Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Власники VW Golf 2 - потрібна допомога!!!
- Lyubomyr
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Двигуни від Гольфа 2 1983-1992 р.в.
Питання 1:Чи співпадає по кріпленню двигуни 1.3, 1.6, 1.8 - тільки бензинові, під коробку 1.3. Є двигун 1.3 на іншій машині(не Гольфі), тому заміна коробки не підходить!!!Якщо підходить коробка, то на скільки більші інші двигуни???Чи можна зробити перехідну плиту, або що?
Питання 2: Чи є з вищенаведенних інжектори???чи піддаються тюнінгу???
Питання 1:Чи співпадає по кріпленню двигуни 1.3, 1.6, 1.8 - тільки бензинові, під коробку 1.3. Є двигун 1.3 на іншій машині(не Гольфі), тому заміна коробки не підходить!!!Якщо підходить коробка, то на скільки більші інші двигуни???Чи можна зробити перехідну плиту, або що?
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Власники VW Golf 2 - потрібна допомога!!!
Всі двигуни від 2, 3 гольфів підходять.(наскіко знаю) Є інжектори. На рахунок коробки не знаю.Lyubomyr писав:Двигуни від Гольфа 2 1983-1992 р.в.
Бери 1.8 KR - 139 к.с. 16 клапанів, якщо хочеш щастя.
Див. сюди на всі варіації двігів.
http://www.doppel-wobber.de/

- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
нікуя там не підходить
Є два типи двигунів на Г2 і Г3
1.тип
З переднім(до роху авто)розташування випускного колектора(закручений під мотор)
а) обєм 1.3-комплектувався карбом, або системою впорску Digifant(є тіко на Г2!!!)
б)1.4-тюнінг 1.3(більше коліно) тіко вприск Monogetronic, тіко на Г3
в)1.6-тбнінг 1.4 мотра, ше більше коліно і інша голова з вигляду той самий 1.4, той самий вприск-моно!
Тут коробки всі взамозаміняємі, відрізняються тільки передаточними відношеннями і можливо конструктивними елементами переключення передач, корпус однаковий.
2.Тип
з заднім розміщенням випускного колектора.
а) 1.6 комплектувався карбом і моноджетроніком стояв на Г2 і Г3(тіко вприск) всього 75 коней.
б) 1.8-той самий блок інше коліно, комплектувався. карбом,моноджетронком, к-джетроніком(мех вприск GT-GTI), і дігіфантом. від 90-до 138 коней самий потужний 1.8 16 клапанів=138 коней. стояв і на Г2 і на Г3, на Г3 тіко моноджетронік і дігіфант(рідко каджет)
в)2.0 той сами блок накритий іншою головою і в блоці інше коліно.
стоїяв на заряжених Г3, на Г2 небуло ніколи, комплектність тіко вприск і тіко дігіфант. 16V=150 коней.
коробки всі взамозаміняємі, відрізняються тільки передаточними відношеннями і можливо конструктивними елементами переключення передач, корпус однаковий.
всьо!

Є два типи двигунів на Г2 і Г3
1.тип
З переднім(до роху авто)розташування випускного колектора(закручений під мотор)
а) обєм 1.3-комплектувався карбом, або системою впорску Digifant(є тіко на Г2!!!)
б)1.4-тюнінг 1.3(більше коліно) тіко вприск Monogetronic, тіко на Г3
в)1.6-тбнінг 1.4 мотра, ше більше коліно і інша голова з вигляду той самий 1.4, той самий вприск-моно!
Тут коробки всі взамозаміняємі, відрізняються тільки передаточними відношеннями і можливо конструктивними елементами переключення передач, корпус однаковий.
2.Тип
з заднім розміщенням випускного колектора.
а) 1.6 комплектувався карбом і моноджетроніком стояв на Г2 і Г3(тіко вприск) всього 75 коней.
б) 1.8-той самий блок інше коліно, комплектувався. карбом,моноджетронком, к-джетроніком(мех вприск GT-GTI), і дігіфантом. від 90-до 138 коней самий потужний 1.8 16 клапанів=138 коней. стояв і на Г2 і на Г3, на Г3 тіко моноджетронік і дігіфант(рідко каджет)
в)2.0 той сами блок накритий іншою головою і в блоці інше коліно.
стоїяв на заряжених Г3, на Г2 небуло ніколи, комплектність тіко вприск і тіко дігіфант. 16V=150 коней.
коробки всі взамозаміняємі, відрізняються тільки передаточними відношеннями і можливо конструктивними елементами переключення передач, корпус однаковий.
всьо!

- Lyubomyr
- Контактна інформація:
Перш за все цікавить кріплення двигуна до коробки!!!Чи підійде 1.8 KR - 139 к.с. 16 клапанів по кріпленнях під КПП від 1.3???Не охота КПП переробляти та й немає наразі часу, повторю двигун стоїть не на Гольфі!!!Які розміри двигуна???Topol писав:На рахунок коробки не знаю
від якого Гольфа і скільки потяне по грошах зі всім???Topol писав:1.8 KR - 139 к.с. 16 клапанів
- Topol
А 2.9 VR6 від тройки - він в якій групі?Dj kvass писав:ЧИТАЙ УВАЖНО!!"!!!!!!!
я розділив двигуни на 2 групи, твій 1.3 відносится до 1-ї!! звітам і всьо підійде.
а от про 1.8 забудь без шаманства хез там шо влізе!

І в чому різниця між групами? Інші корпуси гальфів?

Що треба міняти якщо корпуси однакові?
Тобто з донора наприклад якщо переставляти?
- Lyubomyr
- Контактна інформація:
Не у всіх є змога міняти
буду шукати в живу і примірятиDj kvass писав:я розділив двигуни на 2 групи, твій 1.3 відносится до 1-ї!! звітам і всьо підійде
а це нічого подібного, тато ставив на стару КПП двигун від ВАЗ 1.6 карб, і нічого, ще й як їхало, там на планітарці було 37 зубів, а на КПП під 1.3 - 39!!!Dj kvass писав:той мотор перемеле твою коробку в стружку
- Topol
З Дикими МАЗАМИ буде окрема розмова!lizun писав:уууу... смілива заява... як рак на горі свиснеTopol писав:І я тоже буду. Потім приїдем і вставим всіх на слаломі і на драгу і на квесті!![]()
ггг... ну блин.. порву [цензура]Topol писав:Японці втікають [цензура]! Yeah!!!!
Убивця Диких Травоїдних МАЗІВ - хижий гольф заставить їх поїхати після слалому одразу на шрот! Ви плакатимете від розпуки і горя!
Чи не так, брате Lyubomyr!?
Yeah! Заказуйте парафіяльні служби за вузькоокими японяками!!!!
-
- Стать:жінка
вроді як вже була...Topol писав:З Дикими МАЗАМИ буде окрема розмова!
результати плачевні

ггг... знаєш з досвіду? історія каже що повинен бути в курсі... :lol:Topol писав:Ви плакатимете від розпуки і горя!
ну фсе... офіційний виклик з мого боку наст разу на слалом..Topol писав:Yeah! Заказуйте парафіяльні служби за вузькоокими японяками!!!!
- Topol
МАЦДА програла на останньому світлофорі - Бог і Флай свідки!!!!lizun писав:вроді як вже була...Topol писав:З Дикими МАЗАМИ буде окрема розмова!![]()
результати плачевні:
ггг... знаєш з досвіду? історія каже що повинен бути в курсі... :lol:Topol писав:Ви плакатимете від розпуки і горя!
ну фсе... офіційний виклик з мого боку наст разу на слалом..Topol писав:Yeah! Заказуйте парафіяльні служби за вузькоокими японяками!!!!
Виклик уже був - ні одного японця на останньому слаломі! Всі сцикнули хижого гальфа і програли технічним нокаутом!!!
Спасти МАЦД від ганьби може тіки явка на наступний слалом!
Хочу японської крові!!!! Єєєє!!!! Дайте мені сьорбнути японського масла з дисків розтрощених японяк і морально розмазаних по площадці японців!!!!
Приїдьте на слалом - і получіть свої карамельки!!!!
:00057:
-
- Стать:жінка
маЦда тебе всю дорого від ПХ до Серва ДРЮЮЮЧИЛА! І зрештою перемогла... я запаркався першим коли ти там щось вимучавав на паркінг слоті... з двома "голубцями" в салоніTopol писав:МАЦДА програла на останньому світлофорі - Бог і Флай свідки!!!!
а те що бідного гольфа пропустить Біммер я чесно не сподівався
блін та ти навіть в трійку не потрапив а так вередуєш.... треба напевне тебе завтра наказати на трасі Серв -ПХ щоб ти на зумлю спустився :lol:Topol писав:Хочу японської крові!!!! Єєєє!!!! Дайте мені сьорбнути японського масла з дисків розтрощених японяк і морально розмазаних по площадці японців!!!!
- Topol
Про двигуни(щоб добрі модератори не давали жовтих карток):lizun писав:маЦда тебе всю дорого від ПХ до Серва ДРЮЮЮЧИЛА! І зрештою перемогла... я запаркався першим коли ти там щось вимучавав на паркінг слоті... з двома "голубцями" в салоніTopol писав:МАЦДА програла на останньому світлофорі - Бог і Флай свідки!!!!![]()
а те що бідного гольфа пропустить Біммер я чесно не сподівався
блін та ти навіть в трійку не потрапив а так вередуєш.... треба напевне тебе завтра наказати на трасі Серв -ПХ щоб ти на зумлю спустився :lol:Topol писав:Хочу японської крові!!!! Єєєє!!!! Дайте мені сьорбнути японського масла з дисків розтрощених японяк і морально розмазаних по площадці японців!!!!
КАЕРНИЙ донор коштує в бундесі ~1500 євро.
ЗІЖ (для МАЦДИ)
Ха-ха. Запаркався першим... я в той час вже вийшов з машини і наочно продемонстрував як гольф сдєлал МАЦДУ!!! То була така модна фрикція по самі аірбеги маздовські! Єєєєє!!!! Я вже мовчу що ви виїхали на півгодини швидше.... :megalol:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей