подаю пропозицію організувати спрінт на сихівському мості ))) або будь де інде де цікава траса і достатньо швидкісна ділянка. реєструюся хоть вжеЮРК писав: пишіть свої побажання і зауваження..пропозиції..все врахуємо і виправимо помилки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
подаю пропозицію організувати спрінт на сихівському мості ))) або будь де інде де цікава траса і достатньо швидкісна ділянка. реєструюся хоть вжеЮРК писав: пишіть свої побажання і зауваження..пропозиції..все врахуємо і виправимо помилки
vovka писав:подаю пропозицію організувати спрінт на сихівському мості ))) або будь де інде де цікава траса і достатньо швидкісна ділянка. реєструюся хоть вжеЮРК писав: пишіть свої побажання і зауваження..пропозиції..все врахуємо і виправимо помилки
Fikus писав:ми б ганяли навіть і без призових,тільки б в центрі,просто раз в рік маловато трохи
як на мене набагато краще ніж на площі Міцкевича, бо там асвальт рівний, а розмір площадки не менший... а то по тій бруківці то страшне..ЮРК писав: а як щодо Арени Львів?
хороший варiант! вже там був слалом зимоюЮРК писав: а як щодо Арени Львів?
головне щоб були динамічні гонки. щось похоже на спрінт, кільце.ЮРК писав: а як щодо Арени Львів?
там багато трамплінів буде бо ти через тротуари трасу намалював)))vovka писав: наприклад от я навскидку прикинув на коліні:
думаю слаломісти і таке би поїхали з задоволенням, а крім того ще би було багато людей які до слалома байдужі, а от до кільця явно не байдужі :)P@sha писав: сподобалась ідея! цікаво було б таке поїздити!
хіба.. був на дріфті і дивився ті повороти, вроді ніби гуд. ну то як приклад. там місця достатньо, можна ж придумати щось такого плану, обійшовши ті бардюри. то вже треба на місці трасу малювати. головне чи хтось в тому зацікавлений. то просто моя пропозиція, я б таке їхав з великим задоволенням :))CAT писав: там багато трамплінів буде бо ти через тротуари трасу намалював)))
я б не казав що ми слаломісти,слалом наприклад я їзжджу тому шо нема більше шо їздити,себе рахую універсалом і фору любому дам шо на спрінті шо на кільці,в межах свого класу канєшо(я про машинуvovka писав: думаю слаломісти і таке би поїхали з задоволенням, а крім того ще би було багато людей які до слалома байдужі, а от до кільця явно не байдужі
ЮРК писав: тисяч з 20 в рекламу треба виділити...тоді треба робити платний вхід, щоб хоч відбити рекламні витрати
І шо? відбили вкладене?ЮРК писав:15-го липня на дріфт квитки були по 150 грн
Vusiko писав:І шо? відбили вкладене?ЮРК писав:15-го липня на дріфт квитки були по 150 грн
якщо білет наприклад 20 грн то це потрібно 1000 глядачів. помоєму виглядає реалістично.Vusiko писав: там на футбол Карпат стільки людей не приходить щоб таке бабло відбити
я наприклад впевнений тільки в тому що учасників набралась би нормальна кількість причому заплатили б за участь тих же 100 грн як на слаломі з яких вже можна і якийсь призовий сформувати без спонсорських грошей, а ті гроші шо йшли в призовий пустити підмогою на рекламу наприкладЮРК писав: на Арені Львів треба організувати глядачів..тисяч з 20 в рекламу треба виділити...тоді треба робити платний вхід, щоб хоч відбити рекламні витрати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість