Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Гонки з міліцією
Terry
Ім'я:Тарас
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Гонки з міліцією

Повідомлення Terry » Вів, 20 лютого 2007, 19:56

Тут писалося, що тікали від міліції. Так от виникло питання.
Чи бувало таке, що свідомо не зупинялися? Чи було таке щоб доганяли і які це мало наслідки? Чи приходили потім якісь документи додому? Одним словом попрошу поменшу флуду тіпа" в мене сама більша піська і я ніколи не стаю" а по темі.

Почну з себе. Завжди зупинюся. Правда деколи довго спорю :D

RS
Ім'я:Сєрий
Контактна інформація:

Повідомлення RS » Вів, 20 лютого 2007, 20:07

Раз їхали за мною. Було дуже пізно. Мигалки не включили спочатку і я подумав шо мене хоче якась 99 вставити , бо перед тим тягався з гольфом. Кароче топив по повній ( світлофори . розмітка [цензура]..) , поті аж замітив мигалки десь далеко - подумав не за мною , скинув до 60 і до правої сторони прижався думав шо проїдуть..... оказалося шо замною :( . Нарахували 12 грубих порушень , штраф тянув від 180 до 260 грн. Хотіли забрати права - не дав. Скосив під тупого лоха за 21 грн і якісь там ше копійки були - відмазався. Фінальна фраза гаєра віддаючи мені права - "Ти Серьожа парень хороший , але їздиш [цензура]." :smile:

Недавно на Сахарова , їхав в сторону Горбачевського десь біля 6-7 вечора - самі знаєте шо там твориться - обїжав всю чергу по встечці , в черзі оказалися гаєри. Рванули за мною але я пошуріку нирнув у віконечко між машинами на вуличку де інтермаркет і автолюкс , віконечко закрилося вони не встигли. Я і уїб..в тупіками.
Поки шо нічо :wink: .

lizun
Стать:жінка

Повідомлення lizun » Вів, 20 лютого 2007, 20:10

RS писав:Поки шо нічо
а нічого і не буде. не переживай... напевне впізнали Серьожу :D

C#@O$
Тюнінг клуб
Ім'я:Ігорко
Стать:чоловік
Контактна інформація:

Повідомлення C#@O$ » Вів, 20 лютого 2007, 22:32

- так вось про піпіськи. Було таке на левандівці там де 2 переїзди. Їдучи з ранку на рибалку.... Ну втавив я там на переїзді 1го... І тут раз мусара - я думав вони мене обганяють, та поки не вмикнули мигалки я того і не зрозумів :-). Після того як зупинили, попросили доки, виявилось так що я їх забув в гаражі. Я думав в них щелепа відвалиться, мову відняло.
- Ну обійшлося всією касою в кишенях. 50-60 грн.

Dark Wind
Тюнінг клуб
Номер:не модний
Контактна інформація:

Повідомлення Dark Wind » Вів, 20 лютого 2007, 23:14

Їхав на машині друга, без довіреності, проїхав світлофор, і тут дивлюся машина обганяє і з вікна палка маячить)))
Нудили довго, поки не сказали давай все що є, ну от і я дав - 1 долар на щастя лежав в кошильку, дядько міліціонер сказав що наступного разу заплачу подвійну сумму))) :grin:
Путін [цензура].

Pioneer

!

Повідомлення Pioneer » Вів, 20 лютого 2007, 23:26

Раз їхали на море десь приблизно поза 210км\год. траса Київ - Одеса і тут нізвідки пиняють ну правда ми зупинились но мій тато принципово недавав назад і той поліцай метрів 400 до нас ішов :D
Їдем ми назад швидкісь приблизно таж сама і тут знов пиняють але вже неставали і ніби до сьогодні нічого!!! :D
А колись тато розказував ше на Б4 їхали вони і їх пиняли але вони немали часу от той і по рації передав і вийхав другий пост просто напросто в два раза більший штраф заплатили :D
Признаюсь (яж без прав катаюсь) прийшлося десь два тижні тому я їду і тут бачу стоять він вибігає з машини чи махнув чи нє я небачив а включив аварійку розвернувся попиріку і десятими дорогами чим швидше почав обїжджати от і вже два тижні шось страшно кататись :(

Nazarik

Повідомлення Nazarik » Вів, 20 лютого 2007, 23:33

Pioneer писав:два тижні шось страшно кататись
та нічо небуде :grin: ну влетиш в 50 грн максимум!!!! Доречі я вже 3 рік без доручення їзджу з мене аж знакомі прікалуються, кажуть що доручення на день народженя подарять :grin: доречі за три роки зупинили 5 разів по 10грн обходилось цеж виходить що без доручення навіть вигідніше чим давати зараз 180 за нього!! :grin:

Pioneer

!

Повідомлення Pioneer » Вів, 20 лютого 2007, 23:34

І ше колито безпрідєл !!! їдим по кульпарківські іде сніг їдем з базару помаленько і тут нізтого нізчого доганяє виставляє палку таку світящу і сирену включив, ну тато зупинився він попросив доки права і талон і пішов досебе в машину, приходить і каже на цій машині їздить іванов мій тато в ахусі каже який [цензура] іванов я на цій машині 4 роки їжджу ну він шось там вознікав батько каже до нього я мол зара в спец орган подзвоню шо то за безпрідєл нізтого нізсього, він віддає права а тато каже яка причина зупинкм а він здалека Мені треба було!!!! мо були вшоці, короче ті мєнти сіли в тачку і уїб.... Кажуть шо зара підставні їздять і копіюють тех паспорта!!! :?

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Сер, 21 лютого 2007, 00:45

всьо шо в мене було то на вітовського мєнти доганяли на цивільній ауді і зупинився я лиш тоді коли побачив палку з вікна коли вони мене з підрізали - стали посеред дороги і почали харити шо я десь там шось порушив... обійшлось в 10 грн. був сам і не хотів сперечатись враховуючи шо вертався з клубу і то була 3 ночі....
а і ше раз було поїхали за мною на оглядову площадку біля телестудії - перше казали шо я пяний, потім харили "шото в тебе гольф двохлітровий" а потім мій друг показав посвідчення журналіста і вони відстали...
а взагалі дуже часто їзджу вночу по місту і завше мене пиняють, по 2-3 рази, тікі доки провіряють і чи не пив нічо. дивно так коли серед кількох машин шо їдуть завжди чомусь саме моя їх приваблює...

в друга була хохма - обганяв мєнтів в тумані по суцільній - в результаті запис в талон.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Koya

Повідомлення Koya » Сер, 21 лютого 2007, 01:21

Коли вони не на службовій машині - посилаю на... правда не прямим текстом. Документи не даю взагалі, кажу щоб підїхала нормальна машина. Всі три рази казали щоб їхав далі. Оскільки юридично - я правий.

Гроші доречі ніколи не даю. Нехай протоколи складають. За чотири роки прийшла одна квитанція на 7 з чимось. Сходив заплатив та усе...

batman

Повідомлення batman » Сер, 21 лютого 2007, 01:25

Pioneer
в нас пофіг на все, 20грн це максимум, що я платив в 17р маячи тільки техпаспорт і права які не дійсні плюс прохіхавши під знак. Тому в такій чудовій країні боятись нічого.

lizun
Стать:жінка

Повідомлення lizun » Сер, 21 лютого 2007, 02:32

Koya писав:Гроші доречі ніколи не даю. Нехай протоколи складають
+1 аналогічно.
Pioneer писав: ну тато зупинився він попросив доки права і талон і пішов досебе в машину, приходить і каже на цій машині їздить іванов мій тато в ахусі каже який [цензура] іванов я на цій машині 4 роки їжджу ну він шось там вознікав батько каже до нього я мол зара в спец орган подзвоню шо то за безпрідєл нізтого нізсього
думаю таке могло б статись коли пацан за кермом.. мусора аццкие психологи.. нормальних людей розводять нечасто.

в мене найбільш серйозний прикол був минулого року.. на сівіку заївся на Вітовського з мерсом.. летимо... світлофор.. червоне.. я далі... гайци стояли на перехресті.. окуїли але потім почали доганяти.. на бмв3... ну я лучу дальше.. вже десь поза 120 :) висять дальше.. я спочатку навіть не просік.. думав когось заїло (в мене таке буває коли [цензура] на червоне пролітають) ну думаю хєрня.. стаю.. вибігяє жирний поц.. бла-бла.. че за прикол ви тут чуть три машини не вдарили на перехресті.. я мол .. та х.з... не знаюю.. вроді скоро не їхав.. а я якраз з славська вернувся.. ще штани такі камуфляжні покоцані конкретно.. і футболка аналогічна.. :smile: кажу блін є 20 рупій.. бери або [цензура]... чел взяв.. потім ще спитв а що то в тебе під капотом що ми ледве догнали.. памятаю сказав що то Vti 160hp - повелись.. :smile: от так то..

Dancer
Ім'я:Назар
Номер:5356
Контактна інформація:

Повідомлення Dancer » Сер, 21 лютого 2007, 09:07

доречі якшо оформляєте штрафи, то обовязково провіряйте шо вони там пишуть. Бо в мене було таке паро раз шо в центрі в неділю зловили, я немав часу стоят иоформляти (apznrb принципово не даю), з дурі підписав пустий протокол і поїхав. То потім такі штрафи приходили!=() Шо я десь там на червоне поїхав, чуть пішохода не збив, втікав... І штрафи в районі 100гнр.
Такшо перевіряйте шо пишуть.
А такі штрафи як за -- кірпіч, в неділю в центрі -- скільки оформляв, ше ніразу не прийшли.

KAVArnuy
Ім'я:Игорь
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Сер, 21 лютого 2007, 09:43

Незнаю , тікав від ментосиків раз 20 вроді всьо ок)))гг

А раз було їду десь в 3-й ночі додому я на своїй машині мала на своїй ))) проспекти пусті так харашо )))
я не стримався і накинув 3-тю газ в пол ))) кароче через пару секунд на спідо було вже 180 )) розігнав до 200 )) і начав приторможувати бо десь мала пропала з зеркалі заднього вида :smile: .
почекав її разом заїжаем до мене під підїзд.
Тут от куда не возмісь ментоси зздаді з мігалкою :shock: , обганяють підрізають наші машини... тіпа вийдіть з машина ваші права документи туда сюда..
кароче виявляеться вони за нами їхали і мент каже шо чуть не обісрались каже бля ти газу так дав :o ми думали шо втікаешь... :grin: а я їх тупо не бачив...
кароче нахамив йому сказав нехай колядує показав пару візиток і він злий поїхав, нетрогав ні мене ні малу ... каже бля як ти міг небачити ми за тобою з мігалкою через пів києва гнались )) ггг сам прикол в тому шо я в натурі їх незамітив))) :smile:

а раз Їхали двома машинами з Одесси , Я на(БМВ ) і Андре на (Нінас 200сх ) ... їшли десь 170 ментоси палкою махнули ... прийшлось притопити до 200 :mrgreen:
Востаннє редагувалось Сер, 21 лютого 2007, 09:46 користувачем KAVArnuy, всього редагувалось 1 раз.

Koya

Повідомлення Koya » Сер, 21 лютого 2007, 09:43

Доречі крім того що вони там записали, перечерк зробіть на пустому місці, а то можуть дописати.

and1
Ім'я:Андрей
Контактна інформація:

Повідомлення and1 » Сер, 21 лютого 2007, 09:51

меня пару раз стопали без прав и доков на машины. итог 12 грн. :?

Buster
Ім'я:Игорь
Номер:9333
Контактна інформація:

Повідомлення Buster » Сер, 21 лютого 2007, 12:28

у меня была такая история: работал я в магазине автозапчестей напротив рынка Добробут, тот что сейчас опечатан:), выехал на обед и за оперным повернул налево под знак, меня гайцы сразу стопорят, я за доки в карман полез и оказалось что поехал в спецухе и все документы в куртке оставил, короче небыло у меня вообще ничего, хотел сбегать в магазин принести - не отпустили, пришлось ехать за ними на кульпарковскую на шрафпрощадку, позвонил знакомым и на следующий день забрал, заплаьтил 33 грн за сутку стоянки:)
BMW POWER

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Сер, 21 лютого 2007, 12:53

колєга їхав на ауді якось без довіреності, побачив мєнтів на посту і тупо з дурості посеред дороги розвернувся і поїхав в другу сторону - як результат погоня по всяких провулках. в кінці кінців його догнали бо мав в машині ше 4 пасажирів і не хотів ризикувати. Мєнтів покрило - всіх вигнали з машини, построїли, руки на капот і т.д.
забрав на другий день з штрафплощадки за це прийшлось дати кому 20 кому 10 грн а кому поповнити рахунок на мобільнику :smile: от такі в нас копи веселі
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Pioneer

Повідомлення Pioneer » Сер, 21 лютого 2007, 13:50

lizun писав:
Koya писав:Гроші доречі ніколи не даю. Нехай протоколи складають
+1 аналогічно.
Pioneer писав: ну тато зупинився він попросив доки права і талон і пішов досебе в машину, приходить і каже на цій машині їздить іванов мій тато в ахусі каже який [цензура] іванов я на цій машині 4 роки їжджу ну він шось там вознікав батько каже до нього я мол зара в спец орган подзвоню шо то за безпрідєл нізтого нізсього
думаю таке могло б статись коли пацан за кермом.. мусора аццкие психологи.. нормальних людей розводять нечасто.
ти правий але дивна його поведінка була

Pioneer

!

Повідомлення Pioneer » Сер, 21 лютого 2007, 13:51

batman писав:Pioneer
в нас пофіг на все, 20грн це максимум, що я платив в 17р маячи тільки техпаспорт і права які не дійсні плюс прохіхавши під знак. Тому в такій чудовій країні боятись нічого.
можливо але я взагалі прав немаю, маю тільки талон шо пройшов курси водія а права видавати нехочуть

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей