авто 2106
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
маятник новий на підшипниках!Black писав:Маятник посмотри
Я не розумію, як можна перетянути шарові?Black писав:Может шаровые перетянул?????
шарові lemforder але руль важко крутився ше і до заміни шарових! п.с якшо їзджу по львові довго то блін аж мокрий весьTurbo писав:Більш ймовірно, що були встановлені усилені кульові опори, на то й вони усилені, що потрібно більше сили, щоб їх провернути
ага розвал в мене поганий зроблю відпишу!Turbo писав:Можливо варто перевірити геометрію підвіски. Після того як мені зробили ту геометрію, то руль дійсно лекше крутиться, особливо відчутно коли паркуєшся на стоянці.
агаJoni писав: а вона постійно так важко поверталася???
ок тіки незабудьJoni писав:я пробю в одного кулібіна шо можна зробити і напишу!
ок зроблю відпишу чи шось дає :)Fobos писав:вперед, маэш фронт роботи, ти поняв про що йдеться? На самый рульовый зверху э регулювальни гвинт, от його ы треба крутити, згыдно вищенаведенної інструкції, і ще одне перевір наявність масла, якщо там сухо, що можливо із моменту виготовлення радив би залити туда трансмісійки.
После 150 - 200 тысяч км появляется люфт в рулевой рейке. На какое-то время помогает регулировка. Но после нескольких подтягиваний возрастает усилие на руле, и рано или поздно рулевую рейку придется менять. Причем вместе с насосом гидроусилителя - после 10 лет он также потихоньку изнашивается.Speedo писав:Знову міняти (реставрувати) рульову, чи може десь дотягнути, підрегулювати...???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість