Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ВАЗ проти Китайців
ugine31
Ім'я:Євген
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: ВАЗ проти Китайців

Повідомлення ugine31 » Чет, 09 жовтня 2014, 10:13

RULES писав: результати однакові. тому гімняність рівноцінна
я б не сказав.
Зображення

Taras:), думаю так, якщо встигну.

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Чет, 09 жовтня 2014, 10:34

ugine31 писав: та джилька в рази безпечніша любої жиги
:shock :shock ото сказав.
Я прозрів , завтра продам свою і куплю Джілю :facepalm

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Чет, 09 жовтня 2014, 10:42

І шо за тупість мняти машини, при цьому шось з розумним видом доказувати?
Глянь краш тест де Фіат 500 зіткнули лоб в лоб з Ауді Q7. Фіат 500 вроді 5 зірок, а виявилося консервна банка з дротами

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Чет, 09 жовтня 2014, 11:01

Infernal One писав: І шо за тупість мняти машини, при цьому шось з розумним видом доказувати?
а вся розумність ситуації полягає у тому, що умови тесту залишаються однаковими. тому може у абсолютних величинах тест і неточно скаже про безпечність, але щоб порівняти дві машини, то його достатньо
VAG вже не той

ugine31
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Чет, 09 жовтня 2014, 11:11

Infernal One писав:
ugine31 писав: та джилька в рази безпечніша любої жиги
:shock :shock ото сказав.
Я прозрів , завтра продам свою і куплю Джілю :facepalm
до чого ти то ліпиш?
тебе хтось переконує купити джилі? ніби ні. їзди собі на чому тобі подобається, мені чхати, по суті, на чому ти дупу возиш, то твоє діло.

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Чет, 09 жовтня 2014, 11:54

RULES писав: а вся розумність ситуації полягає у тому, що умови тесту залишаються однаковими. тому може у абсолютних величинах тест і неточно скаже про безпечність, але щоб порівняти дві машини, то його достатньо

Питання в тому на скільки таке порівняння може бути об'єктивним? Частіше вбивають не деформації кузова, а саме перевантаження в момент удару, а ідеальних аварій не буває. Тяжча машина гасить свою кінетичну єнергію за рахунок легшої машини і чим тяжча тим більше дістанеться легшій. Полюбому якась машина тяжча , якась легша, а при шводкості більшій ніж 64 км/ч всі навантаження автоматично потроюються з кожним десятком кілометрів, тобто якшо реально то практично в краш тестах просто бьють машини для галочки :sing.

Я ліплю то до того що різниця між машинами 40 років, а результат, не будєм о плохом... І чим вона безпечніша , не зрозуміло.

RULES

Повідомлення RULES » Чет, 09 жовтня 2014, 11:57

Infernal One писав:
RULES писав: а вся розумність ситуації полягає у тому, що умови тесту залишаються однаковими. тому може у абсолютних величинах тест і неточно скаже про безпечність, але щоб порівняти дві машини, то його достатньо

Питання в тому на скільки таке порівняння може бути об'єктивним? Частіше вбивають не деформації кузова, а саме перевантаження в момент удару, а ідеальних аварій не буває. Тяжча машина гасить свою кінетичну єнергію за рахунок легшої машини і чим тяжча тим більше дістанеться легшій. Полюбому якась машина тяжча , якась легша, а при шводкості більшій ніж 64 км/ч всі навантаження автоматично потроюються з кожним десятком кілометрів, тобто якшо реально то практично в краш тестах просто бьють машини для галочки :sing.

ну і різниця між машинами 40 років, а результат, не будєм о плохом...
та коню зрозуміло, що від ваги авто і навіть від фарту багато що залежить. але краштести, які проведено за однакових умов розказують дуже багато про якість металу, зварки, існування зон програмованої деформації(вони якраз і дають змогу сильно зменшити перевантаження)
VAG вже не той

HacK
Ім'я:HacK
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Чет, 09 жовтня 2014, 12:04

Десь був тест, що при ударі швидкість не множиться... Myth busters якщо не помиляюся...

RULES

Повідомлення RULES » Чет, 09 жовтня 2014, 12:06

якщо зустрічне авто суттєво важче за твоє то для твого авто вона додається
VAG вже не той

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Чет, 09 жовтня 2014, 12:11

Якраз було спростовано тими хлопцями (швидкість не додається), і машини навіть різні по вазі були.

А на рахунок надійності машин достатньо подивитися 3 тести - китайський, европейський і американський (з малим перекриттям). Тільки самі нові авто 13-14 року переносять останній тест, при тому що більшість витримували европейський.

Суть в тому, що машини заточували саме на такі типи ударів (100% перекриття, 40% перекриття), а в житті досить часто буває 15-20% перекриття, коли від перешкоди водій інстинктивно рулить в сторону, не допускаючи прямого зіткнення.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Чет, 09 жовтня 2014, 13:12

Джилі в рази безпечніше ніж вази 2106, 2107, девятки і девяностодевяткі
Work hard! Play hard!

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Чет, 09 жовтня 2014, 13:56

Dexter писав: Джилі в рази безпечніше ніж вази 2106, 2107, девятки і девяностодевяткі
Ше один :-)
HacK, ніхто не пише , шо при ударі множиться швидкість двох автівок.
Швидкість не множиться, вона лишається як була для кожної з машин.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Чет, 09 жовтня 2014, 14:50

Infernal One писав: Я ліплю то до того що різниця між машинами 40 років, а результат,
Результат відповідний. Небезпечніше за ВАЗ може бути лише інший ВАЗ. Любий китаєць з заводу безпечніший любого ВАЗу за ті ж гроші. Я вже не говорю про комфорт :facepalm І з кожним роком ця різниця лише збільшується. Справжня цінителі ВАЗу купляють класику лише тому, що люблять її. І вони готові терпіти нульовий комфорт, відсутню шумку, доісторичні двигуни, цегляну аеродинаміку і знамениту жигульовську надійність :bad лише заради емоцій від володіння тим, що тобі подобається. Я і сам починав з 2106 і з радістю купив би собі як другу машину, якби мав побільше лишніх грошей. Ностальгія і все таке.... Але в той же час я розумію що навіть Джилі СК, з самими гамняними краш-тестами обставляє будь-яку класику по всіх параметрах в плані керування, комфорту, комплектухи і т.д. Кожен сам обирає на чому їздити, але як правило тверезо оцінюють те, на чому їздять.

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Чет, 09 жовтня 2014, 15:04

блін , знову почалося вже по третьому чи четвертому кругу :facepalm :D
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

wazzup

Повідомлення wazzup » Чет, 09 жовтня 2014, 16:12

Infernal One писав: Глянь краш тест де Фіат 500 зіткнули лоб в лоб з Ауді Q7. Фіат 500 вроді 5 зірок, а виявилося консервна банка з дротами
в тому краш тесті капсула водія фіата була дуже навіть нічого + це вже фізика, різні вагові категорії.
джилі ск і сімка +/- в одну вагову категорію попадають.

треба вже збиватися зі стереотипів про китайців, досить навіть нічого машинки починають робити!

wazzup

Повідомлення wazzup » Чет, 09 жовтня 2014, 16:26

Infernal One писав: І шо за тупість мняти машини, при цьому шось з розумним видом доказувати?
в шо порівнювати тоді?
я думаю, коли при швидкості 64км/год і перешкоді 40% педаль ламає ноги, це не не тупість, щоб щось доказувати.
Востаннє редагувалось Чет, 09 жовтня 2014, 16:31 користувачем wazzup, всього редагувалось 1 раз.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Чет, 09 жовтня 2014, 16:30

wazzup писав: досить навіть нічого машинки починають робити!
порівняно з тазами - то так :-)
Sad, but true.

wazzup

Повідомлення wazzup » Чет, 09 жовтня 2014, 16:32

BOXER писав: порівняно з тазами - то так
Китай є дешевий і Китай є дороги, це я не тільки про машини :) просто не треба з Китаю дешевого шось вимагати над... :-)

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Чет, 09 жовтня 2014, 16:37

wazzup, а тази всі дешеві :D
Sad, but true.

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Чет, 09 жовтня 2014, 21:34

wazzup писав: в тому краш тесті капсула водія фіата була дуже навіть нічого + це вже фізика, різні вагові категорії.
Капсула водія? Може смерті? В тій мильній бульбашці всі були би мертві не зважаючи ні на які капсули подушки одіяла і шкарпетки безпеки. Від самого перевантаження мозок вискочив би через очі і голова б трісла як гарбуз ,
А капсула водія лишилася би так нічо собі , згоден :roll
Bohdan, не починай те що починалося вже разів з 4 і однаково закінчувалося. То твоя особиста думка, от і тримайся неї навіщо зводити її в абсолют?
Доречі брательнік мій має китайця, 4 роки радувався-ненарадувався а рівно через роки , як поперло :shock при чому все зразу, шо не знав за що перше хапатися.
От вона китайська одноразова надійність.
І ні продати , ні запчастин нормально не знайти , а гемору повна дупа і машина як раз треба , бо то Київ і їздити там треба огого.
Мою машину я вбив сам власно руч, також де які люди які , можна сказати , "вчилися" ремонтувати авто на моїй машині. Тому за все що з нею не так несу відповідальність я сам і тільки я. Я не скажу що вона мене в чомусь колись підвела, бо такого реально не було , складається враження , шо вона щей допомагає. А плужу я , а якшо так то і отримую. Тому я не можу собі позволити лишити її в поганому стані і більшу її частину вже відновлено, лишилося пара косяків , але часу немає взагалі і тепер щє й грошей не дуже ( криза , ядрьон батон)
А ти говориш про вазівську надійність як про якесь закономірне явище, якого немає як позбутися.
Моїй машині близько 7ми років , шось виходило з ладу , бо вже прийшов час, щось добив сам, щось замінював принципово на інше. Машина ніде не гнила, оброблена добре.
Bohdan писав: І вони готові терпіти нульовий комфорт
от з чого ти це взяв?? чого він нульовий?
Таке враження що тебе силою в дитинстві примушували їздити на Класиці Жигулів під лютим пострахом ремня :D
Судження суто субєктивне. Не треба всих порівнювати до себе , когось може не перти гідрік, кондюк , борт компютєр, стробоскоп, 15 рівневий трекшн контроль, ЕСП , сигналка , склопідіймачі , дотяжка дверок, круіз/клімат контроль.
Комусь достатньо легкої задньоприводної машини в хорошому стані і так шоби в салоні нічого не гриміло і була мінімальна шумка . ВСЬО !!! оце мені треба. Я люблю такий мінімалізм і мене це пре.
Якщо подобаються китайці , будь ласка , флаг в руки,
Як можна сказати шо якась машина є хороша , а якась погана?
Хороша то та, яка зараз стоїть в мене в дворі. Чорна така :D :D :roll В любий моммент можу завести і так зажечь :D :D :D шо , чортам тошно стане. А та яка там десь і в неї є кондюкокліматконтроль чи вібромассажор :D То нехай там і лишається , шоб я її і не бачив.
wazzup писав: я думаю, коли при швидкості 64км/год і перешкоді 40% педаль ламає ноги, це не не тупість, щоб щось доказувати.

помоєму там все рівно вже руки чи ноги. Чи є різниця для трупа, шо в нього зламано?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей