Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Блокіратори на прибудинковій території
- topper
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
snik, ніхрена! Я от власне подумую шоб поставити блокіратор надворі, бо буває ввечері приїжджаєш, а всі козирні місця позаймали крім того до когось гості приїхали або не культурні(рагулі) родичі.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- snik
- Ім'я:Євген
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Блокіратори на прибудинковій території
topper, ну от в мене в дворі вже умовно кожен має своє місце.. і коли на моє місце якийсь новосєл починає качати права і доказувати шо йому вапшє на всіх пофіг і він там хоче ставити машину бо він там вже її пару раз ставив, ну ізвінітє мєня, но хай йде до дупи...
сорі за нецензурщину....
сорі за нецензурщину....
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- topper
В мене власне протилежна ситуація, хочу зробити так, шоб місце для моєї Галі ніхто крім неї не займавsnik писав:topper, ну от в мене в дворі вже умовно кожен має своє місце.. і коли на моє місце якийсь новосєл починає качати права і доказувати шо йому вапшє на всіх пофіг і він там хоче ставити машину бо він там вже її пару раз ставив, ну ізвінітє мєня, но хай йде до дупи...
сорі за нецензурщину....

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну з чогось же треба почати ))Andriy01 писав:Зараз бачу лише двіженіє повітря.
якщо це нічого не дасть то що радиш робити далі ?
фаркоп самий дієвий метод ? ))
такого плану.snik писав:типу такий???
Востаннє редагувалось Чет, 19 квітня 2012, 22:57 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
- snik
- Контактна інформація:
а сусіди проти не будуть.. краще вже так усно узгодити де хто ставить іі свьо....topper писав:шоб місце для моєї Галі ніхто крім неї не займав
в мене половина ставить перед входом, а половина збоку, там тоже місце добре та і вікна туда їхні виходять....

K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- topper
Будуть протиsnik писав: а сусіди проти не будуть.. краще вже так усно узгодити де хто ставить іі свьо....
в мене половина ставить перед входом, а половина збоку, там тоже місце добре та і вікна туда їхні виходять....

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
купи собі гараж, або став на стоянку.topper писав:хочу зробити так, шоб місце для моєї Галі ніхто крім неї не займав
в мене дворі зараз з місцем стало напряжно ввечері. але нема проблем. хто не вліз, той ставить трохи дальше.. а я якшо не влізаю біля будинку то їду на стоянку.
хотя з цим дійсно треба боротися. то мабуть проблема всяких таких центральних районі і місць масового відпочинку.topper писав:яким класно в дворі поставити машину і піти в парк Культури/Стрийський парк
- topper
Гараж купиться тоді коли буду мати дозвіл на руках на його встановленняvovka писав: купи собі гараж, або став на стоянку.
в мене дворі зараз з місцем стало напряжно ввечері. але нема проблем. хто не вліз, той ставить трохи дальше.. а я якшо не влізаю біля будинку то їду на стоянку.

Стоянка є недалеко але якшо ставити ввечері - в 08:00 її треба буде забрати

-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Я за клей в замку
або щось в тому стилы, я б ых достав...!
Приыжеё мужек моднык ставити автывку на своё козирне мысце з турныкетом,опля пля, а вын невыдкриваёться
а всы мысця вже зайняты
ы так кожен день

Приыжеё мужек моднык ставити автывку на своё козирне мысце з турныкетом,опля пля, а вын невыдкриваёться

Воно 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
а про тебе не можна сказати, шо ти "не культурний (рагуль)"? чому зразу аткі висновки про інших?topper писав:Я от власне подумую шоб поставити блокіратор надворі, бо буває ввечері приїжджаєш, а всі козирні місця позаймали крім того до когось гості приїхали або не культурні(рагулі) родичі.
ти не маєш права, якшо це не твоя приватна територія.topper писав:В мене власне протилежна ситуація, хочу зробити так, шоб місце для моєї Галі ніхто крім неї не займав
Відпишусь і я про подібну ситуацію в себе на районі.
Будинки в нас йдуть паралельно, між ними йде вуличка і газон. Водії паркуються (в тому числі на ніч) з боку під"їздів будинку, в якому живуть. Я теж так робив, але в мене вікна виходять на іншу сторону, типу в двір іншого будинку. Ну і вирішив там (під вікнами) ставити машину. Кілька днів поспостерігав хто де ставить машини, помітив багато вільних місць, на одне з них і ставлю машину. Так ставив десь місяць, потім якось в обід паркуюсь там же, стоять жінки з того будинку. Ну і починають розмову до мене, досить культурно:
- Доброго дня. А з якого Ви будинку?
Кажу "з оцього".
Вони:
- Ну ми би просили ставити машину під вашим під"їздом.
Питаюсь чому?
Вони:
- Бо тут це наша приватна територія, тут можуть ставити тільки мешканці цього будинку.
Тут на фразі "це наша приватна територія" мене вкурвлює і я спокійно пояснюю:
- По-перше, приватних територій тут нема, це територія міста. По-друге, мені так зручніше, бо вікна сюди виходять. По-третє, я тут нікому не заважаю, не займаю нічийого місця хто би паркувався тут часто і довго.
Вони видно, зважаючи на мою стриманість, усміхнулись і сказали типу ок, ставте, нам не заважає, все гуд. Посміялись і розійшлись.
Ну кароче, на понт брали.
З одного боку нєфіг про якісь "зайняті", "приватні" і т.д. місця розказувати, з іншого боку я би не поставив машину на місце якоїсь іншої, яка там постійно паркується. Але якби я приїхав в гості до когось то ставив би машину де мені зручно і не звертав би уваги на чиїсь "парковочні місця".
Sad, but true.
- topper
А особливо коли почнеться День Львова, концерти/п"янки/гулянки...vovka писав:хотя з цим дійсно треба боротися. то мабуть проблема всяких таких центральних районі і місць масового відпочинку.

- snik
- Контактна інформація:
Thorn писав:Приыжеё мужек моднык ставити автывку на своё козирне мысце з турныкетом,опля пля, а вын невыдкриваёться а всы мысця вже зайняты ы так кожен день

K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- topper
Так от шоб звертав увагу, для того і є бажання поставити блокіратор або в кращому випадку - металевий гаражBOXER писав:Був випадок, коли родич приїхав на кемрі і включив аварійку, притому поставив машину прямо на виїзді, тобто ніхто не в"їду і не виїде. Я підійшов попросити шоб з*[цензура], а там на пас.місці кубіта, питаю де власник? Каже шо спускається, я почекав 30 секунд і почав сигналити, він вийшов і замість того шоб заїхати в вільне місце і мене випустити - показує шо він їде прямо, фіг з ним, включили задню, випустили його, він розвертається і всеодно їде за нами, і не рагуль?! Доречі він колишній мєнт, не то зам.начальника...BOXER писав:а про тебе не можна сказати, шо ти "не культурний (рагуль)"? чому зразу аткі висновки про інших?я вкурсіти не маєш права, якшо це не твоя приватна територія.![]()
![]()
Відпишусь і я про подібну ситуацію в себе на районі.
Будинки в нас йдуть паралельно, між ними йде вуличка і газон. Водії паркуються (в тому числі на ніч) з боку під"їздів будинку, в якому живуть. Я теж так робив, але в мене вікна виходять на іншу сторону, типу в двір іншого будинку. Ну і вирішив там (під вікнами) ставити машину. Кілька днів поспостерігав хто де ставить машини, помітив багато вільних місць, на одне з них і ставлю машину. Так ставив десь місяць, потім якось в обід паркуюсь там же, стоять жінки з того будинку. Ну і починають розмову до мене, досить культурно:
- Доброго дня. А з якого Ви будинку?
Кажу "з оцього".
Вони:
- Ну ми би просили ставити машину під вашим під"їздом.
Питаюсь чому?
Вони:
- Бо тут це наша приватна територія, тут можуть ставити тільки мешканці цього будинку.
Тут на фразі "це наша приватна територія" мене вкурвлює і я спокійно пояснюю:
- По-перше, приватних територій тут нема, це територія міста. По-друге, мені так зручніше, бо вікна сюди виходять. По-третє, я тут нікому не заважаю, не займаю нічийого місця хто би паркувався тут часто і довго.
Вони видно, зважаючи на мою стриманість, усміхнулись і сказали типу ок, ставте, нам не заважає, все гуд. Посміялись і розійшлись.
Ну кароче, на понт брали.
З одного боку нєфіг про якісь "зайняті", "приватні" і т.д. місця розказувати, з іншого боку я би не поставив машину на місце якоїсь іншої, яка там постійно паркується. Але якби я приїхав в гості до когось то ставив би машину де мені зручно і не звертав би уваги на чиїсь "парковочні місця".

- BOXER
я через годину-дві-три поїду і моживо ніколи більше не поставлю машину в тому місці. для цього треба блокіратори? то якийсь комплекс неповноцінності і черговий прояв рагулізму українцівtopper писав:Так от шоб звертав увагу

на якій підставі?topper писав:поставити блокіратор
то вже зовсім інша справа. гараж можна поставити тільки на приватній території. якшо є приватна територія, то і блокіратори там собі ставtopper писав:або в кращому випадку - металевий гараж

Sad, but true.
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Рекомендую двокомпонентний епоксидний клей польського виробництва PoXipol
Я б стояв в выкны ы чекав поки вын/вони приыдуть, щоб подивитись...

Я б стояв в выкны ы чекав поки вын/вони приыдуть, щоб подивитись...

Воно 

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Підтримую,якщо кожен почне собі ставити блокіратори бо він собі вирішив що то його місце і не іпе то буде война.В мене під будинком взагалі ще простіше-приїжджаєш є місце ставиш,нема то пендзелюєш на стоянку і ніхто нікому не кидає ніколи ніяких предяв типу то моє місце і все..Що за привичка в народу,де б не був мусить за собою застовбити клаптик земліBOXER писав:BOXER

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
BOXER, +100500 харять ті блокіратори, як жив в центрі в маленьку вуличку на дорошенка понапихали тих блокіраторів мешканці, що ні розвернутися, ні на пару год поставити, тільки як заїхав, то задом вирулюеш а як хтось припре то взагалі чекай хз скільки... їхні машини тільки наніч стоять на цих місцях!! нафіг таке робити?? це що приватна власність?? хто там був може бачив вул. дорошенка 31, там ще естетична стоматологія є... це ж просто ппц там... 

- topper
Не комплекс неповноцінності, а коли ти ввечері замучений приїхав додому і бачиш, шо надворі купа "лєвих" машин, мусиш їхати на стоянку, з неї пішки тусувати або в гіршому випадку нести якийсь мішок цибулі/бульби чи якісь зап.частини до авто... Рагулізм я вже писав, це стиль життя.BOXER писав: я через годину-дві-три поїду і моживо ніколи більше не поставлю машину в тому місці. для цього треба блокіратори? то якийсь комплекс неповноцінності і черговий прояв рагулізму українців![]()
topper писав:поставити блокіратор
не на підставі, а для зручності в розподілі місця на подвір"ї.на якій підставі?
Можна ще і не на приватній але маючи на руках дозвіл/рішення судуто вже зовсім інша справа. гараж можна поставити тільки на приватній території. якшо є приватна територія, то і блокіратори там собі став![]()

- topper
Thorn писав:Рекомендую двокомпонентний епоксидний клей польського виробництва PoXipol![]()
![]()
Я б стояв в выкны ы чекав поки вын/вони приыдуть, щоб подивитись...![]()

- BOXER
став десь дальше. чи в сусідньому дворі. ну або йди на стоянку. нічого в тому нереального не бачу. я на стоянку ставив серед ночі не раз і втомлений вертався додому. територія біля будинку не твоя! нема місця - роби шо хочеш, але тим "лєвим" машинам нічого робити не маєш права і нічого не доведеш. в них такі самі права на то місце як і в тебе!topper писав:Не комплекс неповноцінності, а коли ти ввечері замучений приїхав додому і бачиш, шо надворі купа "лєвих" машин, мусиш їхати на стоянку, з неї пішки тусувати або в гіршому випадку нести якийсь мішок цибулі/бульби чи якісь зап.частини до авто...
імхо це саме ось це:Sluva писав:Що за привичка в народу,де б не був мусить за собою застовбити клаптик землі
BOXER писав:черговий прояв рагулізму українців
імхо, максимум шо можна зробити - якось то собі узгодити з сусідами: типу домовитись хто де ставить і де мають ставити машини гості сусідів. ось тут цікаво буде поспостерігати за активністю народу в такій кооперації

Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей