http://ukrainiandrift.com/ru/kalendar
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dexter писав: Вінниці хіба був дріфт минулого року?
Dexter писав: пффффф... Київ, Вінниця, страшно далеко
Так то воно так, але нєфіг було ціну завертати...Tsonic писав: нєфіг було стояти на горбі
Такі баблокоси як етапи дріфту будуть проводитись виключно там де це найбільш комерційно вигідно, а прості глядачі можуть собі перед монітором дьоргати, всім [цензура]...ФЛАЙ писав: Dexter, думаю що так...хоча він вже досить популярний (на кожній парковці дьоргають ручнік )
нажаль..... вибору також немає_ALEX_ писав: Нажаль весь автоспорт та і спорт загалом в нас це просто бізнес
так то воно так але дріфт дууууже дорогий вид спорту.но скільки виносить построїти дріфт корч на 300-400конів і спалити резини на 1000дол за раз .нерахую розбиті машини .тому я купляв білет на підтримку того спорту у ЛьвовіYuraDOC писав: Тут проста бізнес логіка, хочеш більшу аудиторію, зменшуй ціну...
скільки з того всього перепадає пілотам ? від того шо ти заплатив за білет..andriy320e30 писав: тому я купляв білет на підтримку того спорту у Львові
ти мене питаєшvovka писав:
скільки з того всього перепадає пілотам ? від того шо ти заплатив за білет..
який там призовий фонд ? якийсь процент від зібраних грошей, якась стала цифра в залежності від зайнятого місця чи просто кубок і все ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей