Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Стать:чоловік
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази
Re: Японці чи Німці

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 09:06

Остап, про B5-го я говорив з Лесиком, він сказав, що нормальне авто, нічого трагічного немає. А його слово для мене авторитетне, як слово дядька, який запчастинами займається

Лесик, :beer

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 09:43

Jarevych писав:
її бакланять бо вона соломінова, всім це не подобається через те, що на наших дорогах вона ходить не довго, але вибачте, вона вся вартує взборі 250-300 євро, і вона така сама як в октахи, суперба Ауді А3, А4, А6, гольфа і ше там чогось, такшо чого ж вони бакланять тільки В5?
я особисто бакланю за такий дисонанс: нормальна технологічна передня підвіска і тупа балка ззаду. балка ж має найгірш кінематику з усього можливого. добре що спереду не тупий макферсон. як вона там ходить і скільки то вже другорядне питання. просто на всіх старіших хондах ззаду багаторичажки незалежні, або на паралельних ричагах. в акорді 6 взагалі 5-ричажка - шо вважається найкращим варіантом, бо забезпечує постійний оптимальний контакт всіх 4 коліс з дорогою в любих умовах, а балка то ващє пічаль.
Jarevych писав: а шо ти хош? система супер, в мене в Тігрі схожа була, незнаю скільки там дротів, але має окремий блок, і це дуже зручна система. До прикладу, якщо ти на нашій бруківці кривій їдеш і хочеш закрити чи відкрити вікно, то система оцінить силу вібрацій, і може не дати закрити вікно щоб воно при тій вібрації не трісло. То не недолік, то я б сказав суттєва перевага.
скільки випадків ти знаєш коли скло тріскало при підійманні? ти то типу сам придумав тільки шо чи як? :facepalm в нормальних машинах скло їздить в направляйці однією стороною, і ніфіга воно не вібрує, і не тріскає то точно. а блок, навіщо в кожній дверці окремо? 1 в водійській не канає? чим більше електроніки тим більше є чому зламатись. ти кажеш це перевага? так це перевага, особливо коли воно почне глючити, а воно таки починає глючити.
Jarevych писав:
Знаєш я тоже багатьох майстрів знаю, і для деяких машини які мають більше ніж 5 кнопок в салоні тоже гавно, а все тому, що крім як крутити жигулі вони просто бояться, бо це для них шось нове і невідоме
ага, люди з трістар сервісу які обслуговували вольво і ренджі то якраз такі :facepalm
Jarevych писав: а їм чого? якщо вони возять нормальних виробників, то проблем немає бути, а якщо навпаки, возять хлам а продають по космічним цінам і потім клієнти матюкаються, то вибаште, така їх доля.
бо возять найкраще, з того шо є, і возять часто!!!
Jarevych писав: шоб ти знав, ті замки найдовше протримались такими, які не можна було взламати а на рахунок клинить, то вибаште, в тебе он стаб розлетівся, я ж не кажу шо то завод так криво його зробив і то сама ломка частина машини, просто так зірки лягли.
чувак, про шо ти пишеш, в В4 та сама біда з замками, вони ніколи нормально не відкриваються. а отак захлопнеться машина в жару з дітьми на сонці і взагалі біда може бути. це ненормально коли замки клинять і постійно ламаються. стаб то таке, можна і без стаба, а замки то реальна проблема. коли пишуть шо якшо так і так не відкриваєш то всьо, пц. в жодній хонді не чув проблем з замками, взагалі, навіть в квадратах доісторичних, по 30 років всі замки як годинник працюють. а тут таке. та й та машина не з тих, які крадуть.
Jarevych писав: дитино, та той акорд ніфіга не кращий, шо ти ся до нього вчіпив, та он глянь наприклад на Вектру Ц, по характеристиках вона акорда перескочить, але ж ніхто про то не говорить, і тим більше не розпинається, бо то опель, проста скромна машина, яка запустила ОПЦ і схавала конкурентів. Забудь за Акорд, то бутафорія, її не існує

а ото внатурі ляпнув пц. наведи конкретні переваги любого конкурента акоду, про опель можеш навіть не починати, там нема шо рівняти, так само як і В5.

Enter писав: AnGeL, повнопривідні уроди
сказала людина на одній з найуродськіших бмв в світі :shout :facepalm
cat-yellow писав: чому вони тобі не казали, що перевагами також є:
- шумка
- якість матеріалів
- коробка (у всякому випадку автомат)
- двигун
- кузов
перевагами над чим? що в тому всьому особливого? коробка стара і проста, тому гуд. шумка шо краща ніж в мерса? двигуд супер-потужний? він взагалі поздовжньо розміщений, шо вкрай негативно впливає на розподіл ваги, можу про то цілу статтю тут написати. кузов? чим він кращий за того самого акорда? чи в акорді якість матеріалів гірша? в пасаті я їздив і за кермом, і пасажиром, єдине що на підйомнику не застав. і знаю що то за машина. просто мене заїло шо з акордам тут ще намагались порівняти, коли акорд у всьому на голову технологічніший і кращий. вигляд, салон, мотори, підвіска, ну усе.
Хондоводи настільки сурові....

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 09:45

cat-yellow, коли б мені хтось один ляпнув, я б не звернув уваги, а коли в 3 людей ідентична реакція, то таки про щось говорить. коли майстри які роблять все на купу, і мерси, і всяку таку хрень, яка в рази складніша фольца, і відверто кажуть шо то найгірша і найневдаліша модель, то мабуть не просто так.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 09:53

AnGeL писав: перевагами над чим? що в тому всьому особливого? коробка стара і проста, тому гуд. шумка шо краща ніж в мерса? двигуд супер-потужний? він взагалі поздовжньо розміщений, шо вкрай негативно впливає на розподіл ваги, можу про то цілу статтю тут написати. кузов? чим він кращий за того самого акорда? чи в акорді якість матеріалів гірша? в пасаті я їздив і за кермом, і пасажиром, єдине що на підйомнику не застав. і знаю що то за машина. просто мене заїло шо з акордам тут ще намагались порівняти, коли акорд у всьому на голову технологічніший і кращий. вигляд, салон, мотори, підвіска, ну усе

де ти в моїх словах знаходив бажання знайти собі геморой на сраку технологічність?

Остап, я - користувач, а не гонщик і не зациклений на технологічності дядько...

Кузов? Простий нормальний оцинкований, живе довго, якщо не битий.
Двигун? 130 коней, живе довго, пхне нормально (я не ганяюсь за 6 секундами до сотки), жере мало
Brand Volkswagen
Model Passat
Submodel Passat (B5)
Modification 1.9 TDI (130 Hp)
Power 131 hp
Maximum speed 208 km/h
Acceleration from stand still to 100 km/h 9.9 sec
розподіл ваги, повздовжній двигун, балка, яка не дає колесу на 100 відсотків прикластись до асфальту - мені то всьо до пи..ди, я не хочу ним влаштовувати драг, кільце чи дрифт, не спішу на той світ, поовертаючи на граничних швидкостях, мені треба, щоб було: просто, недорого, надійно, не багато горючки, комфортно і надовго

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 09:57

отак бігцем глянув форум, назви тем, так проблеми з тими склопідйомниками де купа дротів у всіх фольксах,, реально в розділі електрика, на кожній сторінці є тема про склопійомники, те саме з замками, на всіх фольцах з ними біда, пишуть шо вклинив і всьо, не відкриєш ніяк, взагалі. то ж жесть :facepalm

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 09:57

AnGeL писав: cat-yellow, коли б мені хтось один ляпнув, я б не звернув уваги, а коли в 3 людей ідентична реакція, то таки про щось говорить. коли майстри які роблять все на купу, і мерси, і всяку таку хрень, яка в рази складніша фольца, і відверто кажуть шо то найгірша і найневдаліша модель, то мабуть не просто так.

а ти не думав, що в прайсі - заміна ремня - 300 гривень і йому впадло трахатись з B5-им цілий день, міняючи ремня за 300 (умовно) гривень в той час, коли можна на жигулю поміняти їх десять за 100 гривень?

мені пофіг на майстрів, які так кажуть, бо:
- двигун, коробка і ходовка - відомі всім речі і з ними проблем нема
- електроніка - не тривіальні речі, тому якщо раз виіпнулось, зробив і по всьому...

мало того, я чув всілякі відгуки
і навіть стереотип, що B5-ий дуже дорогий в обслузі, ОСОБЛИВО передня ходовка... звоню до Лесика, питаю по ходовці, чую 2700 і всьо в тебе - сміюсь, бо для мене то не є ОСОБЛИВО ДОРОГО (тим паче після БМВ Е38, де ходовка дорожча)

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 10:00

cat-yellow писав: просто, недорого, надійно, не багато горючки, комфортно і надовго
а ти хочеш сказати шо акорд чогось з того всього тобі не дасть? ще й як дасть. кажеш нафік підвіска? а в екстремальних ситуаціях недай Бог, коли на швидкості шось вискочить, підвіска відіграє можливо фатальну роль. підвіска це перш за все безпека, а потім спорт. акорди теж надійні, спитай в А1 шо він в себе міняв/ламалось? і про розхід спитай.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 10:00

AnGeL писав: отак бігцем глянув форум, назви тем, так проблеми з тими склопідйомниками де купа дротів у всіх фольксах,, реально в розділі електрика, на кожній сторінці є тема про склопійомники, те саме з замками, на всіх фольцах з ними біда, пишуть шо вклинив і всьо, не відкриєш ніяк, взагалі. то ж жесть :facepalm

Остап, я вікнами не користуюсь :)
в мене є кліма і вікна я не люблю відкривати, тому мені до задниці то :)

мало того - ти реально думаєш, що машина гавно, якщо найбільшою в ній проблемою є замок і вікно? як на мене, то: якщо найбільша проблема в замках і вікні - то це супер! бо замок і вікно - робиться, а гниль, проблемний двигун, або дефектну ходовку (в B5-го вона ходить довго) - не забереш

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 10:02

AnGeL писав: а ти хочеш сказати шо акорд чогось з того всього тобі не дасть? ще й як дасть. кажеш нафік підвіска? а в екстремальних ситуаціях недай Бог, коли на швидкості шось вискочить, підвіска відіграє можливо фатальну роль. підвіска це перш за все безпека, а потім спорт. акорди теж надійні, спитай в А1 шо він в себе міняв/ламалось? і про розхід спитай.

він мені дасть 1.9 дизель на 131 коней з розходом 5.5 на автоматі?
Остап, B5-ий нормально рулиться, не роби з нього Ланоса.... не драматізіруй :)

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 10:03

cat-yellow писав: а ти не думав, що в прайсі - заміна ремня - 300 гривень і йому впадло трахатись з B5-им цілий день, міняючи ремня за 300 (умовно) гривень в той час, коли можна на жигулю поміняти їх десять за 100 гривень?
там вони собі прайси множать як хочуть. наприклад за ту саму заміну зразу кажуть ціну 800 грн, і якшо не подобається хай ідуть лісом.
cat-yellow писав: - двигун, коробка і ходовка - відомі всім речі і з ними проблем нема
ніхто не спорить, вони нормальні, на пояснив чому про них написав.
cat-yellow писав: - електроніка - не тривіальні речі, тому якщо раз виіпнулось, зробив і по всьому...
угу, якби ж то. електрика то якраз така штука яка довго іпе мозги, то раз, а друге, шо електриків толкових в нас мало.
cat-yellow писав: по ходовці, чую 2700
оригінал?

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Суб, 06 липня 2013, 10:03

AnGeL, там основна перевага над акордом -дизель економічність і доступність любих зч шо грає першочергову роль ;) акорд то зовсім інша історія :sing
TURBO -POWER

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 10:04

я не хочу сперечатись, бо:
- мені просто подобається авто
- мені подобається саме конкретний екземпляр, який в мене у дворі стоїть
- я не хочу, щоб мене приписували в фанатіки, які за B5-го пасть порвуть
- я просто зробив свій вибір і за 15+ кілоує вважаю, що зробив його правильно, але то мій вибір, з моїми критеріями, тому я не претендую на звання ідеальний вибір століття!

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 10:06

cat-yellow писав: Остап, я вікнами не користуюсь
в мене є кліма і вікна я не люблю відкривати, тому мені до задниці то

мало того - ти реально думаєш, що машина гавно, якщо найбільшою в ній проблемою є замок і вікно? як на мене, то: якщо найбільша проблема в замках і вікні - то це супер! бо замок і вікно - робиться, а гниль, проблемний двигун, або дефектну ходовку (в B5-го вона ходить довго) - не забереш
то не аргумент, в машині має працювати все, а замки це дуже серйозна проблема, якшо від гнилого кузову ніхто не вмер, і з захлопнутими і заклиненими замкає шансів померти куди більше, чи то діти в машині в жару на сонці, чи недай бог машина в озеро впала. та й узагалі, підійшов до машини і невідкрив, весело якось так.
cat-yellow писав: стап, B5-ий нормально рулиться, не роби з нього Ланоса.... не драматізіруй
ну він не лансо, але не сильно краще. балка ніколи не дать того що дає незалежна підвіска. може про кінематику тих підвісок цілу статтю тут настрочити.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 10:07

andriy320e30, акорд то не альфа, запчастини теж доступні. ну і бензина в акорда теж доволі економічна, а дизеля є, тільки на наш ринок не йдуть чомусь взагалі, хоча таке як бачим не тільки в хонди а в багатьох виробників.
Востаннє редагувалось Суб, 06 липня 2013, 10:07 користувачем AnGeL, всього редагувалось 1 раз.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 10:07

andriy320e30 писав: AnGeL, там основна перевага над акордом -дизель економічність і доступність любих зч шо грає першочергову роль ;) акорд то зовсім інша історія :sing
ну хоч хтось мене почув!

Остап, тут нема поняття замовити, чи ще щось...
тут всьо робиться так:
- Лесик, треба ходовку
- Ок, заїдь через 2 години, якщо хочеш на 200-300 рублів дешевше - то на пятницю

всьо!!! нема проблем :)
AnGeL писав: угу, якби ж то. електрика то якраз така штука яка довго іпе мозги, то раз, а друге, шо електриків толкових в нас мало.

замок і вікна - не проблема, як на мене, тим більше, якщо то відомі глюки
принаймні в мене того нема і не знаю, що має статись, щоб було...
AnGeL писав: оригінал?
ні, хороший замінник

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » Суб, 06 липня 2013, 10:07

cat-yellow, та що ти доказуєш людині, в якої машана з 12 місяців в році-8-9 місяців стоїть в гаражі.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 10:08

cat-yellow писав: амок і вікна - не проблема, як на мене, тим більше, якщо то відомі глюки
принаймні в мене того нема і не знаю, що має статись, щоб було...
ти возиш з собою лом шоб відкрити машину в разі чого? чи запасні замки?
cat-yellow писав: ні, хороший замінник
отожбо й воно :facepalm

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 10:08

AnGeL, знаєш, я починаю ненавидіти Акорда, так, як і половина форуму БМВ - бо ти його тут тулиш мені во всі щелі!

Акорд машина - ніхто не спорить.
Але ж ти мене чуєш, але не розумієш.
Критерії в кожного свої! Тому для мене те, що ти називаєш трагедією жизні - не проблема взагалі!

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 10:09

Enter, :facepalm [цензура] побільше :facepalm

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 06 липня 2013, 10:09

короче я йду, бо маю роботу, ботім ше шось напишу.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей