер :teach
Work hard! Play hard!

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Вів, 27 січня 2015, 18:24

Infernal One писав: Аєродинамічний супротив рахуеться більш критичним на швидкостях біля 160 км/ч.Тепер питпння: Як часто ти їздиш на такій швидкості? І якшо їздиш, то зразу друге питання: НАВІЩО ? Ти грубо порушуєш ПДД і після цього шось розсуждаєш про безпеку ????????Логіка?
:facepalm
Аеродинаміка включається в розрахунки на любій швидкості, вчи фізику, дитино :facepalm Крім опору, який тягне за собою перерозхід, зменшення максимальної швидкості, парусність, недостатню силу притискання до дороги, така форма кузова як в жиги наносить непоправну шкоду органам слуху через аеродинамічні шуми.
Infernal One писав: Зразу питання №3 :як давно ти їхав чи хочаб як пасажир їхав в нормальному ВАЗ 2101-07
Infernal One писав: Проїдеш , потім Джили СК покажеться тобі дитячим пластмассовим горшком.
Їздив на абсолютно нульовій сімці з салону і ідеально відреставрованій 2106. Обидві повний сток. Після них їздив на МК, а пасажиром в СК і Емгранді. Так от, кожен китаєць з перелічених - бентлі порівняно з жигою. І тут справді
Infernal One писав: немає шо рівняти
Infernal One писав: То, шо в ній немає напічкано новомодного лайна, частину якого я зразу зі своєї повикидав, то це тільки плюс.
Для кого це плюс? Може ще пічку видьорнеш і фари повідкручуєш, бо вони до рульожки не мають відношення? %)
Infernal One писав: Твоя машина за скільки їде ? По місту часто так розганяєшся?
1 Поняття не маю
2 Ніколи
Infernal One писав: Я скажу про ті приколи власнику атмосферної 140 сильної Пріори з 7м рядом, яка їде як турбова чёрна Октавія зі 180-190 силами
Від того вона стає комфортніша? :shock ОК, візьми Емгранда і вклади в тюнінг стільки ж, скільки в ту Пріору, буде гірше за неї?
Infernal One писав: тоді поясни мені як? як можна заявляти про якийсь мегакомфорт якшо машина вже розроблялася як мішок пластмасси і по суті таким і являється. Комфорт порівняно з ? Пральною машиною? Ну відносно так.
Тут ти правий. Після китайця, комфорт жиги можна порівняти з комфортом пральної машини :ok
Infernal One писав: Чері Ку-ку купляється переважно в кредит на досить не тривалий період, їздять на них до тих пір поки тупо не стане, ніколи ніхто то не робе, тим більше не капіталить, чому ? думай сам.
Хм.... Їздять на них доти, доки хочуть їздити, або поки не збируть грошей на кращу машину. А ремонтують і капіталять їх так само як і інші машини. Трохи частіше ніж середній клас і трохи рідше ніж любий жигуль. І якщо ти не сліпий, то можеш сам подивитись який відсоток жигулів по місту їздить в стані іржавого відра з якого сипляться по дорозі запчастини, і який відсоток таких серед китайців. Чому? Думаю ти розумієш, але ніколи того не визнаєш :facepalm

g0nzales

Повідомлення g0nzales » Вів, 27 січня 2015, 18:33

До речі, недавно переглядав досить глибоке аматорське кіно

Слабонєрвним і вагітним не дивися!

Перемотай на 03:50 там на відео пару прикладів залишків від таза...

rubilnik
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Вів, 27 січня 2015, 18:41

Bohdan писав: подивитись який відсоток жигулів по місту їздить в стані іржавого відра з якого сипляться по дорозі запчастини, і який відсоток таких серед китайців. Чому?
тому що тим жигулям по 20-30 років, а джилям-хренилям до п'яти. В віці тих жигулів ти від тих китайців куска металу не знайдеш, бо там хєрня, а не метал

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Вів, 27 січня 2015, 18:56

sashanova, твій китаєць так вміє ?
:D

:ninja :ninja Спорим він зара скаже шо та машина вміє тільки боком їздити ? :ninja :ninja
:shout :shout
А звук просто чумовий. :sing
g0nzales писав:В неті сотні роликів де класіка складається як гармошка при ударах влоб чи в корму, як прогинається чи рветься при ударах в бік. Шанси вижити в ДТП на швидкостях за 60км/год в такому тюнінх спорт карі - мізерні, а на швидкостях поза 100 близькі до нуля.
Якшо ти так впевнений у своїх словах , то влаштуйся замісь манекена на півставки. Чи , шо , китайці не складаються? Ну може сучасні вже не складаються , але ранішні - то печалька :sad
Я був в ДТП на класиці , не треба мене лякати, ляканий.
В любій легкі машині при ударі лоб в лоб з тяжчою машиною на пристойні швидкості лишиться пляцок.

Безпека руху поченається не з складання чи подушок з одіялом, а з свідомості.
Зображення
Тут залівають про сверхзвукові скорості якої досягали на своїх супер безпечних машинах і після цього шось заікатися про безпеку? :surprised :confused
Про який удар на швидкості більше 60 ти говориш? Кращє тобі того не знати.
Удар на швидкості 100 це мінімум відірвана голова, але подушка зберігає шанси на цілісність трупа.
g0nzales писав:А може ти затюнінгував собі всі дискові гальма? АБС поставив? Тільки не кажи, що гальмуєш краще за електроніку )
моя машина важить тонну, тих тормозів шо зараз є в наявності мені хватає позаочі. Коли буде швидший розгін, відповідно будуть і кращі тормоза.
rubilnik писав:В віці тих жигулів ти від тих китайців куска металу не знайдеш, бо там хєрня, а не метал
В точку :shout
Ті машини вже їздять по 40 років а він порівнює їз з ... :facepalm нема слів

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Вів, 27 січня 2015, 19:05

g0nzales, реально поучительное и правильное видео!!! :shock :boxed :sad И не только для автомобилистов.....
050-430-99-66 Денис

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Вів, 27 січня 2015, 19:10

Infernal One писав: sashanova, твій китаєць так вміє ?
1- Так может даже детский велосипед, главное чтоб у того кто педали педаляет сил хватило! :D 2- Єто Леша, опыт не прокуришь и не пропьешь.... 3-А вообще, к чему это тут? :surprised
050-430-99-66 Денис

g0nzales

Повідомлення g0nzales » Вів, 27 січня 2015, 19:21

Infernal One писав: Ну може сучасні вже не складаються , але ранішні - то печалька
Якщо ранішня то перший амулєт - да, там відверта лажа. Але ж і в тебе не 1-ший таз (копійка).
Infernal One писав: В любій легкі машині при ударі лоб в лоб з тяжчою машиною
А де я писав про камаз чи бетонну стіну? Навіть два тазіка якщо звести в одну точку на швидкості 70км/год що від них лишиться? А якщо їм по 15-20 років?

В своєму тазу коли останній раз ремені безпеки міняв? Чи "рємні для лахов" ?
Infernal One писав: моя машина важить тонну, тих тормозів шо зараз є в наявності мені хватає позаочі. Коли буде швидший розгін, відповідно будуть і кращі тормоза.
Ага, саме тому при різкому гальмуванні тази розвертає як на льодіку ...
Тормоза розраховують не від прискорення, а від максимальної швидкості.

Не може тачка, що була спроєктована понад 40 років тому, рівнятися по безпеці сучасним авто. Ніяк. Поки не почали перевіряти тестами типу EuroNCAP, усі автівки складалися

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Вів, 27 січня 2015, 19:23

Infernal One, при краш-тесте Таврии, манекен выпрыгнул из автомобиля, задолго до столкновения... :sing :-)
050-430-99-66 Денис

Romko

Повідомлення Romko » Вів, 27 січня 2015, 19:30

Infernal One писав: sashanova, твій китаєць так вміє ?
дійсно до чого це тут?
так все таки?
Romko писав: що ти особисто, своїми рукми, мається на увазі, затюнінгував в свому Жигулю?

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Вів, 27 січня 2015, 19:42

ugine31, я твою машину відром не називав.
Dexter писав: він вже довів що редуктор ВАЗ2107 набагато кращий за редуктор від БМВ Е30
про редуктор я ше нічого не казав, але добре шо ти нагадав.
мій редуктор стоїть з заводу, як так , машині 8 років, шось тут не так. :confused
Може в ньому просто треба масло міняти і лити шось хороше . :ninja
Bohdan писав: Аеродинаміка включається в розрахунки на любій швидкості, вчи фізику, дитино Крім опору, який тягне за собою перерозхід, зменшення максимальної швидкості, парусність, недостатню силу притискання до дороги, така форма кузова як в жиги наносить непоправну шкоду органам слуху через аеродинамічні шуми.
Ніхто не спорить з тим шо аеродінамика діє на любій швидкості, та саме критична її дія почитається саме з 160.
Не треба намагатися бути вумним перекрутивши мої слова вже в черговий раз.
на швидкостях меньше 160 аєродинаміка в автомобіля з коефіцієнтом супротиву 0,5 буде майже такий самий як в автомобіля з коефіцієнотом 0,4.
А взагалі то Про то ше Енцо Феррари казав :shout :shout
Bohdan писав: Їздив на абсолютно нульовій сімці з салону і ідеально відреставрованій 2106. Обидві повний сток. Після них їздив на МК, а пасажиром в СК і Емгранді.
цікаво , чому я пересівши з тої рисовозки в 2101 74 року наче з мішку виліз :| :unsure Ше подумав , нарешті машина... :shout
Bohdan писав: Для кого це плюс? Може ще пічку видьорнеш і фари повідкручуєш, бо вони до рульожки не мають відношення?
для мене плюс , меньше кнопок -меньше зай...в. Та сигналка з тими замками мозг винесла , нарешті здихався , а якби кондюк був , то штинянина потними трусами неізбєжна, чистити то ..... :facepalm
Bohdan писав: ОК, візьми Емгранда і вклади в тюнінг стільки ж, скільки в ту Пріору, буде гірше за неї?
ну так візьми !!!!!!!! довиди що любий китаєць легко тюнінгується як Пріора. Тільки чогось тюнінгують саме Пріори а не М-гранд.
Bohdan писав: Від того вона стає комфортніша?
комфортно в труні, може в труні їздити?
Bohdan писав: Тут ти правий. Після китайця, комфорт жиги можна порівняти з комфортом пральної машини
маразм. при чому людини котра сама їздить мяко кажучи на "не найдорожчому" автомобілі.
g0nzales писав:Але ж і в тебе не 1-ший таз (копійка).
:shock :shock це моя єдина машина. Ти будеш здивований але на ній я і влетів був.
Можливості своєї машини я знаю без перебільшень і без приховувань.
g0nzales писав:Ага, саме тому при різкому гальмуванні тази розвертає як на льодіку ...
розвертає бо іде не рівномірний розподіл тормозного зусилля по відношенню до кожного колеса. адже не на всі колеса давить однакова масса в певні моменти, також грає роль регулятор тормозного зусилля між осями і між колесами , той шо "колдун" .Ніяка машина без АБС не буде тормозити ідеально рівно на поганому покриттю. А враховуючи наші дороги .. :boxed
Ти одне зрозумій шо удар в стіну він як 40 років назад був ударом в стіну , так і зараз лишився і коєфіцієнт бокового прискорення виражений в G як і тоді , зараз є смертельним коли він досягає більше 40 за раз. І вбиває людину не складання металу , а саме то бокове прискорення , яке при такій швидкості досягає більше 50 шо десь можна порівняти падінню з 5 го поверху :|
Глянь краш тест де лоб в лоб ввалюють Ауді Q7 з Фіатом 500. Машиною з 5 зірками і кучою подушок, коли почали міряти і вимірювати, то дійшли висновку , шо там не вижив би ніхто, всих просто розплюснуло би перегрузкою.

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Вів, 27 січня 2015, 19:47

Romko писав: що ти особисто, своїми рукми, мається на увазі, затюнінгував в свому Жигулю?
, чи тюнінг це тільки, те що робиться "тільки" і виключно своїми руками?
почнемо з того що я знаю де діставати запчастини, знаю які запчастини лажа , а які нормальні.
Саме головне шо знаю чого я хочу. І знаю те шо вже є.
Ти шось мені хочиш розповісти? :sing

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Вів, 27 січня 2015, 19:53

diesell писав: 3-А вообще, к чему это тут?
погоди , сейчас китайцы набегут , поглядишь чо будет )))
diesell писав: 1- Так может даже детский велосипед
вопрос в том может ли китаец? :D Он же идеален, просто шедевр.
вот и сравним этот шедевр с этой шохой которая квадратная и никуда не едет :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm .
.ля, только что чуть не вырвало от таких слов. :bad :bad

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Вів, 27 січня 2015, 19:55

А ещо в ней наверное ой как страшно на скорости 120 :shout :shout
убило :facepalm

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 27 січня 2015, 19:58

diesell писав: Чой та ты педальки попутал... Печки разные у ЗАДНЕПРИВОДНИКОВ И у ПЕРЕДНЕПРИВОДНИКОВ.....
:surprised при чому тут привід і конструкція пічки?
я про те, що в обидвох моделях вони круто смажать і все....не залежно від конструкції кожної.
Impossible is Nothing

Romko

Повідомлення Romko » Вів, 27 січня 2015, 20:06

Infernal One писав: чи тюнінг це тільки, те що робиться "тільки" і виключно своїми руками?
почнемо з того що я знаю де діставати запчастини, знаю які запчастини лажа , а які нормальні.
Саме головне шо знаю чого я хочу. І знаю те шо вже є.
Ти шось мені хочиш розповісти?
ну що тобі розповідати? ти вже і так все знаєш по інету :D
.. а по темі в співробітника Емгрант 7 на фулі (шкіра, кліма і т.д.) - якшо чесно то порівняти його з Пріорою якось навіть і язик не повернеться :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей