Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Скоро Св.Миколая
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Є пропозиція зібрати гроші і купити подарунок обділеним дітям.
Ссилка в неті http://www.mykolai.lviv.ua/
На сьогдні ми вже зібрали 100грн:
Terry 50
Mc 50
Ссилка в неті http://www.mykolai.lviv.ua/
На сьогдні ми вже зібрали 100грн:
Terry 50
Mc 50
Востаннє редагувалось П'ят, 08 грудня 2006, 15:19 користувачем Terry, всього редагувалось 2 разів.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Terry
Гроші нема смислу нести - розкрадуть. Набагато краще зробити так як в Тернополі пробують зробити. Піти в дитячі будинки і запитати що потрібно купити, наприклад кажуть з книжками проблема є. Короче купити ото що потрібно, і на Миколая принести подарувати :)
p.s. Можна навіть оті кружки з логотипом і ручки як бонус зробити.
Гроші нема смислу нести - розкрадуть. Набагато краще зробити так як в Тернополі пробують зробити. Піти в дитячі будинки і запитати що потрібно купити, наприклад кажуть з книжками проблема є. Короче купити ото що потрібно, і на Миколая принести подарувати :)
p.s. Можна навіть оті кружки з логотипом і ручки як бонус зробити.
-
- Контактна інформація:
Багато затрат на нанесення логотипу. За ті ж гроші можна купити 2 кружки.vovka писав:p.s. Можна навіть оті кружки з логотипом і ручки як бонус зробити.
Всі діти хочуть солодощі і фрукти. Ящик бананів і мандарин навряд чи понесуть на базар продавати. Можна купити побут хімію - зубну пасту, шампуні і т.д.Terry писав:тому на сайті є перелік сиротинців куди можна відвезти вже придбані подарунки
Головне бажання.
Тут ще є така проблемка, що більшість подарунків орієнтують на малюків, але ж є діти по 10-15років. І їх завжди обділяють.
Я певно(якщо ніхто більше не підтримає), поїду в метро і накупляю шкарпеток-футболок. І завезу в один з притулків (на сайті є адреси) або завезу в УГУ(біля Динамо-Блюз). бо вони возять в оті районні будинки.
- vovka
- Контактна інформація:
Та я не про тебе .. Дивися ширше .. Є виховательки в притулках, є директори.. Мало кому бабла захочеться.. То шо ти віднесеш всі гроші - я не сумніваюся, але в тому чи вони дойдуть до дітей - дуже сильно сумніваюся.Terry писав:Не переживайте, я собі їх не возьму, я ще вам докладу на таку справу.
20 грн я готовий дати на купівлю необхідних речей.
-
- Контактна інформація:
Скажу чесно, я думав, більшість не проти буде по 50(середнє арифметична сума пива на тиждень
)
Якщо можна, відразу писати свої пропозиції по тому, що, на вашу думку, варто купити. Відразу прошу написати куди завеземо оце все добро.
Так. якщо ні вкого немає застережень.lizun писав:я так розумію Terry буде відповідальним за доброчинну акцію
Якщо можна, відразу писати свої пропозиції по тому, що, на вашу думку, варто купити. Відразу прошу написати куди завеземо оце все добро.
- vovka
- Контактна інформація:
Ти думав... А ти не думав що є і студенти для яких 20 грн теж гроші ? І то що вони погодяться їх віддати на благодійність - це великий пюс. То що - получається якщо хтось може дати навіть 10 грн, то треба послати його подалі, мол ти не в нашій пісочниці бо ми тут всі такі круті по 50 грн скидуємся ?Terry писав:Скажу чесно, я думав, більшість не проти буде по 50
p.s. Особисто я можу дати і 100 грн і не збіднію. Але мірятися піпіськами в такій справі хто скільки дав - це ганьба. :evil:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей