шарові
найдовше наразі прожила "заводська" ліва нижня шарова - 21 т.км
праві нижні - трек прожив 9 тис, поміняли на Белмаг (другої під рукою не оказалося) - прожив 4,5 тис. км - вже скоро треба буде міняти (майстр знайшов якийсь дефект)
зверху вже всюди стоїть Лемфьордер (найстаршій шаровій наразі тільки 5 тис - тому характеристик не даю)
рульові
все від Лемфьордера; щоправда на правому наконечнику лопнув через зиму пильник (проїздив коло 6 тис) - пильників окремо купити не знайшов - тому зробили саморобний і поки що тримається

тепер про те що було по рульовій раніше - заводський правий наконечник прожив 18 тис; заводська трапеція прожила 11 тис;
ще були деталі ходової "невідомого виробника" які мінялися до мене - жили напрочуд довго (до 20 тис мого пробігу + те що бігали до мене)
на сьогоднішній день машина в моїх руках 2 роки і пройшла за той час коло 23 тисячі
висновок з тої плутанини що я тут написав - Трек, Белмаг не виправдали довіри, деталі ходової випущені під маркою "заводські" трималися найкраще (за вийнятком моєї рульової трапеції); ну і Лемфьордер надто молодий щоб давати резюме