Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
КПП
- !crashman!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Хто знає де можна дістати 5-тиступку на Ваз 2106 і скільки вона коштує і хто може її нормально встановити.
!!!! Взагалі є таке поняття 6-ти КПП на 06 ? !!!!
!!!! Взагалі є таке поняття 6-ти КПП на 06 ? !!!!
-
Збільшити отвір в центральному тунелі, бо кришка коробки трохи "залізе" в салон. Зробити два отвори в днищі по боках тунелю для кріплення болтів траверси, яку треба брати з коробкою. При установці добре виставити по осі. Оце, згрубшого, і все! Є ще деякі дрібниці, якщо цікавить - розкажу.21043 SW писав:А які саме переробки потрібні?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Казав мені недавно один таксіст (на білій шосі біля океану стоїть ввечері), що він собі якраз поставив 5 ступінку жигульовську і казав, що полонезівська до 3.14зди, казав що він майстер і сам машини робить, яку саме коробку він мав на увазі я так і не зрозумів, зрозумів тільки одне, що він її поставив без усіляких переробок і нищення кузова.
Ford?
-
Від Полонеза коробки ставлять тому, що жигулівські п"ятиступки "сирі" як по технології, так і по конструкції. Мабуть, мало хто з жигулістів, які активно експлуатують п"ятиступку, не стикався з проблемами: як не одне обріже, то друге посипеться. Раковини в металі, необроблені поверхні зубів, підшипники з дикими люфтами - далеко не повний перелік можливих (ймовірних!) дефектів чуда російського автопрому, хоча старі коробки завжди були чи не найнадійнішим агрегатом Жигулів.
А, взагалі, мені здається, що все, що наші (російські чи українські) автоконструктори придумали самі, а не тупо скопіювали-повне г...но! :?
Додано через 19 хвилин 55 секунд:
А, взагалі, мені здається, що все, що наші (російські чи українські) автоконструктори придумали самі, а не тупо скопіювали-повне г...но! :?
Додано через 19 хвилин 55 секунд:
Тут ти правий на всі сто, особливо зараз. Був недавно на станції біля київської траси, надивився жахів. Такі диски-і титанові і легкосплавні - вщент!!! Хлопці міняти не встигають. Друг повертався з Карпат, біля Золочева розтрощив обидва передні - їхав вночі і помало!CAT писав:взагалі то я не бачив доріг в львівській області на яких на 5 передачі їхати можна...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей