Лесик,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я особисто бакланю за такий дисонанс: нормальна технологічна передня підвіска і тупа балка ззаду. балка ж має найгірш кінематику з усього можливого. добре що спереду не тупий макферсон. як вона там ходить і скільки то вже другорядне питання. просто на всіх старіших хондах ззаду багаторичажки незалежні, або на паралельних ричагах. в акорді 6 взагалі 5-ричажка - шо вважається найкращим варіантом, бо забезпечує постійний оптимальний контакт всіх 4 коліс з дорогою в любих умовах, а балка то ващє пічаль.Jarevych писав:
її бакланять бо вона соломінова, всім це не подобається через те, що на наших дорогах вона ходить не довго, але вибачте, вона вся вартує взборі 250-300 євро, і вона така сама як в октахи, суперба Ауді А3, А4, А6, гольфа і ше там чогось, такшо чого ж вони бакланять тільки В5?
скільки випадків ти знаєш коли скло тріскало при підійманні? ти то типу сам придумав тільки шо чи як?Jarevych писав: а шо ти хош? система супер, в мене в Тігрі схожа була, незнаю скільки там дротів, але має окремий блок, і це дуже зручна система. До прикладу, якщо ти на нашій бруківці кривій їдеш і хочеш закрити чи відкрити вікно, то система оцінить силу вібрацій, і може не дати закрити вікно щоб воно при тій вібрації не трісло. То не недолік, то я б сказав суттєва перевага.
ага, люди з трістар сервісу які обслуговували вольво і ренджі то якраз такіJarevych писав:
Знаєш я тоже багатьох майстрів знаю, і для деяких машини які мають більше ніж 5 кнопок в салоні тоже гавно, а все тому, що крім як крутити жигулі вони просто бояться, бо це для них шось нове і невідоме
бо возять найкраще, з того шо є, і возять часто!!!Jarevych писав: а їм чого? якщо вони возять нормальних виробників, то проблем немає бути, а якщо навпаки, возять хлам а продають по космічним цінам і потім клієнти матюкаються, то вибаште, така їх доля.
чувак, про шо ти пишеш, в В4 та сама біда з замками, вони ніколи нормально не відкриваються. а отак захлопнеться машина в жару з дітьми на сонці і взагалі біда може бути. це ненормально коли замки клинять і постійно ламаються. стаб то таке, можна і без стаба, а замки то реальна проблема. коли пишуть шо якшо так і так не відкриваєш то всьо, пц. в жодній хонді не чув проблем з замками, взагалі, навіть в квадратах доісторичних, по 30 років всі замки як годинник працюють. а тут таке. та й та машина не з тих, які крадуть.Jarevych писав: шоб ти знав, ті замки найдовше протримались такими, які не можна було взламати а на рахунок клинить, то вибаште, в тебе он стаб розлетівся, я ж не кажу шо то завод так криво його зробив і то сама ломка частина машини, просто так зірки лягли.
Jarevych писав: дитино, та той акорд ніфіга не кращий, шо ти ся до нього вчіпив, та он глянь наприклад на Вектру Ц, по характеристиках вона акорда перескочить, але ж ніхто про то не говорить, і тим більше не розпинається, бо то опель, проста скромна машина, яка запустила ОПЦ і схавала конкурентів. Забудь за Акорд, то бутафорія, її не існує
сказала людина на одній з найуродськіших бмв в світіEnter писав: AnGeL, повнопривідні уроди
перевагами над чим? що в тому всьому особливого? коробка стара і проста, тому гуд. шумка шо краща ніж в мерса? двигуд супер-потужний? він взагалі поздовжньо розміщений, шо вкрай негативно впливає на розподіл ваги, можу про то цілу статтю тут написати. кузов? чим він кращий за того самого акорда? чи в акорді якість матеріалів гірша? в пасаті я їздив і за кермом, і пасажиром, єдине що на підйомнику не застав. і знаю що то за машина. просто мене заїло шо з акордам тут ще намагались порівняти, коли акорд у всьому на голову технологічніший і кращий. вигляд, салон, мотори, підвіска, ну усе.cat-yellow писав: чому вони тобі не казали, що перевагами також є:
- шумка
- якість матеріалів
- коробка (у всякому випадку автомат)
- двигун
- кузов
AnGeL писав: перевагами над чим? що в тому всьому особливого? коробка стара і проста, тому гуд. шумка шо краща ніж в мерса? двигуд супер-потужний? він взагалі поздовжньо розміщений, шо вкрай негативно впливає на розподіл ваги, можу про то цілу статтю тут написати. кузов? чим він кращий за того самого акорда? чи в акорді якість матеріалів гірша? в пасаті я їздив і за кермом, і пасажиром, єдине що на підйомнику не застав. і знаю що то за машина. просто мене заїло шо з акордам тут ще намагались порівняти, коли акорд у всьому на голову технологічніший і кращий. вигляд, салон, мотори, підвіска, ну усе
розподіл ваги, повздовжній двигун, балка, яка не дає колесу на 100 відсотків прикластись до асфальту - мені то всьо до пи..ди, я не хочу ним влаштовувати драг, кільце чи дрифт, не спішу на той світ, поовертаючи на граничних швидкостях, мені треба, щоб було: просто, недорого, надійно, не багато горючки, комфортно і надовгоBrand Volkswagen
Model Passat
Submodel Passat (B5)
Modification 1.9 TDI (130 Hp)
Power 131 hp
Maximum speed 208 km/h
Acceleration from stand still to 100 km/h 9.9 sec
AnGeL писав: cat-yellow, коли б мені хтось один ляпнув, я б не звернув уваги, а коли в 3 людей ідентична реакція, то таки про щось говорить. коли майстри які роблять все на купу, і мерси, і всяку таку хрень, яка в рази складніша фольца, і відверто кажуть шо то найгірша і найневдаліша модель, то мабуть не просто так.
а ти хочеш сказати шо акорд чогось з того всього тобі не дасть? ще й як дасть. кажеш нафік підвіска? а в екстремальних ситуаціях недай Бог, коли на швидкості шось вискочить, підвіска відіграє можливо фатальну роль. підвіска це перш за все безпека, а потім спорт. акорди теж надійні, спитай в А1 шо він в себе міняв/ламалось? і про розхід спитай.cat-yellow писав: просто, недорого, надійно, не багато горючки, комфортно і надовго
AnGeL писав: отак бігцем глянув форум, назви тем, так проблеми з тими склопідйомниками де купа дротів у всіх фольксах,, реально в розділі електрика, на кожній сторінці є тема про склопійомники, те саме з замками, на всіх фольцах з ними біда, пишуть шо вклинив і всьо, не відкриєш ніяк, взагалі. то ж жесть
AnGeL писав: а ти хочеш сказати шо акорд чогось з того всього тобі не дасть? ще й як дасть. кажеш нафік підвіска? а в екстремальних ситуаціях недай Бог, коли на швидкості шось вискочить, підвіска відіграє можливо фатальну роль. підвіска це перш за все безпека, а потім спорт. акорди теж надійні, спитай в А1 шо він в себе міняв/ламалось? і про розхід спитай.
там вони собі прайси множать як хочуть. наприклад за ту саму заміну зразу кажуть ціну 800 грн, і якшо не подобається хай ідуть лісом.cat-yellow писав: а ти не думав, що в прайсі - заміна ремня - 300 гривень і йому впадло трахатись з B5-им цілий день, міняючи ремня за 300 (умовно) гривень в той час, коли можна на жигулю поміняти їх десять за 100 гривень?
ніхто не спорить, вони нормальні, на пояснив чому про них написав.cat-yellow писав: - двигун, коробка і ходовка - відомі всім речі і з ними проблем нема
угу, якби ж то. електрика то якраз така штука яка довго іпе мозги, то раз, а друге, шо електриків толкових в нас мало.cat-yellow писав: - електроніка - не тривіальні речі, тому якщо раз виіпнулось, зробив і по всьому...
оригінал?cat-yellow писав: по ходовці, чую 2700
то не аргумент, в машині має працювати все, а замки це дуже серйозна проблема, якшо від гнилого кузову ніхто не вмер, і з захлопнутими і заклиненими замкає шансів померти куди більше, чи то діти в машині в жару на сонці, чи недай бог машина в озеро впала. та й узагалі, підійшов до машини і невідкрив, весело якось так.cat-yellow писав: Остап, я вікнами не користуюсь
в мене є кліма і вікна я не люблю відкривати, тому мені до задниці то
мало того - ти реально думаєш, що машина гавно, якщо найбільшою в ній проблемою є замок і вікно? як на мене, то: якщо найбільша проблема в замках і вікні - то це супер! бо замок і вікно - робиться, а гниль, проблемний двигун, або дефектну ходовку (в B5-го вона ходить довго) - не забереш
ну він не лансо, але не сильно краще. балка ніколи не дать того що дає незалежна підвіска. може про кінематику тих підвісок цілу статтю тут настрочити.cat-yellow писав: стап, B5-ий нормально рулиться, не роби з нього Ланоса.... не драматізіруй
ну хоч хтось мене почув!andriy320e30 писав: AnGeL, там основна перевага над акордом -дизель економічність і доступність любих зч шо грає першочергову рольакорд то зовсім інша історія
AnGeL писав: угу, якби ж то. електрика то якраз така штука яка довго іпе мозги, то раз, а друге, шо електриків толкових в нас мало.
ні, хороший замінникAnGeL писав: оригінал?
ти возиш з собою лом шоб відкрити машину в разі чого? чи запасні замки?cat-yellow писав: амок і вікна - не проблема, як на мене, тим більше, якщо то відомі глюки
принаймні в мене того нема і не знаю, що має статись, щоб було...
отожбо й воноcat-yellow писав: ні, хороший замінник
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей