Дивимось на оновлений сайт. Можемо додавати коментарі до статтей!
Сайт все ще в стадії доведення, тому щось може додатись, щось забратись.
Давайте пропозиції щодо вдосконалення сайту.
P.S. Гляньте на знак "STOP" :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тестав в усіх трьох браузерах - опері 9, ІЕ 6, і firefox 2 - жодних проблем.Fobos писав:При відправленні коментарю до статті, проблемми з кодуванням, по замовчуванню у мене вибралась Турецкая (Windows)
Знаєш, приходится сидіти під глупою віндою (так як мій африканський лінукс вмер разом із хардом) а тут я юзаю Maxthon. Каменти я не лишав, просто заради цікавості на кпіпочку натиснув.weber писав:тестав в усіх трьох браузерах - опері 9, ІЕ 6, і firefox 2 - жодних проблем.Fobos писав:При відправленні коментарю до статті, проблемми з кодуванням, по замовчуванню у мене вибралась Турецкая (Windows)
були проблеми з цим - але їх вирішено.![]()
більше того, не бачу жодного доданого каменту.
пліз скажи шо за броузер ти юзаєш і де камент.
weberТепер ми маємо адміна, який над сайтом працює, тому дайте людині час і все буде.
Maxthon - це не броузер а приблуда яка паше на IE. Тобто в тебе броузер - IE, а пріколи з кодуванням можуть бути макстонівські.Fobos писав: а тут я юзаю Maxthon. Каменти я не лишав, просто заради цікавості на кпіпочку натиснув.
Я свій нік придумав в 1998 році - 9 років тому. Можу напевне сказати - більшість не знала шо таке карбюратор в той час, не говорячи про його моделі.Fobos писав: Weber, але то не карбюраторто у нього нік такий :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість