Давно ношуся з ідеєю якось звести до купи всі автоклуби Львова. Тішусь, коли бачу на вулицях нашого міста різні клубні машини. Можливо, не один водій Ланоса, Фольцвагена, Сузукі, Кіа чи Шкода Клубу дивувався - чого то їм блимає чи сигналить якийсь Міцик?

От жаль тільки, що Клуби наші не є надто чисельними. А допомоги інколи потребує будь хто. Як наприклад ось ця ситуація.
Зрештою, всі ми ("Клубники"), десь по духу люди одинакові. Саме через це людина тусується з клубу в клуб, залежно від марки машини. Хтось був (і залишився) у Ланос - тепер у Шкоді; Хтось - Опель і Мітсубіші і т.д.
Ідея проста. Якщо коротко - то взаємодопомога на дорозі.
Чи то ДТП у когось, чи то ДАІшники домахались. Ну, наприклад. Повісило ДАІ десь знак "30"... Зрештою, як нещодавно: закриті фактично виїзди на Стрийську з Вол.Великого і свіжа "цегла" на Суркова (не знаю нової назви). Всі машини змушені їхати через Наукову. Результат - шалені корки на перехрестку Стрийська - Наукова. І так само, повернути зі Стрийської наліво, на Новий Львів чи Сихів можна було лише у двох місцях: той самий перехресток Стрийська - Наукова і аж внизу біля Стрийського базару. Зрозуміло, що міськраді чи ДАІшникам на це плювати - головне, що є місця де можна бабло стригти. Іти до них розмовляти, протестувати? Одному - безглуздо. Клубом з 5-20 машин марна справа. А всіма Клубними машинами (скільки нас у Львові?) під'їхати до обласного ДАІ, припаркуватись і попросити пояснити те чи інше рішення - погодьтесь, справа зовсім інша!
ДТП за участю Клубної машини - приїде на допомогу 1-3 машини - і це добре! А під'їде за кільканадцять хвилин кільканадцять машин, то ніякий Черокі (лінк вище) рипатись не буде! Ніякий ДАІшник не стане писати у протокол брехню, бо винуватець ДТП, або сам мєнт, або грошей дав. Нехай попробує поперти своїм протоколом проти кількох десятків свідків. При нагоді, можу похвалитись. У Мітсу працює така штука, як "SOS команда".
Одним словом, думаю, ідея зрозуміла. Хто що думає з цього приводу?