Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шевроле Лачетті 1.8, плюси і мінуси...
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Мій знайомий хоче зараз купляти таку тачку, седан 1.8. Просто в нього немає інтернета і попросив щоб я вас тут запитав. Які в цієї машини недоліки? Чи варто брати її за 14000у.е. 3-х річну чи краще нову за 16000? Чи можливо краще йому доскладати до Шкоди Октавії? Хто що знає про ту машину і її плюси й мінуси, будь-ласка, підскажіть. Дякую
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Шевроле Лачетті 1.8, плюси і мінуси...
Breaker, я коли вибирав тачку то знайшов всі відповіді у форумі на autoconsulting.com.ua
Основна причина яка була чому відмовити лацетті - розхід 12(ручка)-14(автомат)л
Як на таке двігло думаю це перебір...
За 14к можна взяти омегу Б 2.5 автомат, яка буде їсти тих же 14 л але буде їхати так як треба
Тут на форумі доречі продавалась якась недавно. Ще й авто набагато вищого класу і кращої міцності кузова буде 
І ще знайомий розказував про мужичка який провів на сервісі пів року через проблему з рульовим.
Ну і метал в корейців не ахті.
Основна причина яка була чому відмовити лацетті - розхід 12(ручка)-14(автомат)л

За 14к можна взяти омегу Б 2.5 автомат, яка буде їсти тих же 14 л але буде їхати так як треба

І ще знайомий розказував про мужичка який провів на сервісі пів року через проблему з рульовим.
Ну і метал в корейців не ахті.
- Ronster
- Контактна інформація:
Breaker,
Якщо є можливість докласти до октавії то тут без варіантів! Тіки от докласти трохи треба... Octavia A5 Liftback - від 19.500 євро(це десь 26,5к зелених), Octavia Tour - від 14.500 євро(майже 20к)!
Якщо є можливість докласти до октавії то тут без варіантів! Тіки от докласти трохи треба... Octavia A5 Liftback - від 19.500 євро(це десь 26,5к зелених), Octavia Tour - від 14.500 євро(майже 20к)!
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Breaker,
Мій папік взяв собі Лачетті, і задоволений як слон, і то шо кажуть деякі екземпляри шо вона бере багато то то просто 3,14здьож(про 1.6). 1.6 бере десь 8-9 по місту 6-6.5 по трассі. 1.8 не обовязково брати якшо не хочеш ганяти, ну тоже спорне питання, бо ця машина не для гонок, а так просто їздити для власних потреб, хоча на трассі можна і 200 пхнути без проблем якшо дорога дозволяє. На рахунок Октавії то точно сказати не можу але судячи по тому що я чув, то вона досить жостка, але по швидкісним характеристикам походу краща, але тим не менше вона менша ніж лачетті що зовні що всередині. Доречі їздив (в якості пасажира) на СуперБ то було страшно, бо дуже жостка і на швидкості її троха зносило з дороги. Лачетті мякша, більша, але мабуть повільніша, хоча не факт. Якщо потрібна машина для задоволення власних потреб то я б брав Лачетті, а якщо ще хочеться польотати то краще Октавію. ІМХО
Мій папік взяв собі Лачетті, і задоволений як слон, і то шо кажуть деякі екземпляри шо вона бере багато то то просто 3,14здьож(про 1.6). 1.6 бере десь 8-9 по місту 6-6.5 по трассі. 1.8 не обовязково брати якшо не хочеш ганяти, ну тоже спорне питання, бо ця машина не для гонок, а так просто їздити для власних потреб, хоча на трассі можна і 200 пхнути без проблем якшо дорога дозволяє. На рахунок Октавії то точно сказати не можу але судячи по тому що я чув, то вона досить жостка, але по швидкісним характеристикам походу краща, але тим не менше вона менша ніж лачетті що зовні що всередині. Доречі їздив (в якості пасажира) на СуперБ то було страшно, бо дуже жостка і на швидкості її троха зносило з дороги. Лачетті мякша, більша, але мабуть повільніша, хоча не факт. Якщо потрібна машина для задоволення власних потреб то я б брав Лачетті, а якщо ще хочеться польотати то краще Октавію. ІМХО
Машина не жінка , помилок не пробачає
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Як дивитись,нова машина є нова,я б не брав 3-ох річну,ти ж не знаєш шо з машиною було і за 3-ох річну 14 то дорого.
Машина в загальному класна , хворобами є:
-пальці супортів,які міняються по гарантії , але крашче заплатити 400 грн. і поставити точені і хвороба пропаде, на 50000 точно.
-12 літрів бере до обкатки , після чого за 10 не вилазить.
-задня права стойка в всіх гримить,тоже міняють по гарантії.
-ручки- стирається краска.
За рік пробіг 60000 , 50% по Львову,більше проблем ніяких небуло.
Ше можеш почитати http://lacetti.kiev.ua/Forum/ - там про все розказано.
Ше може глянути Cerato,тоже так нічо.
Машина в загальному класна , хворобами є:
-пальці супортів,які міняються по гарантії , але крашче заплатити 400 грн. і поставити точені і хвороба пропаде, на 50000 точно.
-12 літрів бере до обкатки , після чого за 10 не вилазить.
-задня права стойка в всіх гримить,тоже міняють по гарантії.
-ручки- стирається краска.
За рік пробіг 60000 , 50% по Львову,більше проблем ніяких небуло.
Ше можеш почитати http://lacetti.kiev.ua/Forum/ - там про все розказано.
Ше може глянути Cerato,тоже так нічо.
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Breaker,
Нормальна машина кажи хай бере, що собі катулятись всякі ямкі обїзжати і на бардюри не виїжжати, бо БМВ і японяки то не машини
Нормальна машина кажи хай бере, що собі катулятись всякі ямкі обїзжати і на бардюри не виїжжати, бо БМВ і японяки то не машини

Блекджек і все таке!)
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Babak писав:Нормальна машина кажи хай бере, що собі катулятись всякі ямкі обїзжати і на бардюри не виїжжати, бо БМВ і японяки то не машини
Ну-ну я тобі то згадаю! Ямкосукообєжатєль

Drifthooift
- Just be
Однозначно нову. За +2к нова машина+ гарантія в випадку чого не тра...єш собі мозги.Breaker писав:Чи варто брати її за 14000у.е. 3-х річну чи краще нову за 16000?
- Solaris
як маєш на руках 14$ ліпше опеля вектру V6 2.5 170 коняк..
як сів в то лацетті то зразу відчув шо то робили наші.. серйозно, то кал невартий і 8$
як нехоче гнати то хай тут шукає але тут сток тільки продають
як сів в то лацетті то зразу відчув шо то робили наші.. серйозно, то кал невартий і 8$
як нехоче гнати то хай тут шукає але тут сток тільки продають

- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Якого року вектра за такі гроші?Solaris писав:як маєш на руках 14$ ліпше опеля вектру V6 2.5 170 коняк..
Які ви всі розумні ,а я сів рік тому,проїхав 60000 і не шкодую!Solaris писав:як сів в то лацетті то зразу відчув шо то робили наші.. серйозно, то кал невартий і 8$
І робили не наші,наші ставили готовий мотор(покоцали радіатор) і прикрутили колеса.
Breaker,
Нова машина, є нова,тим більше вектра 2,5 2000 року потяне десь 15,правда машина казка , колись чуть не купили.(за 97рік 3роки тому хотіли 13,а зараз ціни виросли майже в 1,5 рази)
- pikach00
Приблизно 2002-3го*Lesyk* писав:Якого року вектра за такі гроші?Solaris писав:як маєш на руках 14$ ліпше опеля вектру V6 2.5 170 коняк..
Або 2000го омега 2.5 получиться.
Прослужать набагато довше за лошетті і більш приємніші в їзді

- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Дядько давай ти мені не будеш розказувати за Опелі!В сім'ї опелі з 94 року і я прекрасно знаю то за машина,були б 24000 брав би тільки Вектру!І за 14000 ти Вектру 2003 року не знайдеш,а якшо знайдеш то бите відро з гайками,Омегу не спорю року так 2000.Рестайлінгова Вектра в нормальному стані починається з 13500(Фаст 11 хоче за 96 і то нормальна ціна).Приблизно 2002-3го
Або 2000го омега 2.5 получиться.
Прослужать набагато довше за лошетті і більш приємніші в їзді
Якшо людина хоче нову машину, то за ті гроші на мою думку крашчого нема ніж Лачетті!
- pikach00
*Lesyk*, яке лошетті нове, ти шо? Креш тестів з аварій не бачив? 

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
pikach00, Незнаю шо там краш тести, але якось сталось так, шо я дякував богу, шо я на лачетті, а не на чомусь іншому. Краш тест це добре, але коли злітаєш з дороги на швидкості 120 на повороті, то не кожну машину можна взагалі контролювати, а на Лачетті мені вдалось залишитись неушкодженим при тому шо міг влетіти в фуру, знести в лоб Кадді з дороги, і просто злетіти з дороги в дерева з 2 метрової висоти. А обійшовся тільки легким переляком. Да машина не ідеал, неспорю, але за ті гроші та ще й нову то це мабуть кращий варіант, бо брати б/у це того не варто. Нова машина це нова, і цим все сказано
Машина не жінка , помилок не пробачає
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
думаю краще йому докласти до октавіїї машина на порядок вище шевроле незнаю як лачеті а от авео піврічне на якому я їздив зовсім несподобалося там вже на той час непрацював спідометер і непоказувало скільки ше є бензину і дуже несподобалося як вона себе веде на швидкості в поворотах (хоча такі недоліки можливо попадаються не в кожній машині шевроле) думаю октавія надійніша і з запчастинами небуде жодних проблем томушо цеж практично той самий вольцваген так як і сеат
- Mu$daY
По ціні до речі також!RED_Spider писав:октавіїї машина на порядок вище шевроле
То тоже не межа надійності!RED_Spider писав:той самий вольцваген так як і сеат
Ну в твому випадку то не від машини а від прокладки залежало! Ти пробий хто тут буде по болоту 120 їхати! І взагалі шоб на такій швидкості їздити треба стаж водіння мати, а не сів і газ до блєхи. Так шо Лачетті тут не при ділах!Jarevych писав:Незнаю шо там краш тести, але якось сталось так, шо я дякував богу, шо я на лачетті, а не на чомусь іншому. Краш тест це добре, але коли злітаєш з дороги на швидкості 120 на повороті, то не кожну машину можна взагалі контролювати, а на Лачетті мені вдалось залишитись неушкодженим при тому шо міг влетіти в фуру, знести в лоб Кадді з дороги, і просто злетіти з дороги в дерева з 2 метрової висоти. А обійшовся тільки легким переляком. Да машина не ідеал, неспорю, але за ті гроші та ще й нову то це мабуть кращий варіант, бо брати б/у це того не варто. Нова машина це нова, і цим все сказано
Drifthooift
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Ти вже напряг тою історієюJarevych писав:але коли злітаєш з дороги на швидкості 120 на повороті, то не кожну машину можна взагалі контролювати,

Які 120??? Яке контролювати ???? тобі і твоїм батькам просто підфартило+то шо ти руль не кинув. І нєх зїзжати на такій швидкості з дороги!!!!!!!!!!!!
Нахєр ти взагалі їздиш так бистро, сідавши за руль пару разів. 60км\год і ні більше!
Без обід Яра

Блекджек і все таке!)
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Та ладно, всі такі були, хтось тоже молдінги клеїв класноBabak писав:Ти вже напряг тою історією
Які 120??? Яке контролювати ???? тобі і твоїм батькам просто підфартило+то шо ти руль не кинув. І нєх зїзжати на такій швидкості з дороги!!!!!!!!!!!!
Нахєр ти взагалі їздиш так бистро, сідавши за руль пару разів. 60км\год і ні більше!
Без обід Яра

То ти так плавно з неорієнтування в цінах,перейшов до краш тестів?pikach00 писав:яке лошетті нове, ти шо? Креш тестів з аварій не бачив?
Дай ссилку , бо я довго колись її шукав,так і не знайшов!
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
*Lesyk* писав:хтось тоже молдінги клеїв класно

та було, але ж я не пишу, шо "не кожну машину можна контролювати"
заїхав на високий бардюр погнув ричаг,тріснула балка, розірвав колесо, пересрав

але повертаючись до теми

бери лачетті і брий з продавцем на сервіс знайомий там всьо і випливе
Востаннє редагувалось Вів, 23 жовтня 2007, 12:43 користувачем Babak, всього редагувалось 1 раз.
Блекджек і все таке!)
- Mu$daY
*Lesyk* писав:Сонечко Flash Team
Babak,
Сонечко Flood Team

А то хто такий?Babak писав:шо я Райконен
Drifthooift
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей