я б не сказав.RULES писав: результати однакові. тому гімняність рівноцінна

Taras:), думаю так, якщо встигну.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я б не сказав.RULES писав: результати однакові. тому гімняність рівноцінна
ugine31 писав: та джилька в рази безпечніша любої жиги
а вся розумність ситуації полягає у тому, що умови тесту залишаються однаковими. тому може у абсолютних величинах тест і неточно скаже про безпечність, але щоб порівняти дві машини, то його достатньоInfernal One писав: І шо за тупість мняти машини, при цьому шось з розумним видом доказувати?
до чого ти то ліпиш?Infernal One писав:ugine31 писав: та джилька в рази безпечніша любої жиги![]()
ото сказав.
Я прозрів , завтра продам свою і куплю Джілю
RULES писав: а вся розумність ситуації полягає у тому, що умови тесту залишаються однаковими. тому може у абсолютних величинах тест і неточно скаже про безпечність, але щоб порівняти дві машини, то його достатньо
та коню зрозуміло, що від ваги авто і навіть від фарту багато що залежить. але краштести, які проведено за однакових умов розказують дуже багато про якість металу, зварки, існування зон програмованої деформації(вони якраз і дають змогу сильно зменшити перевантаження)Infernal One писав:RULES писав: а вся розумність ситуації полягає у тому, що умови тесту залишаються однаковими. тому може у абсолютних величинах тест і неточно скаже про безпечність, але щоб порівняти дві машини, то його достатньо
Питання в тому на скільки таке порівняння може бути об'єктивним? Частіше вбивають не деформації кузова, а саме перевантаження в момент удару, а ідеальних аварій не буває. Тяжча машина гасить свою кінетичну єнергію за рахунок легшої машини і чим тяжча тим більше дістанеться легшій. Полюбому якась машина тяжча , якась легша, а при шводкості більшій ніж 64 км/ч всі навантаження автоматично потроюються з кожним десятком кілометрів, тобто якшо реально то практично в краш тестах просто бьють машини для галочки.
ну і різниця між машинами 40 років, а результат, не будєм о плохом...
Ше одинDexter писав: Джилі в рази безпечніше ніж вази 2106, 2107, девятки і девяностодевяткі
Результат відповідний. Небезпечніше за ВАЗ може бути лише інший ВАЗ. Любий китаєць з заводу безпечніший любого ВАЗу за ті ж гроші. Я вже не говорю про комфортInfernal One писав: Я ліплю то до того що різниця між машинами 40 років, а результат,
в тому краш тесті капсула водія фіата була дуже навіть нічого + це вже фізика, різні вагові категорії.Infernal One писав: Глянь краш тест де Фіат 500 зіткнули лоб в лоб з Ауді Q7. Фіат 500 вроді 5 зірок, а виявилося консервна банка з дротами
в шо порівнювати тоді?Infernal One писав: І шо за тупість мняти машини, при цьому шось з розумним видом доказувати?
порівняно з тазами - то такwazzup писав: досить навіть нічого машинки починають робити!
Китай є дешевий і Китай є дороги, це я не тільки про машини :) просто не треба з Китаю дешевого шось вимагати над...BOXER писав: порівняно з тазами - то так
Капсула водія? Може смерті? В тій мильній бульбашці всі були би мертві не зважаючи ні на які капсули подушки одіяла і шкарпетки безпеки. Від самого перевантаження мозок вискочив би через очі і голова б трісла як гарбуз ,wazzup писав: в тому краш тесті капсула водія фіата була дуже навіть нічого + це вже фізика, різні вагові категорії.
от з чого ти це взяв?? чого він нульовий?Bohdan писав: І вони готові терпіти нульовий комфорт
wazzup писав: я думаю, коли при швидкості 64км/год і перешкоді 40% педаль ламає ноги, це не не тупість, щоб щось доказувати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість