Поки обслуговуюся думаю перший рік всетаки краще не злітати з гарантії, і взагалі вони собі там гонять що це за таке масло що 15тис. не треба заміняти, фігня все це я от кожні 8-9 міняюTomCat писав:Можливо і з-за цього... А обслуговуєшься на Алексі?Telec писав:Не знаю я от на форумі альмери класік був більшість кажуть, що вона трохи гремить особливо права дверка. Але у мене це може бути через те що я пів машини розбирав щоб поставити мультимедінйну систесу. У мене до системи ще три додаткових блокт було плюс буфер, безшумку робити буду однозначно бо без неї це все не так звучить
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
КУПИВ NISSAN ALMERA CLASSIC
- Telec
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
-
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
Re: КУПИВ NISSAN ALMERA CLASSIC
Не їздіть ви на той Алекс, барани вони там повні! Говорю з власного досвіду: возив туди колись свою Прімеру Р12 (заводилась і глохла) так вони ТРИ тижні дивились, дивились і в результаті сказали, що "треба знімати і розбирати паливний насос, але так як ми обслуговуєм нісани тільки 4 місяці, ми ще не вмієм цього робити", взяли 150 гривень і відправили мене. В результаті притянув машину на звичайний сервіс, на звичайному комп`ютері (НЕ ДИЛЕРСЬКОМУ) за пів години виявили несправний датчик положення колінвалу... за два дні машина поїхала.
Нісани хороші машини, особливо Альмера (їздив на новій і попередні) але сервіс по них
Нісани хороші машини, особливо Альмера (їздив на новій і попередні) але сервіс по них

- McRival
- Ім'я:McRival
дякую велике за пораду :)pmp писав:McRival, Мазепи 2, то як на Топольну з Чорновола, там сервіс+стоянка нових машин ( кітайських в т.ч. )
поїду подивлюсь ,попитаю що там як!!!!!!!!!!!!
- McRival
- Ім'я:McRival
Almera i Sunny дві машини одне лице.
В чому відмінності?????
В чому відмінності?????
- Telec
Офіційний дилер будує свій салон казали що в вересні відкриття буде тобто і сервіс вже свій буде а не Алекс. А на Алексі повні барани загнав я машину на перше ТО чекав 3 години за які вони тільки масло замінили і прогнали на компі мозги машини. Коли машину вигнали перестали вікна закриватися і вони мене питають що це з нею я відразу подумав що це запобіжник накрився і вони знову годину машину ковбасили поки знайшли що це все ж запобіжникpavlo09 писав:Не їздіть ви на той Алекс, барани вони там повні! Говорю з власного досвіду: возив туди колись свою Прімеру Р12 (заводилась і глохла) так вони ТРИ тижні дивились, дивились і в результаті сказали, що "треба знімати і розбирати паливний насос, але так як ми обслуговуєм нісани тільки 4 місяці, ми ще не вмієм цього робити", взяли 150 гривень і відправили мене. В результаті притянув машину на звичайний сервіс, на звичайному комп`ютері (НЕ ДИЛЕРСЬКОМУ) за пів години виявили несправний датчик положення колінвалу... за два дні машина поїхала.
- Telec
Це вроді в росії деякі моделі , як сані ідуть але машини одни до одного. Взагалі нова Альмера вона незовсім нова кузов і підвіска це N16 (1,5 Л.) , це швидше рестайлінг кузова Н16 ,а двигун тут не від Альмери а від американської версії Премєри попереднього покоління. В кореї ця Альмера ще з 2004 року випускається як Самсунг СМ3.McRival писав:Almera i Sunny дві машини одне лице.
В чому відмінності?????
Я їздила на Алекс зі своєю Альмеркою і не раз))) Дуже сподобався мені майстер Ігор... Дуже уважно поставився до моєї проблемки... Возився зі мною годину....Поки з"ясувалося в чому справа))) Порозказував багато нюансиків)))....
А це на якому? Якщо не секрет)))pavlo09 писав:В результаті притянув машину на звичайний сервіс, на звичайному комп`ютері (НЕ ДИЛЕРСЬКОМУ) за пів години виявили несправний датчик положення колінвалу... за два дні машина поїхала.
-
Вул. Нововознесенська за ж\д переїздом.TomCat писав:А це на якому? Якщо не секрет)))
Цей твій Ігор сказав мені: "забирай свою машину, я не знаю, що з нею робити"
-
Вул. Нововознесенська за ж\д переїздом.TomCat писав:А це на якому? Якщо не секрет)))
Цей твій Ігор сказав мені: "забирай свою машину, я не знаю, що з нею робити". І це при тому, що вони мають дилерське нісановське обладнання. Смішно і обідно - БАРАНИ!
ул. Нововознесенська за ж\д переїздом.
Цей твій Ігор сказав мені: "забирай свою машину, я не знаю, що з нею робити". І це при тому, що вони мають дилерське нісановське обладнання. Смішно і обідно - БАРАНИ!
Дякую за підказку... Буду мати на увазі...
І ще одне питаннячко, ви не знаєте, чи організовуються в нас у Львові зустрічі власників НАК -у? Цікаво би було
Ось, наприклад, Міцсубісніки зустрічаються - на власны очі бачила, біля монументу)))) 
І ще одне питаннячко, ви не знаєте, чи організовуються в нас у Львові зустрічі власників НАК -у? Цікаво би було

- Telec
Я думаю організувати зустріч власників нісан непроблема, а от чисто зустріч для Альмера класік думаю буде проблема бо нас тут небагато.TomCat писав:ул. Нововознесенська за ж\д переїздом.
І ще одне питаннячко, ви не знаєте, чи організовуються в нас у Львові зустрічі власників НАК -у? Цікаво би булоОсь, наприклад, Міцсубісніки зустрічаються - на власны очі бачила, біля монументу))))
хмммм, а дійсно, скільки ж нас тут реально? Двоє? Чи троє? 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
TomCat, альмер трошки вже їздить по львові... скоро буде як ланосів) 

Telec писав:Я думаю організувати зустріч власників нісан непроблема, а от чисто зустріч для Альмера класік думаю буде проблема бо нас тут небагато.
Може спробуємо?

Тут я з тобою згідна... Але як би ці всі власники, ще й в інеті шарилися, було б знасно цікавіше)))))LEgEnDA писав:TomCat, альмер трошки вже їздить по львові... скоро буде як ланосів)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Треба було до нас підійти полялякати, приклеїли б міциківську емблемуTomCat писав:Ось, наприклад, Міцсубісніки зустрічаються - на власны очі бачила, біля монументу))))

Ага, а ще решотку радіатора з фарами поміняти і спойлєр на багажник начепитиTomCat писав:Треба було до нас підійти полялякати, приклеїли б міциківську емблемуДоречі, ми ще й в Брюхи їздили. Фотки кому цікаво: http://picasaweb.google.com/mitsu.club.lviv/20080517

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
TomCat, в тебе приватні месаги приймаються? Вислав одне питання, цікаво чи дійшло
)

- Telec
Альмера це чистокровний нісан ходова він Н16 Альмери а двигло від Премєри ще й збирається в кореї, а більшість нісанів що по львову їздить англійської зборки і при чому я читав порівняльний тест англійської і корейської альмери то експерти кажуть , що корейська і в салоні тихіша і двигун більш досконалий має. Правда Классік скоро в росії почнуть збирати от там я думаю і почнеться халтура.TomCat писав:Telec писав:Я думаю організувати зустріч власників нісан непроблема, а от чисто зустріч для Альмера класік думаю буде проблема бо нас тут небагато.
Може спробуємо?Правда думаю, що не всі Ніссанівці нас сприймуть... Бо дуже багато власників ніссану не сприймають Альмеру, як Ніссан.....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість