Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
АвтоТехБус 2007
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Щойно повернувся з виставки. Враження, впринципі позитивні. Побачив і посидів у багатьох машинах. 30-40% автомобілів було китайського походження. Складається враження, що за рік-два замість звичних автомобілів вітчизняного та ближнього зарубіжнього виробників по Україні їздитимуть китайські автомобілі. На багатьох з них я помітив двигуни відомих брендів: Ніссан, Мітсубіші, Мерседес. На більш дешевих моделях помітні зазори і неякісні тканини, дешеві пластмаси в салоні. В найдешевших моделях через мутну прозору пластмасу були ледь помітні цифри на спідометрі. Серед новинок приємними для очей були: весь оновлений ряд Субару, новий Форд Мондео, VW's типу cross ну і звичайно 6.5 л Cadillac Escalade... Також на виставці було багато фірм, що займаються запчастинами, косметикою, тюнінгом, GPS, звуком, протиугонними засобами.
Більше фотографій
Більше фотографій
Востаннє редагувалось П'ят, 21 вересня 2007, 15:59 користувачем andriy_zab, всього редагувалось 1 раз.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Re: АвтоТехБус 2007
Я також сьогодні там був і враження не дуже позитивні
Палац Мистецтв не підходить для даної виставки, там просто нема місця, така собі провінційна виставочка вийшля... як завжди 

volleyball.lviv.ua/blog/
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Yelik +1
Участь у виставці реально коштує дофіга, місця "0"..такого як в Києві щоб взяти наприклад востанній день 2-3 м. немає..тільки мінімум 6 м.
всі прекрасно знають що в нас проблема із місцем, хоча було прекрасне місце на Городоцькій(вкінці) але туди народ не їздив...точніше іздив тільки той народ якому то реально треба, то так і має бути..організатори сказали що не підходить..думаю за 2-3 роки вона віджеве так само як СІА в Києві..
Участь у виставці реально коштує дофіга, місця "0"..такого як в Києві щоб взяти наприклад востанній день 2-3 м. немає..тільки мінімум 6 м.
всі прекрасно знають що в нас проблема із місцем, хоча було прекрасне місце на Городоцькій(вкінці) але туди народ не їздив...точніше іздив тільки той народ якому то реально треба, то так і має бути..організатори сказали що не підходить..думаю за 2-3 роки вона віджеве так само як СІА в Києві..
- Yelik
- Контактна інформація:
Ага, ті всі виставки вже "відживають" роками, з кожним роком все гіршеandrew писав:думаю за 2-3 роки вона віджеве так само як СІА в Києві..

volleyball.lviv.ua/blog/
- Yar4ik
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Обіцяли на наступний рік перенести в інше місце, де дійсно буде побільше простору :)
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
А я не встиг на виставку 

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
На мою думку реально
цікавих новинок толком не було, більшість з тих машин вже по пів року юзають по Львову, єдине то Імпреза і ряд Вольцвагенів було цікаво, ну і ще мега Байк Ямаха.
Yelik писав:з кожним роком все гірше
цікавих новинок толком не було, більшість з тих машин вже по пів року юзають по Львову, єдине то Імпреза і ряд Вольцвагенів було цікаво, ну і ще мега Байк Ямаха.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Закиньте хтось фото !!!
- Yelik
- Контактна інформація:
Фото по вулицях їздитьz@k писав:Закиньте хтось фото !!!

volleyball.lviv.ua/blog/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей