Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дві теми: Редуктор виє, чи можна зробити самому ходову?
В мене питання: Стоїть в мене редуктор по ходу тяговий від 2102, до 100км/год розганяється а далі неможе, хоть є 5 передача, страшенно виє... Маю ще один новенький редуктор думаю його поставити він якраз швидкісний, значить при старті він буде туповатий а на розгоні нормальний. Друге: В мене заді ліва стойка стукає, ліг я під машину мені її похитали, замітив що там де кріпиться амортизатор там все болтається ніби не зажато, а може і втулки салінблока міняти треба. хоч машина була на капремонті... Їхав я позавчора з села гружоний віз бульбу мішок, ше дєвку заді, то на швидкості 80 - 90, сракою так закидало шо мама дорогая... Хотів спитати чи можливо самому перепресувати ті втулки?
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Re: Дві теми: Редуктор виє, чи можна зробити самому ходову?
Масло менял до того как выть начало ?firebiker писав: страшенно виє...
З повагою Black.
Я таку купив, думав що так має бути....
- Black
firebiker писав:думав що так має бути....

Если не хошь перебирать мост ,есть присадки молипденовые с разогретом маслом(старым)перемешиваються и в мост,в старину когда таких наворотов не было что б сплавить такую машину на базаре добавляли опилки

Попробуй если не будет результата то меняй планетарку !!!
У тебя чаем не подшипник полуоси гудит ????
З повагою Black.
- Black
В 21011 по моему нет с зади стойки там простой амор ухо - ухо и мост,а не рычажная подвеска!!!!firebiker писав:В мене заді ліва стойка стукає,

Пора менять с/б задних реактивных тяг!!!firebiker писав:так закидало шо мама дорогая
З повагою Black.
Незнаю виє і все, на швидкості.
- Buts
- Дякував (ла): 0
Круто
машина після капремонту.

- Turbo
- Ім'я:Роман
Якщо виє при навантаженні, тобто при нажатому газі або при гальмуванні двигуном, то це редуктор. Якщо виє постійно, навіть коли машина накотом їде, то це підшипник півосі.
А де в жигуля планетарка??? А нього гіпоїдна гловна пара!!! Планетарні ряди зустрічаються в автоматичних трансмісіях, диференціалах фур!!!Black писав:меняй планетарку
- Black
прдон очепятался !!!!Я всё в грузовой тематике размышляю!!!!Turbo писав:А де в жигуля планетарка

З повагою Black.
- Turbo
- Ім'я:Роман
Маю на увазі, що диференціал може шуміти тіки на поворотах або коли одне колесо проскальзує, тобто колеса рухаються з різною швидкістю.
- Black
эт уже сателитная группа!!!Turbo писав:рухаються з різною швидкістю
З повагою Black.
Коли даю газу тоді і виє. А коли їду накатом тоді не виє, то що масло долити в редуктор ???? Чи що???
-
firebiker, приєдь до мене я тобі всю підвіску переберу і редуктор подивимось. не дорого. дзвони як хочеш. 380975856526
Марік
Марік

- Breaker
є ше варіант що просто хєрово шось там закручено))) в мене вив тіпа редуктор, коли міняв щеплення, мені сказали що якась там гайка недотягнута, її дотягнули і вити перестало!!! :)
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Весна, потепліло , пора лізти до ходової
Ходову буду робити сам , причому повністю : заміна пружин , аміків , сайлентів + подвійний передній і задній (передній вже лежить готовий , з заднім складніше - на Кривчицях бачив за 260 грн , тіпа Техномастер , але чота досить грязний і клеймо не прослідковується
). Ніби з ходовою ньюансів не повинно виникнути, інструмент є , гараж є ... От тіки з часом не оченно
. Маю проблему з редуктором : виє , [цензура] , при гальмуванні двигуном , і на розгоні. Питання : де у Львові або в радіусі :) є хороший майстер по редукторах , щоб зробив надійно і по ціні в межах розумного (бабки на жаль не друкую
)?
І до купи : планую зробити балансування коліна в сборі з маховиком і корзиною + балансування кардана . Де можна сіє міроприємство здійснити ?
Якщо не впадло - відповідь продублюйте на liuskywalker@ukr.net , бо щас до компа дориваюся не часто , а мило є на трубі . Дзєнькую бардзо наперед

Ходову буду робити сам , причому повністю : заміна пружин , аміків , сайлентів + подвійний передній і задній (передній вже лежить готовий , з заднім складніше - на Кривчицях бачив за 260 грн , тіпа Техномастер , але чота досить грязний і клеймо не прослідковується

І до купи : планую зробити балансування коліна в сборі з маховиком і корзиною + балансування кардана . Де можна сіє міроприємство здійснити ?
Якщо не впадло - відповідь продублюйте на liuskywalker@ukr.net , бо щас до компа дориваюся не часто , а мило є на трубі . Дзєнькую бардзо наперед

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Я замітив коли лежав під машиною що в мене задній лівий амортизатор не дотягнутий болтається... І ще два аморта потекли по ходу, то треба пильники міняти. А і ще заді зліва є пружини в ник позапихувані якісь тверді резинки для чого та фігня я незнаю.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
to TIGER-NIGER : а на Любінській , 129а - сервіс? І двигунами займаєтесь ? А скіки по єнотах - перекинути з мого 011 блока всі потрохи на 213 ? Зі всіма замірами СЖ , компресії , настройкою карба , підгонкою поршнів з шатунами по масі ? Всі з/ч - мої ! Хотів сам робити , але по часу не виходить , та і строба і ще деяких інст. не маю 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Black
Вопрос :а где там пыльники ?????firebiker писав:І ще два аморта потекли по ходу, то треба пильники міняти
Старый способ кто катался челночником или с грузом знает:что на просевшие пружины если добавить про то что ты написал или мячи от тениса (в любом случае упругий эллемент)то на 2102 или 2104 можно и 1,5 тонны тащить не прогинаясь !!firebiker писав:А і ще заді зліва є пружини в ник позапихувані якісь тверді резинки для чого та фігня я незнаю.

приэтом чуды умудрялись в жеклёры проволки запихивать что б меньше жрало топлива!!!!!!Писец короче одним словом!!!!!
З повагою Black.
- Joni
- Ім'я:Vanja
- Контактна інформація:
То треба було раніше дивитись, а зараз знімай і міняй!firebiker писав:то треба пильники міняти.
Ги раньше дивитись, я тільки як 2 місяці тому купив її...
Але чому странно так, що тільки з ліва в пружині ці резинки позапихувані?
Але чому странно так, що тільки з ліва в пружині ці резинки позапихувані?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість