Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VW Passat B5
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всем Трямко ) Кто что сможет сказать хорошого об етой машине... харектеристики знаю,интересует по большей мери цена обслуживания, расход бензина, плюсы и минусы вообшем... Ато есть мысль взять.... Если б/у то думаем пассат, кульок - супер б... х3 как с деньгами выйдет
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: VW Passat B5
Люмінієва підвіска... Ну [цензура]...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Часто летить? Чув шо ричагі часто міняти тре...і коштують не мало...
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Підвіска там дійсно не здала,і занадто складна.Двигуни 2,0 підідають масло,це іх особливість,а в 1,8Т потрібно слідкувати за патрубком турбіни.Ціна на них явно завищена.Супер Б помойму,теж не найкращий варіант.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
БМВ прожора 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Мене зараз заплюють і скажуть шо такого неможе бути. У мого друга е39 2.8 вона хаває 12-13 по місту а по трасі до 10, це якщо нормально їздити.
Ford?
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
LEgEnDA, а Пасат менше 10-11 по місту і не буде хавати. Почитай форуми ПасатВ5-водів. А перевага в БМВ очевидна...
Sad, but true.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
а чо заплюють? в мене також розхід від 12 до 14 по місту і від 8 до 10 по трасі. а в Б5 дійсно куйова підвіска і її деталі таких грошей коштують шо ну [цензура]Fobos писав:Мене зараз заплюють і скажуть шо такого неможе бути. У мого друга е39 2.8 вона хаває 12-13 по місту а по трасі до 10, це якщо нормально їздити.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
В Мене в друга А8 4.2 2000 року... в неї мотор настроєний як годинник, росхід казати не буду, бо і так не повірите.. ) але менше ніж у е39 

-
LEgEnDA,
Колись була цікава стаття: "Volkswagen Passat B-5 "Месть Гитлера"" ,газета "За рулем-регион", здається...Якщо знайдеш - почитай
Колись була цікава стаття: "Volkswagen Passat B-5 "Месть Гитлера"" ,газета "За рулем-регион", здається...Якщо знайдеш - почитай
- CAT
- Контактна інформація:
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
м-да... якшо це не антиреклама, то або ну [цензура] такий народний автомобіль, або чуваку круто не повезло!
Sad, but true.
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
Ну народ ви гонете раз чувак нехоче бехи то Б5 вже зразу обсираєте бо то Не БМВ, так неможна
Значить так незнаєте нехер обсирати, машинка просто супур, вигляд салон і комфорт нерівняється нідоякої бехи її класу, підвіска нормальна просто недлянаших доріг, у Львові є фірми які реставрують пальці підвіски і того нам хватає на півтора року їзди притому шо вде моя машина наїжджає 80-100 км., мотор 1,9 ТДІ, розхід по місту 6л. по трасі 3,5 - 4л., шодо бехи, їхала з нами на море е36 320і, туфта після 190км. вона вмирає, нарозгін тоже тупа, а після 220-230 тебе на твому Б5 х......й хто обжене :) LEgEnDA бери і недумай, і неслухай тих всіх байок мол шо то хренова машина, ми колись просто приїхали на базар підійшов до нас чувак і просив помінятися з доплатою на 5 БМВ 2000р. з 2л двигуном бо казав шо вжизні вже некупе БМВ, такшо рішай, тобі тре вигоду комфорт, престиж, чиж просто панти бо то Беха :) Доречі тобі до нас, купляй Б5, рейструйся на http://www.volkswagen.lviv.ua, придбай клубну картку ы будеш мати знижки на всы запчастини до ВВ, Детальныше захоть до нас, http://www.volkswagen.lviv.ua :)

- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
думаю що беха в 39-у кузові все таки буде краща 
а про Б-4 які чутки ходять?

а про Б-4 які чутки ходять?
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- ukrmail
- Ім'я:Саша
Pioneer писав: машинка просто супур, вигляд салон і комфорт нерівняється нідоякої бехи її класу, підвіска нормальна просто недлянаших доріг
Вигляд - про це не спорять , хоче мені не подобається. Ну це так...
Салон -

підвіска - сам відповів "нормальна просто недлянаших доріг".. Тобто - для наших Доріг вона ненормальна... З чим в Бехи -проблем нема.
шо нерівняється нідоякої бехи її класу??? - з Б5 в Класі Е39!!! ти хочеш сказати Е39 гірша ніж пасат в Салоні???Чи по двигуну ? Чи по Підвісці? - давай не будем продовжувати цей Абсурд ...
[/quote]Pioneer писав: мотор 1,9 ТДІ, розхід по місту 6л. по трасі 3,5 - 4л., шодо бехи, їхала з нами на море е36 320і, туфта після 190км. вона вмирає, нарозгін тоже тупа, а після 220-230 тебе на твому Б5 х......й хто обжене :) такшо рішай, тобі тре вигоду комфорт, престиж, чиж просто панти бо то Беха :)
і так... Уявляємо... Залили тобі Гівна в Бак (що в нас цілком можливо)
- Ремонт паливної апаратури дизельного двигуна ДОРОГИЙ ... (великими - бо дуже дорогий) І твоя економія на бензині вирівняється в ремонті .
До того ж Дизель чутливіший до якості пального .
В нас всіх Б/У машини.
При великих пробігах - К/Р дизеля значно дорожчий ніж бензинового двигуна (Хоча ресурс більший, еле в цому разі не факт - Турбіна )
Реставрація Турбіни - теж дорога справа.
Прокапіталити БМВ - непроблема.
ЗІ: А що Беха дає менший комфорт ніж пасат? , про вигоду я не буду сперечатися , бо не мав пасата.... Думав на цей рахунок і дивився на Б5... А вот про престиж ... То пасат поруч не стоїть з тою самою Е39.... яка є його однокласницею...
А що ти рахуєш що понти непотрібні?
Pioneer писав: колись просто приїхали на базар підійшов до нас чувак і просив помінятися з доплатою на 5 БМВ 2000р. з 2л двигуном бо казав шо вжизні вже некупе БМВ,

Я вже затрахався розказувати .... Б/УШНА МАШИНА - це коли на ній хтось до тебе їздив... Якщо на твому пасаті їздив порядний сім"янин- то тобі просто пощастило ... А тому що Прийшов - напевне ні.
Автор - бери те що подобається!!! Якщо питаєш що можемо порадити - то БМВ .
ЗЗІ: Колись стояв вибір Б5 чи Скорпіо 2... Так вот - по салону Скорпіо набагато кращий ніж Б5... про ходову не знаю... І виглядає скорп Симпатичніше(моя думка)
- ukrmail
Кажуть - нормальні, ходова кажуть ну просто ДУЖЕ міцна ...а про Б-4 які чутки ходять?
Знову - дешевий пластик в Салоні..
Хід здався мені твердуватим. Двигун з низьких тягне слабувато ( порівняно з Скорпіоном 2, такого ж об"єму)... Реакція Руль та Ходи ручки КП= здались мені невдалими... :) ... Б4 Напевне як і Б5- нормальна робоча машина. витерпе все .
Але душа в ньому не співає , а дівчата в нього не скачуть ...
ЗІ: Знайомий думав над продажем , свого Б4...
Темно зелений 2.0... Біла Шкіра... Титани... Все як має бути... цінити думав в 12500... Питати чи надумав?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
e39 тоже як варіант... Взагалі кращі машини це Ауді а8... 12.7л/100 км по місту при моторі 4.2 і 315 к.с. )) Але дорога вона у всьому...
І ще погано що 124 мерсів з кондюхами нема ((
І ще погано що 124 мерсів з кондюхами нема ((
- ukrmail
LEgEnDA, я теж чув таке... навіть чув таке про 420 мерс в 124 кузові і про БМВ 740 ...
Але одні кажуть "правда"... інші "брехня"... Можна перевірити. Навряд будеш потім жалкувати
... Машини буржуйські...
Але одні кажуть "правда"... інші "брехня"... Можна перевірити. Навряд будеш потім жалкувати

- CAT
- Контактна інформація:
улибнув:)Pioneer писав:вигляд салон і комфорт нерівняється нідоякої бехи її класу,
ну ти жжош!Pioneer писав:шодо бехи, їхала з нами на море е36 320і, туфта після 190км. вона вмирає, нарозгін тоже тупа, а після 220-230 тебе на твому Б5 х......й хто обжене
я в бесі небачу ніодного елементу який би вказував на панти...Pioneer писав:підійшов до нас чувак і просив помінятися з доплатою на 5 БМВ 2000р. з 2л двигуном бо казав шо вжизні вже некупе БМВ, такшо рішай, тобі тре вигоду комфорт, престиж, чиж просто панти бо то Беха
повір мені я до бехи катався на двох фольксах (2 і 3 гольф) і крім того ше їздив часом на пасатах.... кароче машини хороші, надійні і живучі але рівняти до БМВ навіть нема шо...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей