Вчора, приблизно в 22.00 був в своїй машині з своєю дівчиною, вирішили зупинитись на парковці біля високого замку, з сторони де дорога до ресторану. Ну і от почали займатись тим самим. Тільки почали і тут бац світло ярке. Така дурна ситуація, стоп зразу і опа.. Беркута і міліція світять ярким фонаріком як ксенонова фара... Ситуація неприємна. Так от попросили вдітись і пред'явити свої документи, потім питали чи дівчині є 18(їй було 18, а мені 20). Карочє сказали що складають протокол і штраф буде + напишуть, що займались ізвращенством в машині, в громадському місці. Я був в шоці, вирішив заплатити, щоб не було проблем і не їхати в райвідділ (заплатив не багато, але...). Так от виникають питання:
1) заборонено займатись інтимом в затонованій сильно машині, але на лобовому тільки полоска (30% від всього лобового) в таких місцях вечором?
2) Який за це штраф?
3) Інформація потім відправляється в місце роботи або навчальний заклад??? 4) Чи можна тонувати лобове скло як і всі бокові???
5) чи мали право просити документи і забирати нас в райвідділ?
п.с. не подумайте, що я якийсь ізвращєнєц або маньяк, але інколи впадло додому аж їхати, всі ж ми люди)))))))