Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Введення терміну дії водійських прв
Коля
Ім'я:Микола
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Введення терміну дії водійських прв

Повідомлення Коля » Чет, 10 лютого 2011, 16:57

Opelevod писав:Як ти будеш доказувати шо ти справді рік їздив?
Протокол про штраф за той рік принесеш і маєш доказ :D

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Чет, 10 лютого 2011, 17:02

Demyan, ти знаєш, оце що ти написав, то я не знаю тепер про що ти! щоб нормально виїхати з дому я собі позашляховика купила!!! бо я не можу ФІЗИЧНО проїхати по своїй дорозі! і писала заяву в міськраду щоб зремонтували! натомість вони розфігачили ще більше центральну дорогу і де гроші взагалі незрозуміло (а вірніше дуже навіть зрозуміло)! влітку я 300 грн віддала за якусь НІКОМУ НЕПОТРІБНУ медичну довідку, щоб зробити техогляд на машину. ще одне геніальне новшество! бензин дорожчає, його якість не покращується. наразі зміни я особисто бачу тільки на гірше і держава ніяк не сприяє водіям в полегшенні їхнього життя! ввели високі штрафи? чудово! це правильно, штрафи повинні бути високі в будь-чому. Але ж штрафують тільки за вибрані порушення! Штрафують не для того, щоб рух регулювати, а щоб касу зібрати і виконати поставлену керівництвом квоту. і так в усьому, що не роблять, все через заднє місце. Я розумію прагнути до Європи і все таке, але ж треба прагнути з розумом, в Європі ніхто не буде давати хабарів, щоб їм пошвидше зробили ті права, а якщо не дай бог ще й бланків не буде, то ніхто ніколи за це не оштрафує! а в нас оштрафують! і ти потім будеш тратити свій час і сили щоб довести, що ти не верблюд. Тому повторюю ще раз: треба міняти все комплексно і з головою, а не бездумно видирати з європейського досвіду який один елемент і намагатись втулити його в нашу систему, навіть якщо він до неї ніяк не пасує і "посадочні місця" ніяк не співпадають, бо вся система зовсім інакша і проблема не в тому елементі, а в усіх складових системи.
zubylo.lviv.ua

Коля
Ім'я:Микола
Контактна інформація:

Повідомлення Коля » Чет, 10 лютого 2011, 17:03

Demyan писав:так серйозно, а тебе не дивує шо в швеції сухий закон і водки не купиш в магазині?А в данії якшо твоя машина налякає кінного полісмена ти повинен зупинитися а якшо кінь не заспокоїться ти повинен накрити машинуА в англії ти можеш пісяти в людних місцях якщо стоїш біля заднього колеса і правою рукою тримаєшся за машину...Є багато чого дивного і в них. Термін дії прав це добре і треба встановити для всіх.
А ще вони за любе порушення закону здають один ондого . Добре то чи ні що ми сунемо в Європу? І чи нас хтось там чекає?

Patrik
Ім'я:Patrik
Контактна інформація:

Повідомлення Patrik » Чет, 10 лютого 2011, 17:09

Sally,
Фактично зняла з язика хотів те саме написати...
В нас каральна держава, і НІХТО з керівництва не зацікавлений в порядку. А який дефіцит буде з бланками...Короче зняти вершки з людини в нашій державі завжди знайдуть як.
Не ту країну Гондурасом назвали

NIK
Тюнінг клуб
Дякував (ла): 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення NIK » Чет, 10 лютого 2011, 17:28

У них об этом задумались пол года назадhttp://www.newsland.ru/news/detail/id/550898/cat/52/

http://motorinfo.co.il/news/258?print

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Чет, 10 лютого 2011, 17:35

Sally писав:літку я 300 грн віддала за якусь НІКОМУ НЕПОТРІБНУ медичну довідку, щоб зробити техогляд на машину. ще одне геніальне новшество!
Це було завжди при проходженні ТО мед довідку.
Sally писав:держава ніяк не сприяє водіям в полегшенні їхнього життя
скільки доріг зроблено інших? розвязок - вони якраз покращують.
Так і в мене біля підїзду ями - але до підїзду вже немає - зробили, скоро зроблять і тут думаю. Колись я їхав 1 км по ямам тепер 10 метрів.
освітлення доріг теж кращим стало і постійним.
Бензин дорожчає всюди і внімеччині теж, і від того в нас якість не погіршується . фактично це просто тупік алене погіршення.
З наведених прикладів не бачу жодного погіршення життя водія.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Чет, 10 лютого 2011, 17:42

Demyan, ти шо за Львів не виїжджаєш?
Знаки - торба, Ями - Ж..па, розв"язки - які на..й розв"язки, сто років нічого не мінялось, навіть не всюди, де лежачі поліцаї є знаки, освітлення? ДЕ? Хіба у Львові, а за межами і на периферії - хіба лисий собі лисиною світить!
Востаннє редагувалось Чет, 10 лютого 2011, 17:43 користувачем cat-yellow, всього редагувалось 1 раз.

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Чет, 10 лютого 2011, 17:42

Demyan писав: шоб всюди їздити без віз але зі старими паспортами, або взагалі тупо з українським,
я так хочу! І так є у всіх нормальних країнах... От скажімо німець до нас їде без візи і з німецьким паспортом, виданим йому в 1989 році... Поясни американцю, що таке "паспорт для виїзду за кордон"... Нафіга два паспорта? Щоб двічі бабло зняти? А візи теж - на фіга? Он румунські цигани без віз по європах їздять, і в черзі на кордоні стоять до віконечка for EU member, які облсуговують 10 митників, а ми як бидлота в довжелезній черзі "для чорних". Але то так, крик душі...
Demyan писав:Не погоджуюсь, бо життя покращується

вже сьогодні? :D :shout

А ось я не сьогодні - вчора:-) їхав дорогою Львів-Золочів... Кажеш, розвязки будують? До вчора я думав, що найгірша дорога в області- на Жирівку... Так от, на Тернопіль - гірше, і це - міжнародна траса... Знаєш що казали іноземці, яких я віз? Вони просто мовчали, щоб мене не образити... І тільки потім один, приватно, акуратно так поцікавився, чому наш губернатор не розбив палатку в кабміні і не оголосив голодування? :|
Востаннє редагувалось Чет, 10 лютого 2011, 17:47 користувачем Myself, всього редагувалось 1 раз.
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Sally

Повідомлення Sally » Чет, 10 лютого 2011, 17:46

Demyan, в мене таке враження що ти в якійсь іншій країні живеш, або ти такий невиправний оптиміст, що дорога в 10 метрів тебе тішить настільки, що ти вважаєш, що перед тобою як перед водієм держава свій обов"язок виконала.
zubylo.lviv.ua

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Чет, 10 лютого 2011, 17:52

Sally писав:або ти такий невиправний оптиміст, що дорога в 10 метрів тебе тішить настільки, що ти вважаєш, що перед тобою як перед водієм держава свій обов"язок виконала.
в принципі так, ну не вважаю що виконала але дещо зробила і додому приємніше їхати, а ще як згадаю що тепер можу приїхати і в 1 ночі і буде гаряча вода мені взагалі все подобається :)

Sally

Повідомлення Sally » Чет, 10 лютого 2011, 17:58

Demyan, ну мені додому приємно їхати тільки 50 метрів біля мого дому, які ми зробили за свої гроші від початку до кінця. все решта це не дорога, це напрямок! всюди! а вода.. вода у мене зі свердловини, її качає насос і гріє бойлер, а ціна за світло огого! і хоча вона все одно виходить в 3 рази дешевша, ніж магістральна гаряча вода, я ввжаю, що це задорого як для країни, яка те світло не має де діти.
zubylo.lviv.ua

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Чет, 10 лютого 2011, 18:33

Demyan, вода - то таке, 5 років тому поставив собі електричний бойлер і маю всіх в носі:-)

А от те, що в нас є країна, є розумні і грамотні люди, а немає держави - факт. У нас немає міліції, немає СБУ, немає прокуратури та сідів, немає системи охорони здоров"я, немає освіти. У нас є організоване злочинне угрупування, яке вкрало (незаконно присвоїло) собі владні повноваження, змінило заднім числом Конституцію і просто тупо грабує народ. Основна функція такої "держави" - набивати кишені. Інтереси людей на порядку денному не стоять. Проаналізуй всі останні рішення Кабміну та Ради - нічого для полегшення життя.

Будь-яка зміна - аби видоїти трохи грошей. Ідіотизмів - на кожному кроці. Я не можу пояснити нікому з іноземців, що таке закордонний паспорт, чому для проходження ТЕХНІЧНОГО огляду маю пройти огляд медичний, чому я даю хабар лікарю, чому я ненавиджу (а не шаную, як всі нормальні люди) працівників ДПС... Чому у мене машина на житомирських номерах, чому я фізично проживаю не там, де зареєстрований, чому в день голосування я їду в інший кінець міста і голосую за місцевого депутата, який буде вирішувати проблеми цього району, в якому я не живу... І так далі - до безкінечності :surprised
Я патріот і не хочу жити в іншій країні. Але казати, що тут все добре - я не хочу, бо це не так. Це спровокована гра з власним сумлінням: я краду, бо всі так роблять. Тут не залишилось моралі чи етичних цінностей - бо всі замазані. Тільки хтось на мільйони баксів, а хтось - на сотні гривень. Тому і лідерів немає, і довіри немає, і опозиції (іншої еліти) немає... Та й еліти немає ніякої...

Ця система має бути перезавантажена, і цього разу без крові на жаль не обійдеться... І такі от "ініціативи" - вони тільки прискорюють настання "дня Х".
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Чет, 10 лютого 2011, 19:07

Ця тема актуальна для тих в кого водійський стаж більше 10 років.
У мене пише що видані 2008 року :p :D
І цей законопроект має буди прийнятий швидше ніж 29.03.2011. а точніше протягом місяця ;)
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Sally

Повідомлення Sally » Чет, 10 лютого 2011, 22:18

sergey писав:Ця тема актуальна для тих в кого водійський стаж більше 10 років.
та ж пишуть, що без терміну дії за кордон не випустять! от і будеш тоді рухати мештами швиденько в мрев))) якраз вони такі дурні, що ти їх намахаєш, а не вони тебе ;)
zubylo.lviv.ua

VeRMyT
Ім'я:Назар

Повідомлення VeRMyT » Чет, 10 лютого 2011, 22:33

ггг ))))

чув ту фішку ітки шо по ТВ, а тут ви оперативно ......

зробили просто ше одну систему взяток .... вот і всьо .... а ви думаєте шо за просто так ТО подешевшає ?
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

Sally

Повідомлення Sally » Чет, 10 лютого 2011, 22:34

VeRMyT писав: ТО подешевшає
а це шо за інформація? :) вперше чую))
zubylo.lviv.ua

GaGaRIN
Ім'я:Віталік
Подякували: 2 рази

Повідомлення GaGaRIN » Чет, 10 лютого 2011, 23:24

Demyan писав: А в англії ти можеш пісяти в людних місцях якщо стоїш біля заднього колеса і правою рукою тримаєшся за машину...
Теж мені диво велике... Я в Англії не був... А ле десятки разів бачив як бидло щит на узбіччі, і не біля заднього колеса, на ничку, а ГОРДОМЛЯ! Біля машини, при цьому розмахуючи піпіськоу пролітаючим повз автомобілям! :shout

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Чет, 10 лютого 2011, 23:59

тут тема про права і їх термін дії. :sing
Блекджек і все таке!)

VeRMyT
Ім'я:Назар

Повідомлення VeRMyT » П'ят, 11 лютого 2011, 00:13

Sally писав:а це шо за інформація? вперше чую))
та казав мені один вуйко з ДАІ шо ТО має подешевшати з лютого вроді ....
у мені швагру тре робити ТО зара, але йому відрадили, казали ше почекати і зробити в березні ....
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 11 лютого 2011, 00:41

Myself, сумно, але згоден підписатися під кожним словом твого останнього поста
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 3 гостей