Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
У Львові пройде автопробіг антикварних автомобілів
zhyvchek
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
У Львові пройде автопробіг антикварних автомобілів

Повідомлення zhyvchek » Чет, 17 квітня 2008, 10:25

29 квітня-13 травня львівський автоклуб «ЗАЗ-козак» проведе автопробіг антикварних автомобілів «Шляхом бравого солдата Швейка». Автошоу пройде дорогами шести європейських країн: України, Польщі, Чехії, Австрії, Угорщини і Словаччини.

Автопробіг «Запорожців» проходитиме за маршрутом: Львів - Фельштін - Перемишль - Ряшов - Краків - Вроцлав - Рідзіна - Лешно - Прага - Табір - Пісек - Будієвіце - Відень - Грац - Будапешт - Гуменне - Ужгород - Львів. Довжина маршруту складе 3200 кілометрів.

Разом з десятьма львівськими екіпажами на автомобілі «Запорожець» участь в автопробігу візьме львів'янин, виконавець ролі Йозефа Швейка - Богдан Бенюк.

BAndrik
Ім'я:Andriy
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Re: У Львові пройде автопробіг антикварних автомобілів

Повідомлення BAndrik » Чет, 22 травня 2008, 14:44

Автопробіг пройшов успішно. Львів-Скелівка-Перемишль-Краків-Ридзина-Прага-Пісек-Табор-Чеські Будейовіці-Будапешт-Гуммене-Ужгород-Львів.

Всі машини доїхали своїм ходом. Всі поломки або виправляли на ходу або на ночівлях. на щастя нічого такого що б не змогли поремонтувати не сталося :)

Дуже привітно люди ставились до нас, цікавились автомобілями і метою пробігу і тд і тп:)
а мета пробігу крім участі в фестивалі старих авто в Ридзині, Польща, було - маркування та в майбутньому долучено української та словацької частини маршруту Бравого вояка Швейка до австрійського та чеського. чим ми надіємось зацікавити та привабити туристів до рідного краю.

Багато іноземців говорили що ще не були в Україні, на що ми їх любязно запрошували на фестиваль бароко де буде виставка старих автомобілів(осінь 2009 рік).
Нажаль не встигли обїхати все що хотіли (пропустили Грац - серце автомобілебудування Австрії)

думаю що за тиждень-другий інформація про цю поїздку з фото можна буде побачити на клубному сайті -www.zazkozak.com

Доречі!
Незабаром у селі Скелівка (Старосамбірський район) будуть організовані щось на зразок "швейківських маневрів" з їздою по легенді, різними урочистостями та оповідками про Швейка.

antik
Ім'я:Антоха
Стать:чоловік
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Re: У Львові пройде автопробіг антикварних автомобілів

Повідомлення antik » Чет, 22 травня 2008, 15:51

zhyvchek писав:Львів - Фельштін - Перемишль - Ряшов - Краків - Вроцлав - Рідзіна - Лешно - Прага - Табір - Пісек - Будієвіце - Відень - Грац - Будапешт - Гуменне - Ужгород - Львів
%)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей