Привет всем!
Кто может кинуть ссылку как устанавливать бампер от 5-ки на 6-ку.
В инете нашел лишь фотки этого тюнинга. А какой крепеж, что еще доделовать нужно?
Спасибо!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2106 - установка бампера от ВАЗ-2105
- siegerstein
- Ім'я:Alex
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
-
- Ім'я:Саша
- Контактна інформація:
Re: ВАЗ 2106 - установка бампера от ВАЗ-2105
в мене було так: до стандартного кріплення було приварено 5-й бампер
коли розбирав, то зняв разом з кріпленями
коли розбирав, то зняв разом з кріпленями
- ~@roma@~
- Ім'я:роман
- Номер:вс4441ах
На базарі є кріплення з переходом під 2105 бампер,і не треба сильно щось видумувати.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
~@roma@~, саме так ! Кажеш продавцю, що тобі треба кріплення 05 бампера на ВАЗ 06 . І всьо
Але , бажано відстань між болтами на бампері поміряти і міряти дирки на кріпленню, бо тепер того добра кооперативного навалом , а дирки сверлять схоже збодуна :) Я три чи чотири штуки приміряв в франику на авторинку . поки знайшов , щ дірки співпали без розсвердлювання !
І ще один ньюанс ! На кріпленні дирку , через яку він кріпиться до лонжерону (та що ближче до бампера буде ) бажано розсвердлити по вертикалі туда-сюда на 0,5 см хоча б, щоб мати можливість рівно виставити бампер (інколи треба) . В мене на передньому так було, прикрутив кріплення , приміряв - а бампер чуть криво , прийшлось знімати і роздраконювати дірку. І Болти для кріплення бампера до лонжерону бажано брати з широкою напаяною шайбою гровера - дуже зручно і надійно !
Але , бажано відстань між болтами на бампері поміряти і міряти дирки на кріпленню, бо тепер того добра кооперативного навалом , а дирки сверлять схоже збодуна :) Я три чи чотири штуки приміряв в франику на авторинку . поки знайшов , щ дірки співпали без розсвердлювання !
І ще один ньюанс ! На кріпленні дирку , через яку він кріпиться до лонжерону (та що ближче до бампера буде ) бажано розсвердлити по вертикалі туда-сюда на 0,5 см хоча б, щоб мати можливість рівно виставити бампер (інколи треба) . В мене на передньому так було, прикрутив кріплення , приміряв - а бампер чуть криво , прийшлось знімати і роздраконювати дірку. І Болти для кріплення бампера до лонжерону бажано брати з широкою напаяною шайбою гровера - дуже зручно і надійно !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей