Чи зауважив хтось що різниця між пульсом (з прсидками) і без не змінилась ні зкурсом ні з...а там на 1грн.
Або присадка власного виробництва іна складах лишок на 100років. Або ф/з
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи зауважив хтось що різниця між пульсом (з прсидками) і без не змінилась ні зкурсом ні з...а там на 1грн.
DNK писав: може я чогось не розумуї,чому ігнорується відповідь на питання про неякісне пальне.
Дякуємо за відгук. Передамо колективу Ваші слова.ROVA писав: Хочу подякувати за якість обслуговування на газовій заправці на Стрийській. Дуже ввічливий персонал
Вкажіть, будь ласка, коли та на якому АЗК це відбулось.andrewdor писав: Взагалі дивуюсь завжди як в загальному місці (заправка, магазин, кафе) можуть непустити дитину в тулет.
Платформа Фішки, розробник, сервер та бази польського підрядника.Liuskywalker писав: Враховучи , що база "фішки" - місцева , так сказать , тобто не потрібно всяких узгоджень протоколів з третіми постачальниками , як це є з картами - емітент, еквайр, процесінг ....
AndrewK писав:
Дякую окко за надзвичайні кавові враження. Такого чудового смаку перепалених жолудів я вже давно не пробував
не розумію твоєї логіки, виходить в тебе що укрнафта проста 95 дорожча ніж на окко чи що? в чому проблема порівняти з пульсом? чи з звичайною укрнафтою не енерджі?BOXER писав: ми рівняємо цінові діапазони. може ше види присадок будемо рівняти? там на 20 коп, а там на 1грн., думає вони однакові ті присадки?
факт є факт, 95ий бенз - 95ий. якшо взяти 95пульс сумніваюсь, шо розхід буде менший, а ціна ше більша.
Bober 2114 писав: Зремонтуйте підкачку коліс, на пр. Червоної Калини. На жодній заправці не працює.
ОККО писав: На час морозів підкачки консервують, щоб обладнання не пошкоджувалось. В сильні морози трубки тріскають. Як тільки погодні умови покращаться, одразу відновимо їх роботу.
Передаємо в техслужбу.ОККО писав: Зремонтуйте підкачку коліс, на пр. Червоної Калини. На жодній заправці не працює.
шо незрозумілого, якшо дешевший укрнафтівський бенз показав себе (нехай це навіть суб"єктивно, але я описав ситуацію детально) краще, ніж дорожчий на 3 гривні ОККОвськийxxfOxx писав: не розумію твоєї логіки, виходить в тебе що укрнафта проста 95 дорожча ніж на окко чи що? в чому проблема порівняти з пульсом? чи з звичайною укрнафтою не енерджі?
трохи "тєкст падєбільному напісан", передайте маркетологам. якби це були натуральні вітчизняні компоненти, то смак випічки не був би таким неповторним?ОККО писав: Для начинок використовуються тільки натуральні імпортні складники, що робить смак випічки на «ОККО» неповторним.
те й незрозуміло, в мене на енерджи 95, теж розхід на укрнафті був менший за такий же бензин тільки без присадок, тому і рівняти треба однакові (типу безприсадкові) бензини, що тут незрозумілоBOXER писав: шо незрозумілого, якшо дешевший укрнафтівський бенз показав себе (нехай це навіть суб"єктивно, але я описав ситуацію детально) краще, ніж дорожчий на 3 гривні ОККОвський
Боксер, навпаки, стверджує що розхід менший на простому, без присадковому.xxfOxx писав: те й незрозуміло, в мене на енерджи 95, теж розхід на укрнафті був менший за такий же бензин тільки без присадок,
Питання чи та дещєшевизнане вилізе потім в чистки/заміну форсунок, інжектора...BOXER писав: взаємозалежність розхід і ціна
"Боріс, ти неправ" (с)MAECTP0 писав: Боксер, навпаки, стверджує що розхід менший на простому, без присадковому.
якраз порівнюється звичайний ОККО і присадковий УкрнафтаBOXER писав: мені он тут підігнали карточки на 95ий ОККО, від"їздив 20 л., розхід підійшов до 10ки по місту! 10, це якийсь анріал, на 95енерджі, який лию два роки, вище 9-ти по місту не піднімався... на 20л виїжджаю 230-240 км., а тут рівно 200... режими завжди ті самі, умови теж... Кароч, бенз як був фуфлом, так і є.
ну тоді порівняй звичайний Укрнафта 95 і ОККО, тоді буде про, що говорити, 95-ий звичайний на Укрнафті ще дешевше продають, ніж 95 енерджи - щонетак?BOXER писав: xxfOxx, не тупи, я не тільки "їздові характеристики" порівнював, точніше взагалі не їх, а взаємозалежність розхід і ціна
xxfOxx писав: Боріс, ти неправ" (с)
BOXER писав: шо незрозумілого, якшо дешевший укрнафтівський бенз показав себе (нехай це навіть суб"єктивно, але я описав ситуацію детально) краще, ніж дорожчий на 3 гривні ОККОвський
xxfOxx писав: тоді порівняй звичайний Укрнафта 95 і ОККО, тоді буде про, що говорити, 95-ий звичайний на Укрнафті ще дешевше продають, ніж 95 енерджи - щонетак?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей