"памедленей, пжалуста, я запісууую" (с)may писав: переконав ДАЙця, що мені розворот не тільки не заборонений
як саме?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
"памедленей, пжалуста, я запісууую" (с)may писав: переконав ДАЙця, що мені розворот не тільки не заборонений
Взагалі-то я рекомендую їхати до перехрестя Тролейбусної. Є нестиковка між ДСТУ і ПДР. В цьму місці мав би стояти "Рух прямо"...MAECTP0 писав: "памедленей, пжалуста, я запісууую" (с)
дай дінки на ті ДСТУ, чи шо...may писав: Учітє матчасть! (с)
думаю цей знак для цього й повісили. Бо потік по науковій там не слабий, а враховуючи кінцеву зупнку троля2 - занята права смуга, потік втікає в ліві. От щоб не створювати ситуацій той знак й повісили. Хоча як все криворуко.may писав:
бо в правилах я того шось не знаю де шукати
Взагалі-то я рекомендую їхати до перехрестя Тролейбусної
ось це саме цікаве.may писав: Що я розповідав ДАЙцю - неважливо. А от як би подивився суддя - не знаю.
щоб коли снігом заліпить було зрозуміло що за знак.igorok писав: щоб навіть зустрічним було видно суть знаку
а так? http://goo.gl/maps/ZjTsptopper писав: ну на лінку він шестикутний
+1igorok писав: така особливість того знаку, і ще уступити дорогу - це два дорожні знаки, які не прямокутні чи круглі, як всі інші, підозрюю, щоб навіть зустрічним було видно суть знаку
Дядько Гугл знає все...MAECTP0 писав: дай дінки на ті ДСТУ, чи шо...
думаю, не одного мене то цікавить.may писав: Якщо буде дуже цікавити то дам дайджест коротенький...
Зміни в ДСТУ 4100 викликані, в першу чергу, введенням нових знаків в ПДР і зміною типів плівок на знаках із світлоповертальною поверхнею. Введено застосування знаку 3.1 "Рух заборонено" (як в ПДР).MAECTP0 писав: думаю, не одного мене то цікавить.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей