Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи потрібна термообробка проставок ?
-
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Задали мені таке питання під час виготовлення проставки , може в тому питанні хтось петрає, сталь на проставки буде 45 або 40х .Є 4 вида термообробки 1. отжиг ,2. закалку ,3. отпуск ,4. нормализацию. Як на мене то ніякої термообробки не треба
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
Re: Чи потрібна термообробка проставок ?
товщина проставок? якщо в проставку буде закручуватись болт - кріплення колеса, треба дивитись на скільки витків, якщо 5-6 витків виходить - достатньо взяти сталь 45
якщо будеш крутити довгі болти в ступицю через проставку - достатньо зробити проставку навіть з третьої сталі
якщо будеш крутити довгі болти в ступицю через проставку - достатньо зробити проставку навіть з третьої сталі
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
-
я написав сталь 45 , або 40хBOXER писав:проставки зі сталі?
-
Товщина 30 мм , в проставку буде вкручуватись шпилька м12х1 25 , проставка до ступіци через стандартні болти . Питання не яку сталь вибрати бо 40х і 45 беруть бо вона добре точеться , а про термообробку )ghost™ писав:товщина проставок? якщо в проставку буде закручуватись болт - кріплення колеса, треба дивитись на скільки витків, якщо 5-6 витків виходить - достатньо взяти сталь 45

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей