Концерн Volkswagen налагоджує виробництво комплектуючих для своїх автомобілів в Україні.
Як стало відомо, партнером Volkswagen за цим проектом стане німецька компанія Leoni, яка має підприємство в Стрию. На потужностях заводу проводитимуться кабельні мережі для машин.
Помічник генерального директора українського представництва Leoni Андрій Беренда повідомив, що стрийське підприємство почне виконувати замовлення Volkswagen з 8 грудня поточного року.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Volkswagen «приїхав» до Львова
- Slavik
- Ім'я:Ярослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Volkswagen «приїхав» до Львова
Ну він і загнув!zhyvchek писав: Андрій Беренда повідомив, що стрийське підприємство почне виконувати замовлення Volkswagen з 8 грудня поточного року.

Я працюю на цьому підприємстві інженером відділу управління і оптимізації виробництва, і скажу вам, що така дата поки-що не реальна, бо ще не підготовлена інфраструктура цього сегменту! Ну хіба-що почнуть виробляти поодиночні кабельні мережі у відділі прототипів...
Думаю, перші кабельні мережі до моторів зійдуть з конвеєра в 3-тій декаді місяця, а на повну потужність планується вийти десь у лютому/березні. В планах - запустити 14 виробничих ліній, прицьому працевлаштувати біля 500 чоловік!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей