Вклеєно з повітрям між склом і кріпленням. В такому виконанні, датчик живе власним життям, і працює як йому хочеться

Власне, хто може якісно переклеяти то всьо?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
santosxxx, якщо то тобі на Ніко сказали, то не факт...вони мені тож, то казалиsantosxxx писав: Anix, в мене таке ж саме..сказали стекольщики варіантів нема..тре скло мінєти
ок, дякуюOlko_ua писав:до Кешме напиши..
В комерційному розділі є його тема по стайлінг авто
зняти його не проблема, бо на Анні (вул. Стрийська) місяць тому "переклеювали" на двосторонній акриловий скотч, і запевняли, що за 300 грн. зроблять все без бульбашок... результат переклейки ви бачите, хлопакам подякував за старання і залишив лише 20 грн. на пивоTELESYK писав:Anix, так в тебе основна проблема правильно його зрізати, а поклейку сам можеш зробити якщо маєш той гелевий герметик, підїдь до установщиків лобовух, може мають якісь леза, щоб акуратно зрізати датчик, тільки не струною
тут і проблємка, поняття не маю який треба герметик (силіконовий, акриловий і т.д.) Герметик має бути стійкий до температур, і з часом не помутніти, і не відслоїтися. Тому, типу up!TELESYK писав:якщо маєш той гелевий герметик
я був на Аннні, на Виговського, на В..Великого (ззаді Гетьмана), біля 30-ки... всі одне і те ж саме сказалиAnix писав: santosxxx, якщо то тобі на Ніко сказали, то не факт...вони мені тож, то казали
В неті нарив, що можна. Ось один з прикладів https://www.drive2.ru/l/1913911/... Просто маю криві руки, і шукаю у кого рівні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей